Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlanjog képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Ingatlanjog - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Ingatlanjog
Keresés
Találatok száma - 18 db
Csobay-Novák Tamás - ingatlan és jogi szakfordítás

Csobay-Novák Tamás - ingatlan és jogi szakfordítás

Csobay-Novák Tamás, angol szakfordító Csobay-Novák Tamás az angliai University of Lincoln egyetemen diplomázott European Business Administration szakon. Az egyetemet követően az Egyesült Államokban szerzett tapasztalatot a PEOPLink.org nevű nonprofit szervezetnél Washington D.C-ben. Az önkéntes munka aztán Brazíliába vitte, ahol egy amerikai mintájú adománygyűjtési terv megalkotásában segédkezett egy esőerdő alapítványnál. Ezt követően meghívást kapott Brazília egyik neves üzleti főiskolájára, az FAE Business School-ra mint angol nyelvű előadó. A nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatokat hasznosítva több multinacionális cégnél is megbízást vállalt, majd Magyarországra hazatérve jelenleg az itteni vezető cégek részére végez angol nyelvű fordítást és lektorálást. Csobay-Novák Tamás felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik angol, német és portugál nyelvekből, valamint rendszeresen publikál angol nyelvű szakmai kiadványokban.

Debreczi Ügyvédi Iroda - Ingatlanjog, ingatlanfejlesztés, ügyvéd

Debreczi Ügyvédi Iroda - Ingatlanjog, ingatlanfejlesztés, ügyvéd

A Debreczi Ügyvédi Irodát 2008-ban alapította dr. Debreczi Géza ügyvéd. Az Ügyvédi Iroda szolgáltatásai az eseti, általános jogi tanácsadástól, egyes szerződések elkészítésén, valamint cégek állandó jogi képviseletén keresztül a peres beadványok megszerkesztéséig, és az eljáró bíróságok előtti jogi képviseletig terjednek, ezen túlmenően természetesen a büntetőügyekben az eljáró nyomozóhatóságok és a bíróságok előtt is képviseli Ügyfeleit.

dr. Bátori-Kallós Korinna ügyvéd

dr. Bátori-Kallós Korinna ügyvéd

Adásvételi szerződések, ajándékozási szerződések elkészítése, ellenjegyzése, véleményezése, és teljes körű ügyintézés az illetékes földhivatal előtt. Cégalapítás, cégmódosítás, Cégbejegyzési eljárás, változás bejegyzési eljárás a ma már kötelező elektronikus cégeljárással. Közlekedési szakjogász, baleseti kártérítés, ügyvéd.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest)

Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest)

Ingatlant vásárol? Jogi segítségre, ügyvédre van szüksége? Adásvételi szerződések elkészítése, ellenjegyzése, teljes körű tanácsadás, és földhivatali ügyintézés a tulajdoni lap beszerzésétől az Ön tulajdonjogának bejegyzéséig. A szolgáltatás a fentieken túl magában foglalja: - a teljes körű tanácsadást - a hiteles tulajdoni lap beszerzését, az ingatlan jogi helyzetének alapos vizsgálatát - az ügyelettel kapcsolatban esetlegesen szükségessé váló egyéb okiratok megszerkesztését (pl. elővásárlási jogról lemondó nyilatkozat, stb.) - a teljes körű képviseletet és földhivatali ügyintézést - az esetleges ügyvédi letétkezelést - az adó és illetékfizetésre vonatkozó tájékoztatást, és az ezzel összefüggő tanácsadást - amennyiben szükséges, az egyik legelismertebb hitelközvetítő cég ingyenes eljárását is, amelynek során megtalálják azt a pénzintézetet, amely Önnek a legkedvezőbb feltételekkel nyújt kölcsönt Kérem, tekintse meg a www.drbenedek.hu címen elérhető honlapomat, ahol a szolgáltatással kapcsolatban minden egyéb részletes információt is megtalálhat, továbbá egyszerűen és közvetlenül kérhet tájékoztatást az irányadó díjszabásról (az ügyvédi megbízási, illetve munkadíjról).

Dr. Ócsai Ügyvédi Iroda

Dr. Ócsai Ügyvédi Iroda

Irodánk büntetőügyekben védelmet, polgári és munkaügyekben peres képviseletet és peren kívüli egyeztetést vállal. Képviseljük ügyfeleinket házassági bontóperben és vagyonközösség megszüntetési ügyekben. Készítünk ingatlan adásvételi és egyéb szerződéseket, kapcsolatban vagyunk ingatlanközvetítő irodával, vállalunk földhivatali ügyintézést is. Alapítunk, képviselünk és megszüntetünk gazdasági társaságokat, alapítványokat, egyesületeket, szövetkezeteket. Gyakorlatunk van távközlési jogi, infokommunikációs és versenyügyekben is.Lépjen kapcsolatba velünk - segítünk!

