Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Borsod-Abaúj-Zemplén megye képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
Eladó bogácsi telkek

Eladó bogácsi telkek

A weboldalon kedvező adottságú - a központhoz és a nemzetközi hírű termálfürdőhöz egyaránt közeli, panorámás - építési telkeket kínálnak eladásra. A természeti környezet elragadó, a kis domboldalról nagyszerű kilátás nyílik a közeli borospincékre, melyeknek gazdái e nemes nedűt igazi vendégszeretettel kínálják a látogatók számára, a másik oldalon pedig egy képeskönyvbe illő szépségű tavacskára pillanthatunk le. A telkek részletes leírását szép képek teszik teljessé, valamint a helyszínrajzon az elhelyezkedésükről is részletes információt kaphatnak az érdeklődők. Érdemes megnézni!

Ipariingatlan.com

Ipariingatlan.com

Oldalunkon minden látogató megtalálhatja azokat az ingatlanokat és iparterületeket, melyeket rajtunk keresztül tudnak kibérelni vagy megvásárolni. Ezekhez az ingatlanokhoz olyan bemutatókat írtunk, melyek mindegyike teljesen egyedi. Mi sem mutatja jobban, mint hogy nem csak szövegesen mutatjuk be az ingatlanjainkat, hanem fotókat, videókat és térképeket is hozzácsatoltunk a leírásukhoz, melyek segítségével sokkal szemléletesebbek lehetünk. Tekintse meg webportálunkat, ahol ajánlatainkról is sokkal többet tudhat meg.

Irodabérlés Miskolc

Irodabérlés Miskolc

Temérdek eladó és bérelhető iroda várja Miskolc különböző pontjain és a város vonzáskörzetében, hogy otthont adhasson cégének. Minden kiadó iroda esetében lehetőséget biztosítunk az egyedi igények szerinti átalakításra. Az irodabérlés mellett egyéb ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatásokat is nyújtunk. Elvégezzük az üzemeltetési feladatokat, megoldjuk a székhelyszolgáltatást, az ingatlanokhoz kapcsolódó befektetésekben, a pénzügyi és jogi problémák elhárításában egyaránt számíthat ránk. Kérdés esetén hívjon bizalommal.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Kiadó és Eladó ingatlanok Borsod megyében

Kiadó és Eladó ingatlanok Borsod megyében

A Privát Ingatlan Iroda 2002 óttafoglalkzik Borsod megyei ingatlanok értékesítésével. Cégünk alapítása óta töretlen és folyamatos fejlődésen megy keresztül. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük. Profi értékesítő csapattal, hitel ügyintézőkkel és kivitelező építőipari szakemberekkel komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Nincs mire várnia, hogy terveit valóra váltsa, a megoldást nálunk megtelálja! További információt a cégről a 'Rólunk' menüpont alatt olvashat. Ingatlanok kereséséhez használja az alábbi ingatlankeresőnket, ahol több 100 eladó vagy kiadó Borsod megyei ingatlan között kereshet.

Miskolci ingatlanok

Miskolci ingatlanok

Borsod-Abaúj-Zemplén megyei ingatlan - Miskolci ingatlanok lakás ház családi ház családiház panellakás új építés? házak telek iroda Miskolcon - Miskolc Miskolcnál ingatlanok ingatlan hirdetés lakások házak telkek ipari ingatlan albérlet kiadás olcsó mellett eladás Borsod-Abaúj-Zemplén megye felújítandó új építés? felújított.

Újépítésű ingatlan Miskolcon

Újépítésű ingatlan Miskolcon

Újépítésű eladó és kiadó lakás, ingatlan Miskolc belvárosában, a Széchenyi negyedben. Az elegáns városrész egyedülálló életteret kínál a modern városlakók számára. A Széchenyi Negyed változatos alapterületű, modern lakásai meghitt otthont nyújtanak a lendületes, mégis nyugodt élethez. Az épülő lakások a garzontól egészen a tetőteraszos penthouse lakásokig mindenféle igényre megoldást nyújtanak.

Üzlethelyiség.hu - Miskolc

Üzlethelyiség.hu - Miskolc

Oldalunkon számos információt találhat meg bárki, ami mérvadó lehet abban az esetben, amennyiben valaki szeretne ingatlant bérelni. Ezek felhasználhatósága nagyon sokrétű lehet, akár üzlethelyiség kialakításának is nagyon megfelelőek lehetnek. Ezeket bárki átalakíthatja ízlésének megfelelően. A leírásunk nem csak az ingatlanok leírására korlátozódik, hanem ara a területre is, ahol megtalálhatóak. Egyes esetekben még térképeket is mellékeltünk a leírások mellé, melyeket fotókkal is kiegészítettünk, ezzel könnyebbé téve a döntést. Ha érdeklődését felkeltette ajánlatunk, honlapunkon további információkat és tájékoztatásokat találhat meg.

Tuti menü