Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baranya megye képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Baranya megye - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Baranya megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Anovo ingatlan

Anovo ingatlan

Pécs - Komló - Baranya: Anovo ingatlan és hiteliroda. Próbált már ingatlant magánúton kiadni? Az ingatlan hasznosításánál talán a legfontosabb a megfelelő fizetőképes partner megtalálása. Ugye miyen bosszantó, ha a bérlő közüzemi és bérleti díj hátralékkal távozik? Mi minden esetben szűrést végzünk a jelentkezők között, ezzel is csökkentve a kockázatot.

Fundus Ingatlanközvetítő

Fundus Ingatlanközvetítő

Pécs mindig soknemzetiségű település volt, kulturális rétegek rakódtak egymásra, nemzetiségek hagyományai, értékei ötvöződtek két évezredes története során. Magyarok, horvátok és svábok ma is békében élnek egymással gazdag kulturális polaritásban, így nem meglepő, hogy a város 2010-ben Essennel és Isztambullal együtt Európa egyik kulturális fővárosa lesz. A 2005-ben elfogadott és győztesnek hirdetett pályázat döntő részét a civilek írták, így a Pécs2010 Kulturális Főváros projekt valóban Pécs programja. A program 4 kulturális beruházásra épül: Pécsi konferencia- és koncertközpont, Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont, Múzeumok utcája és a Zsolnay Kulturális Negyed. Ezeket még kiegészíti a Közterek és parkok újjáélesztése. Mindegyik projektet az Európai Unió társfinanszírozásában valósul meg. A Kulturális Főváros cím hatalmas fejlesztéseket indított el a városban, a Grupo Milton spanyol ingatlanfejlesztő cég a következő években 100 milliárd forintos fejlesztéseket hajt végre. Több 4 csillagos szálloda, bevásárlóközpont és irodaház épül.

Mohácsi Internetes Ingatlanközvetítő Iroda

Mohácsi Internetes Ingatlanközvetítő Iroda

Bátran kijelenthetjük, hogy ez az első olyan weblap, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy élve a kor és a technika adta lehetőségekkel, a lehető legmagasabb színvonalon támogassa Mohács és térsége ingatlanforgalmát. Ennek érdekében lehetővé tesszük, hogy az ingatlan tulajdonosa minden olyan fontos adatot közzétehessen, megoszthasson a potenciális vásárlók felé, amely eladó és vevő egymásra találását segíti. A nagyobb hatékonyság érdekében lehetővé tettük számos fotó elhelyezését weblapunkon, amely az ingatlan teljesebb bemutatása által bárhol, bárkinek úgy képes megjeleníteni az ingatlant, hogy nem kell azért a helyszínre utaznia.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Pentz Kft.

Pentz Kft.

A Pentz Kft. az egész ország területén kínál eladó és kiadó ingatlanokat, de pécsi elhelyezkedése végett, ingatlanadatbázisában a legtöbb ingatlan Baranya megyéből kerül ki. Ha ingatlant szeretne venni, vagy fejleszteni, esetleg szeretné megismerni a valódi piaci árakat, vagy hitelre lenne szüksége, a Pentz Kft-nél mindent egy helyen megtalál!

Tuti menü