Hasznos tudnivalók - Vidákovics Ügyvédi Iroda

Hasznos tudnivalók - Vidákovics Ügyvédi Iroda

A Vidákovics Ügyvédi Iroda weboldalán hasznos információkat taláhat ingatlan vásárlással kapcsolatban. Ingatlannal kapcsolatos vitás ügye van? Társasházat alapítan? Építési szerződésre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal! Ingatlannal kapcsolatos peres és peren kívüli képviselet, szerződések készítése, véleményezése rövid határidővel. Ha ingatlanjoggal kapcsolatos kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot.

Haszonélvezet

Haszonélvezet

Az alábbiakban az illetéktörvényben meghatározott számítási módszertant ismertetjük a haszonélvezet értékének kiszámítására. Az illetéktörvény a haszonélvezőt a haszonélvezeti jog értékének mértékéig, az öröklő tulajdonost pedig a forgalmi értékből a haszonélvezet értékének kivonásával kapott összeg után terheli ajándékozási illeték. Az illeték mértékét, illetve az illetékmentesség szintjét a következő bejegyzésben részletezzük. A tulajdont szerző megajándékozott vagy öröklő abban az esetben is a (forgalmi érték mínusz haszonélvezeti jog értéke) fenti metódus alapján kiszámolt vagyoni érték után adózik, ha a haszonélvezet mentes az illetékfizetés alól.

Ingatlan - ügyvéd - Nyíregyháza

Ingatlan - ügyvéd - Nyíregyháza

Bagaméry-Szalay Ügyvédi Irodánál külön közbeszerzési munkacsoport foglalkozik a közbeszerzési jogi területtel. Ennek keretében teljes körű szolgáltatást nyújt ajánlatkérői és ajánlattevői pozícióban lévő önkormányzatok, egyházak, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek részére. Ügyvédi irodánk polgári jogi munkacsoportja pedig, a polgári jogterület körébe tartozó feladatok széles körével foglalkozik. Ennek keretében önkormányzatok, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek, továbbá magánszemélyek részére nyújt teljes körű jogi szolgáltatást. Látogasson el honlapunkra és keresse ügyvédi irodánkat bizalommal!

Ingatlan adásvételi szerződés

Ingatlan adásvételi szerződés

Ingatlanügyvédként Dr. Egri Zoltán Debrecenben, vállalja az alábbi ügyek intézését: ingatlan ajándékozási szerződés készítése, véleményezése ingatlan adásvételi szerződés készítése, véleményezése Egyéb ingatlannal kapcsolatos szerződések. Teljes földhivatali ügyintézéssel Peres és peren kívüli képviselet. Az ingatlanok tulajdonjogának átírásához minden esetben ügyvédi ellenjegyzéssel ellátott szerződés szükséges mivel a törvény így rendelkezik

Hirdetés
Ingatlan adásvételi szerződés

Ingatlan adásvételi szerződés

11. kerületi ügyvédi iroda a Feneketlen-tónál, Budapest könnyen megközelíthető részén, ingatlanjogi tanácsadás és ingatlan szerződések készítése elérhető árakon, ingatlan adásvételi szerződés, ajándékozási szerződések, közös tulajdont megszüntető szerződés és más okiratok készítése ügyvéd által a 11. kerület központi részén. Az ingatlanjogon kívül foglalkozunk cégalapítással és polgári képviselettel is. Budapesti ingatlan jogász segít Önnek ingatlan ügyekben.

Ingatlan ügyek jogi megoldása

Ingatlan ügyek jogi megoldása

Ingatlanjog tanácsadás, jogi konzultáció ingatlan vásárlás előtt, tulajdoni lap beszerzés, ellenőrzés. Adásvételi szerződés készítés-ellenjegyzés, teljeskörű ingatlan nyilvántartási ügyintézés. jelzálogjog törlés. Földhivatali képviselet. Ingatlan átruházási, ajándékozási, öröklési illeték tájékoztatás. Birtokháborítási, elbirtoklási, hagyatéki ügyekben jogi képviselet. Mezőgazdasági ingatlanok (föld,erdő) adásvételi szerződéskötés.

