Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csongrád megye képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Csongrád megye - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Csongrád megye
Keresés
Találatok száma - 3 db
Csongrád megye

Csongrád megye

Csongrád megye ingatlanhirdetései egy adatbázisban. Tégla és panel társasházi lakások, családi házak, nyaralók, hétvégi házak, üdülők, telkek; üzleti, kereskedelmi és vendéglátó ingatlanok az ingatlan.com debreceni aloldalán

Napfényiroda Szeged

Napfényiroda Szeged

A Napfény Ingatlaniroda Szeged városában működik. Megnyitását több éves ingatlanközvetítői és vezetői tapasztalatszerzés előzte meg. Azon cél érdekében dolgozunk, hogy a velünk kapcsolatba kerülő ügyfelek ? eladók vagy vevők - az ingatlanjukhoz kapcsolódó döntésüket úgy tudják meghozni, hogy figyelembe vettek minden fontos körülményt. Az ingatlan közvetítésen túl foglalkozunk hiteltanácsadással és közvetítéssel, valamint biztosítással, felújítással és lakberendezéssel. Minden szolgáltatásunkat egy díjmentes tanácsadás előzi meg.

Szegedi ügyvéd - Ingatlanjog

Szegedi ügyvéd - Ingatlanjog

Szegedi székhelyű ügyvédi irodám egyik fő szakterülete az ingatlanjoggal kapcsolatos ügyletekben való jogi képviselet. Jogi tanácsadást vállalok az ingatlanjoggal kapcsolatos konkrét jogesetekben. Az ingatlanjog területén vállalom okiratok megszerkesztését és véleményezését is. A Megbízó igényei szerint pl. adásvételi-, ajándékozási-, tartási szerződést szerkesztek, vagy véleményezem a már elkészült okiratot. Ellátom Ügyfeleim képviseletét az ingatlanügyi hatóság előtt, szükség esetén ingatlant érintő peres eljárásokban is.

Tuti menü