Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balatoni irodák képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Balatoni irodák - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Balatoni irodák
Keresés
Találatok száma - 7 db
Balatonalmádi Família Ingatlan

Balatonalmádi Família Ingatlan

Família Ingatlanközvetítő ! Ingatlanirodánk évek óta aktív szereplője a Észak-Balatoni ingatlanpiacnak, mely ingatlanforgalmazással, Balaton parti zöldövezeti ingatlanok közvetítésével, irodák, lakások bérbeadásával foglakozik. Keresünk kínálunk ingatlanokat a Balaton északi partján: családi házakat, sor és társasházakat, építési telkeket, üdülőket, üzlethelyiségeket, egyéb ingatlanokat. Értékbecslést vállalunk ! Munkatársaink napra kész információkkal állnak ügyfeleink rendelkezésére. Ingatlanügyeik lebonyolításában megbízható ügyvédünk segíti. Ügyfeleink által eladni vagy bérbe adni kívánt ingatlant munkatársaink a helyszínen felmérik és folyamatosan bővülő ügyfélkörünknek köszönhetően fizetőképes vásárlót, vagy hosszú távú bérlőt keresünk az ingatlanokra.

Balatoni ingatlanok

Balatoni ingatlanok

Nyáron, a Balaton parton sétálva az utcák, sétányok mellett kisebb nagyobb üzleteket-bódékat találhatunk. Ezek a vállalkozások javarészt szezonális jellegűek, de vannak olyan kávázók éttermek, melyek egész évben üzemelnek. Az üzemeltetési költségek és a szigorú szabályok ellenére is sok vállalkozó kedvű ember látja a gyors meggazdagodás reményét egy tó menti üzletben. Ennek az eléréséhez nyújtunk hatékony segédkezet azok számára, akik Balaton parti ingatlant keresnek.

Balatoni Ingatlanok - déli part

Balatoni Ingatlanok - déli part

A Centrum Dynamic Ingatlanközvetítő Bt. 1999 ben alakult. Eladó és kiadó ingatlanok közvetítésével foglalkozunk a Balaton déli partján, Zamárdi, Siófok, Balatonföldvár és vonzáskörzetében.valamint Halásztelek és vonzáskörzetében, Csepelen és környékén. Adatbázisunkban az ország több pontján Hotel, Szálloda, Panzió, Ippariingatlan, Mezőgazdasági ingatlanjaink közül is válogathat kedvére. Forduljon hozzánk bizalommal, mi már több mint tízéves tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanpiacon.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Balatonparti ingatlanok

Balatonparti ingatlanok

Balatonlellén a Napsugár utca 16. szám alatti üdülő övezet központjában kínálunk eladó balatoni ingatlanokat! A két ütemben megvalósuló beruházás során, két épületben összesen 20 lakás kerül megvalósításra. Az első ütemben épülő A épületben 10 lakás kerül kialakításra, a második ütemben épülő B épületben szintén 10 lakás kerül megvalósításra.

Eladó Balaton-felvidéki ingatlanok EFBI ajánlásával

Eladó Balaton-felvidéki ingatlanok EFBI ajánlásával

Gyönyörű, nagyszerű állapotban lévő balatonfüredi ingatlanok, hatalmas telkekkel, az Első Független Balatonfüredi Ingatlanfigyelő közvetítésével. Aki ingatlanvásárlás előtt áll, de nincs elképzelése, hogy milyen házat/lakást/telket szeretne, ők mindenben segítenek. Beérkező vevői igényekre 48 órán belül válaszolnak. Az ingatlanpiaci tanácsadás a legfőbb feladatuk. Szolgáltatásaikat alacsony árakon végzik. Az oldalukon található ingatlankereső segítségével, pontosan rá lehet keresni azokra az ingatlanokra, amikre az érdeklődő szeretne. Nem csak Balatonfüreden, de az egész Balaton-Felvidéken lehet keresni eladó ingatlanokat. Oldalukat folyamatosan frissítik és széles választékkal várja látogatóit.

Immo-Design ingatlanközvetít iroda

Immo-Design ingatlanközvetít iroda

Cégünk ingatlanközvetítéssel foglalkozik a Nyugat-Balatoni régióban, keszthelyi központtal. Kínálatunkban megtalálhatók mind a kiadó és eladó lakások, mind a családi házak, szerkezetkész házak, parasztházak, nyaralók, építési telkek, panziók, beruházási területek. Nem csak közvetlen a Balaton partjáról, hanem a környező településekről is kínálunk ingatlanokat. Honlapunkon a magyar mellett németül, angolul és oroszul is elérhetők az információk.

Vakáció Nemzetközi Ingatlanközvetítő Kft.

Vakáció Nemzetközi Ingatlanközvetítő Kft.

A Vakáció Nemzetközi Ingatlanközvetíto Kft.-t 1990-ben alapítottuk, majd tevékenységünk bővült banki szolgáltatásokkal. Meghatározó nemzetközi pénzintézeteknek végzünk projekt ellenőrzést, szakértést, hitelközvetítést. Főbb partnereink az Unicredit Bank, MKB -bank. Ezért a cégünk banki és ingatlan tevékenységünkből adódóan Bank Invest Pézügyi Tanácsadó, Ingatlan Közvetítő és Vagyonértékelő társaság néven műkődik 2007-óta Bátran kijelenthetjük hogy az eltelt 18 évben elnyertük ügyfeleink bizalmát. Reméljük, hogy szolid áraink és a jogi garancia bizalmat ad Önnek. Ha megengedi, segítünk álmai megvalósításában. 18 éves évfordulónk alkalmából ingatlan vásárlás esetén: szállást 3 éjszakára, 2 főre biztosítunk.

Tuti menü