Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Békés megye képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Békés megye - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Békés megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Andokingatlan

Andokingatlan

Mint helyi klasszikus iroda tudom milyen nehéz a talpon maradás a mai gazdasági környezetben és a multik terjedésének szorítása mellett. De én mégis azt tapasztalom hogy igen is megvan az a réteg akik igénylik a nem futószalagon történő értékesítést. Igény van a minőségi inkább kevesebb kínálatra de megbízható szakmai tudással rendelkező ügyfeleket képviselő irodákra is. Egy városból csak egy iroda jelentkezését tudjuk elfogadni. Azért hogy ezen ügyfélkör megtaláljon minket létrehozunk egy olyan rendszert, ami közös összefogással sokkal hatékonyabb lehet.

Békéscsaba

Békéscsaba

Békéscsabai Ingatlanok, Békés megyei ingatlanok, ingatlan hirdetések. Békéscsaba, régebbi nevén Csaba, vagy Nagy-Csaba, majd Békés-Csaba (szlovákul Békešská Čaba, németül Tschabe, románul Bichişciaba), megyeszékhely, megyei jogú város, Békés megye gazdasági-földrajzi központja és székhelye. Mérete alapján Magyarországon középvárosnak, európai szinten kisvárosnak tekinthető. A Békéscsabai kistérség és a Viharsarok központja, hazánk 14. legnépesebb városa. Első írásos említése 1332-ből származik.

Békéscsabai Ingatlanok

Békéscsabai Ingatlanok

Békéscsabai Ingatlanok, Békés megyei ingatlanok, ingatlan hirdetések. A Tiszántúl déli részén, Békés megye földrajzi középpontjában, a Körös-Maros közén, a Kettős-Körös folyótól 8 km-re délnyugatra fekszik. A város Gyulától 16 kilométerre nyugatra, Orosházától 36 km-re északkeletre található. A román határ (Gyulavarsánd) mintegy 20 kilométerre keleti irányban húzódik. A városnál találkoznak a 44-es és 47-es főutak. A 120-as és 135-ös vasútvonalak metszik a települést.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
House Holding Ingatlaniroda

House Holding Ingatlaniroda

Cégünk a House Holding Ingatlaniroda 2001-ben alakult, dinamikus fejlodédének köszönhetoen meghatározó szerepet tölt be a Békés megyei ingatlaneladás és bérbeadás területén. Irodánk Békéscsabán a Csaba köz 2/3. szám alatt található, elsősorban a békéscsabai ingatlanpiacon dolgozunk, valamint Békés megye illetve az ehhez tartozó agglomerációs területeken. Kínálatunk között számos nagyváros ingatlanjai is megtalálhatóak. Naprakész kínálatunkaban a lakások, építési telkek és panellakások mellett családi házak, sorházak, házrészek,társasházak, ikerházak illetve luxusvillák is szerepelnek. Kérjük tekintse meg kínálatunkat!

Tuti menü