Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb ingatlanos oldalak képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Egyéb ingatlanos oldalak - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Egyéb ingatlanos oldalak
Keresés
Találatok száma - 21 db
Albérletek Budapest

Albérletek Budapest

Az Albérlet.info honlapunkon a Budapesten és Pest megyében működő ingatlan közvetítő irodák albérlet kínálata található meg, továbbá magánszemélyek albérlet hirdetése Magyarország egész területéről. Portfóliónkban szerepel: társasházi albérlet, panel albérlet, kiadó családi ház, ikerház, sorház. Bérbeadó ingatlanát hirdesse nálunk, mert egyszerre 16 ingatlan hirdetési portálon kínálhatja ingatlanát! Küldje el az albérlet paraméterét az 'Eladó vagy kiadó ingatlan felvétele az adatbázisba' menüpont alatt, s mi megkeressük Önnek bérlőjét!

Búvóhely pároknak

Búvóhely pároknak

Búvóhely pároknak kiadó Budapesten. A búvóhelyek mindennel felszerelt lakások, melyekben a párok diszkréten el tudnak bújni a világ elől. Megtalálhatóak a IX. és az V. kerületben. A búvóhelyek akár pár órára, éjszakára vagy pár napra is bérelhetőek. Komplett lakások ahol van gépesített konyha, dvd, tv, wifi. Fürdőben tusfürdő, törölköző, hajszárító, hajgumi található. Friss ágynemű, friss törölköző mindig van! Mivel a lakások igényesek, ezt a vendégeinktől is elvárjuk prostiknak, drogosoknak, részegeknek tilos a bejövetel!

Cégfelszámolásból ingatlanok

Cégfelszámolásból ingatlanok

Eladó ingatlanok a piaci ár alatt. Magyarország összes felszámolás alatt álló cégeinek ingatlan-, ingóságvagyona, kereshető, szűrhető adatbázisban. Folyamatos frissítéssel. Telek, társasházi lakás, garázs, ipari ingatlan, kereskedelmi ingatlan, logisztikai központ. Az oldal használata ingyenes, további részletes adatokért keressen bennünket.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Csetres apróhirdetés - eladó ingalanok

Csetres apróhirdetés - eladó ingalanok

Ha van egy megunt holmid, ne dobd ki, inkább ad el a Csetres apróhirdető oldal segítségével. Lehet, hogy amire már neked nincs szükséges, az más számára még hasznos és értékes tárgy lesz. Ha eladod a régi holmijaidat, azzal nem csak pénzt keresel, de a környezetünket is kíméled, ugyanis nem kell újat gyártani, illetve nem kerül ki a szeméttelepre. A Csetres apróhirdető oldalon a nevével ellentétben nem csak csetreseket, hanem mindent, többek között műszaki cikket, telefont, ruház, fényképező gépet, autót, ingatlant, de még állást is hirdethetsz. Az oldalon a hirdetés feladása teljesen ingyenes, ráadásul csak egy perc az egész.

Eladó horvát nyaralók

Eladó horvát nyaralók

Ha apartmant, kisebb lakást, tengerparti villát, vagy álmai nyaralóját szeretné megvásárolni a közeljövőben, akkor várjuk hívását, vagy látogasson meg minket Dalmácia szívében, Makarskán. Az egész dalmát régióból vannak ingatlan ajánlataink a magyar befektető réteg számára. Találja meg álmai nyaralóját a KFTkreátornál, hívjon minket bizalommal. Magyarul is beszélő munkatársaink felkutatják, és megmutatják az érdeklődőknek a kiválasztott ingatlanokat, sőt a névrevételi eljárásban is jogi támogatást biztosítunk

Eladó ingaltanok - ingyenes hirdetések

Eladó ingaltanok - ingyenes hirdetések

Eladó ingatlanok minden mennyiségben. Eladó ingatlanait hirdetheti teljesen ingyen. Használja részletes keresőnket, melyben az Ön által preferált ingatlanokra részletesen rákereshet. Valamennyi hirdetés nem jár le, csak ha már eladták, vagy törölték rendszerünkből. Az ingatlanok korlátlan tárháza. Magánszemélyeknek és ingatlanközvetítőknek egyaránt ajánlott. Valamennyi alap szolgáltatásunk ingyenes. Adja fel képes ingatlan hirdetését még ma! Korlátlan ingaltan feltöltés, korlátlan képfeltöltés, részletes leírás, ingatlan statisztikákkal.