Ingatlan ügyvéd

Ingatlan ügyvéd

Dr. Bodócs Krisztián ingatlanforgalmi szakjogász, ügyvéd honlapja. Az oldal kiemelten foglalkozik az ingatlanokkal kapcsolatos jogszabályokkal, valamint azokkal az ügyvédi szolgáltatásokkal amelyek az ingatlanok megszerzéséhez, (átruházásához, örökléséhez) használatához kötődnek. Részletezi az ingatlanok megszerzésével felmerülő illetékfizetési szabályokat, valamint az ingatlan-nyilvántartási szabályokat.

Ingatlanjogász

Ingatlanjogász

A budapesti Dobrocsi Ügyvédi Iroda a társasági jog, ingatlanjog, szerződések és okiratok, követelések érvényesítése, közigazgatási jog, illetve kártérítési ügyek területén nyújt kimagasló szolgáltatást a már meglévő és leendő ügyfeleknek. Ha jogi segítségre van szüksége, keresse fel őket!

Ingatlanjogi kérdések, válaszok

Ingatlanjogi kérdések, válaszok

Az ingatlanok tulajdonjogának megszerzése. Öröklési joggal összefüggő kérdések és válaszok. Külföldiek magyarországi ingatlanszerzése és -elidegenítése. Ingatlanok bérlete. Haszonélvezeti jog, szolgalmi jogok, használati jog. Az önkormányzati bérlakások szabályai. Közös tulajdon szabályai. A megszüntetés lehetőségei. A házassági (élettársi) vagyonjog kérdésköre. Birtokvédelem. Eljárási szabályok. Társasház. Lakásszövetkezet. A lakástámogatási rendszer elemei ('szocpol', 'fél-szocpol', fiatalok otthonteremtési támogatása). Vagyonszerzési illeték szabályai. Kedvezmények és mentességek. Adózás ingatlanból származó jövedelem esetén. Lakásszerzési kedvezmény. Az ingatlanadóval (hatályba lép 2009. január 1-től) összefüggő kérdések és válaszok. Termőfölddel kapcsolatos sajátosságok. Tartás és életjáradék, öröklési szerződés. Lakásépítés, új lakások megvásárlása. Építéshatósági eljárással kapcsolatos kérdések és válaszok. Banki ügyletek, jelzálogjog, vételi jog, végrehajtási jog. Szavatosság és jótállás (garancia) ingatlanok esetében. Ügyvédi közreműködés. Ingatlanközvetítői közreműködés. Ingatlan-nyilvántartási kérdések és válaszok. Egyéb - máshová nem sorolt - ingatlanjogi problémák

Ingatlanos  jogszabályok

Ingatlanos jogszabályok

Ügyvédek szaknévsora, az ügyvédet kereső ügyfelek kézenfekvő célpontja. Számtalan hasznos információt találhat az oldalon: pl. Legfontosabb jogszabályok az ingatlanjog témakörben, Iratminták az ingatlanjog témakörben, vagy éppen A tulajdonjog tartalma, stb.

Lupovici Ügyvédi Iroda

Lupovici Ügyvédi Iroda

Az Ügyvédi Irodát Dr. Lupovici Jack ügyvéd alapította. Tevékenységünk középpontjában az ingatlanjog, a társasági jog, a kereskedelmi jog, a szerződési jog és a büntetőjog áll, ugyanakkor széleskörű szakmai ismeretekkel és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezünk a munkajog és kártérítési jog területén is. Ügyfélkörünkben megtalálhatóak magánszemélyek, jogi személyek, társasházak, magyar és nemzetközi gazdasági társaságok. Az Ügyvédi Iroda több szervezet részére nyújt jogi szolgáltatásokat tartós megbízás keretében. Legfőbb jellemvonásunk a nagyfokú rugalmasság, az ügyek gyors és hatékony megoldása a viszonylagosan alacsony díjazás ellenében. Az Ügyvédi Iroda valamennyi munkatársa mind a jogi tanácsadás, mind pedig a perbeli képviselet terén kellő szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ügyvédi Irodánk célja a jogi kérdések gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése és azok hatékony megoldása a legmagasabb szakmai színvonalon, ennek során törekszünk a jogi feladatok ügyfélközpontú megközelítésére, a felmerülő lehetőségek közérthető ismertetésére, a döntésben való segítségnyújtásra és az ügyek minél egyszerűbb módon történő megoldására.

Pelcz Ügyvédi Iroda

Pelcz Ügyvédi Iroda

Üdvözöljük Ügyvédi irodánk honlapján. Ügyvédi irodánk 20 éves gyakorlattal nyújt ügyvédi segítséget, szaktanácsadást ingatlanügyekben,ügyvédi képviseletet hagyatéki, polgári peres és családjogi ügyekben valamint elektronikus cégeljárásban.

Tuti menü