Eladó ingatlanok a Római-parton

Eladó ingatlanok a Római-parton

Kiknek ajánlott a Római-parton eladó ingatlant vásárolnia? Hát olyan személyeknek, akik szeretik a természet által biztosított csendességet és békességet mindenképp. A szóban forgó új építésű római parti ingatlanok tudniillik egy csodásan szép, zöld parkosított területen épülnek. Ami sportoláshoz, hosszú sétákhoz nagyszerű. De az evezős sportok szerelmesei is jól járnak, hisz a Duna-part mindössze pár lépésre helyezkedik el a római parti ingatlanoktól. Így a csónak kölcsönzése is megoldható. Szóval ha új ingatlant venne a III. kerületben, mindenképp látogasson el a lakópark weboldalára. Ott ugyanis a felszereltségtől a kert méretéig minden jelentős infót megtalál álmai új római-parti ingatlanjáról.

Energetikai tanúsítvány a legjobb áron! Netheat

Energetikai tanúsítvány a legjobb áron! Netheat

2012 Január elsejétől az energiatanúsítvány kiállíttatása kötelező minden ingatlan anyagi ellenérték fejében történő tulajdonoscseréjéhez, egy évnél hosszabb bérbeadáshoz és az új építésű ingatlanok használatba vételi engedélyéhez. Energetikai tanúsítványt több száz szakember kínál Magyarországon. Ennek megfelelően a legjobb árú, és számunkra legmegfelelőbb energiatanúsítvány megtalálása nehéz feladat. Nálunk több tucat tanúsító szakember készít árajánlatot az Ön energiatanúsítványának kiállítására, így biztosan a lehető legjobb árú és minden más szempont szerint is a legmegfelelőbb energiatanúsítványhoz juthat hozzá. A Netheat.hu használata ingyenes, egyszerű és gyors. 2-4 nap alatt érkeznek vissza Önhöz az energetikai tanúsítvány árajánlatok, melyek közül gombnyomásra választhat belátása szerint!

Épület fotózás

Épület fotózás

Ha akarjuk, ha nem, a kép mindenféleképpen véleményt formál barátainkban, ismerőseinkben vagy akár egy későbbi megrendelőnkben, ügyfelünkben. Gondolatok, érzelmek, történetek, vélemények egyetlen vagy több pillanatba sűrítve az idő múlása folyamán emlékoszlopokká válnak. Segítségükkel egy pillanat alatt fel tudjuk idézni azokat az emlékeket, melyeket egykor oly fontosnak tartottunk. Ezen felelősség tudatában lesz egy jó fotográfus részese életüknek, munkáiknak, élményeiknek. Számomra ez a fotózás lényege. Szakterületeim a portré fotózás, épület fotózás, tárgyfotó, termékfotó, ételfotó, üzleti portré. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bátran!

Hirdetés
Hivatalos Épületenergetikai Tanúsítvány kiállítása

Hivatalos Épületenergetikai Tanúsítvány kiállítása

Ingatlan vásárlás előtt áll? Bérbe adná lakását? Akkor Önnek is szüksége van ingatlana energetikai tanúsítványára! Ha fontos, hogy jó besorolást kapjon az ingatlan piacon, vagy csak tisztában szeretne lenni az adott épület hiányosságaival, akkor a legjobb helyen jár! Rövidebb felmérésünket követően garantáltan tudni fogja, hogy mit kell módosítania az ingatlanban. Az energia tanúsítvány ára eltérő lehet családi házak, társasházi lakások esetében. A kiszabott díjakról és a tanúsítványról érdeklődjön weboldalunkon!

Ingatlan és jogi angol szótár

Ingatlan és jogi angol szótár

Hasznosnak találta? Ajánlja másoknak is! Ha teheti, helyezze el az alábbi linket a honlapján vagy továbbítsa a webmesternek: Szerzői jogok fenntartva: Csobay-Novák Tamás 2010. Konkrét szavakra keresési lehetőség adott.

Ingatlan fogalom

Ingatlan fogalom

Ezeket a jogokat a törvény, az állami és önkormányzatok előírásai, a helyi közösségi kulturális hagyományok, illetve a privát hatalmi eszközök teremtik meg. A piacgazdaságokban az ingatlanhoz kapcsolódó jogokat le lehet bontani de jure és de facto jogokra. Hasonlóképpen szét lehet bontani a tulajdonlást jogi illetve gazdasági attribútumokra (ez utóbbiak az ingatlanból származó direkt vagy indirekt jövedelmek, illetve jólét). A hivatalosan létező jogok és az informális szokásjogok is két külön csoportot alkotnak.

Ingatlan kvíz

Ingatlan kvíz

A Kvíz katalógusban olyan speciális témák kapnak helyet, amelyek pontosan a specialitásuk miatt nem szerepelnek más kvíz portálokon. Az oldalon ennek megfelelően jelen vannak szakmai kvíz kérdések, ingatlan kvíz, pénzügyi és egyéb más speciális témák. Az ingatlan kvízből például megtudhatjuk, hogy mi az az osztatlan közös tulajdon.

Ingatlan szakemberek

Ingatlan szakemberek

Az ingatlaniroda hatékonyabb működéséhez és az ingatlanügynökök munkájának eredményesebbé tételéhez adunk segítséget ingatlaniroda vezetési megoldásokkal és ingatlanmarketinggel. Ez egy teljes körű képzési rendszer, amelynek anyagaiból szerzett tudással fel lehet állítani egy ingatlanirodát, vagy rövid idő alatt fel lehet fejleszteni a már meglévő ingatlanirodát hatékonyabb szintre. Az ingatlanközvetítés gyakorlati alkalmazásaiba, üzletkötési technikákba, valamint az eredményes és pénzt hozó ingatlanügynöki szisztémába kaphatunk mélyebb betekintést.

Ingatlan-nyilvántartás

Ingatlan-nyilvántartás

Az ingatlan-nyilvántartás olyan közhiteles nyilvántartás, amely településenként tartalmazza az ország valamennyi ingatlanának a törvényben meghatározott adatait, az ingatlanhoz kapcsolódó jogokat és más, jogi szempontból lényeges (releváns) tényeket. Tartalmazza továbbá az oda bejegyzett személyeknek a nyilvántartáshoz szükséges, a törvényben meghatározott személyazonosító- és lakcímadatait is.

Ingatlanok, hitelek

Ingatlanok, hitelek

Irodánk Budapesti, új és használt ingatlanok adás-vételével, és bérbeadásával foglalkozik. Kiemelt területnek tekintjük a 9. kerületet, ahol irodánk is található, és a környező kerületeket. Ezen a területen kollégáink sok munkával számos tapasztalatot szereztek, és kiemelkedő szakmai, és helyismerettel állnak az Önök segítségére. Célunk az ügyfeleink igényeinek mind teljesebb megismerése, és a számukra legmegfelelőbb gyors és hatékony szolgáltatás nyújtása. Vásárlók számára szolgáltatásaink díjmentesek. További szolgáltatásaink: díjmentes hitel ügyintézés 25 bank kínálatából, adózási. jogi tanácsadás. Ha a fenti pár sor alapján bemutatkozásunk elnyerte tetszését, forduljon hozzánk bizalommal és reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük

IngatlanTV-Ingatlanvideók

IngatlanTV-Ingatlanvideók

Egyedülálló ingatlanközvetítő honlapunkkal teljesen új formában használjuk ki az Internet megsokszorozódott lehetőségeit, saját fejlesztésű ingatlanprogramunkkal, magas szintű informatikai hátterünkkel és szakmailag képzett kollégáink segítségével megkönnyítjük, és biztonságossá tesszük önnek az ingatlanértékesítést és vásárlást, valamint a hitelfelvételt. Figyelemfelkeltő hirdetésekkel, újszerű ingatlanmarketinggel, képekkel, ingatlan videóval biztosítjuk ügyfeleink eladó ingatlanjainak sikeres bemutatását a világhálón, előnyhöz juttatva más értékesítésre váró ingatlanokkal szemben.

Tuti menü