Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb ingatlanos oldalak képes leírás: Karcagi - Otthontérkép [2. oldal]
részletek »

Egyéb ingatlanos oldalak: Karcagi - Otthontérkép [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Egyéb ingatlanos oldalak
Keresés
Találatok száma - 21 db
Karcagi Ipari Park

Karcagi Ipari Park

A Karcagi Ipari Park egy elmaradott térségben kínál teljesen közművesített ipari telkeket. A befektetőket alacsony árak, magas állami támogatások, közúti és vasúti kapcsolat és teljes közmű infrastruktúra várja a Parkban. Az Ipari Park környezeti innovációs és élelmiszergazdasági profilja szorosan illeszkedik KArcag Város hagyományaihoz, helyi beszállítókat és munkaerőt nagy számban találni.

Lakás órákra pároknak

Lakás órákra pároknak

Lakás órákra pároknak Budapest belvárosában. A lakások mindennel felszereltek, melyekben a párok diszkréten el tudnak bújni a világ elől. Megtalálhatóak a IX. és az V. kerületben. A lakásokban akár pár órára, éjszakára vagy pár napra is jöhettek. Komplett ingatlanok ahol van gépesített konyha, dvd, tv, wifi. Fürdőben tusfürdő, törölköző, hajszárító, hajgumi található. Friss ágynemű, friss törölköző mindig van! Mivel mi is és az ingatlanok is igényesek, ezt a vendégeinktől is elvárjuk prostiknak, drogosoknak, részegeknek tilos a bejövetel!

Money House

Money House

A Money House pénzügyi közvetítők hálózata, amely bankoktól abszolút függetlenül működik. Tevékenységeink három részre tagolódnak: biztosítás, előtakarékossági számlák és hiteltanácsadás. Tanácsokat tudunk adni hitellel kapcsolatosan a következők körében: ingatlanvásárlás, felújítás, korszerűsítés, építkezés, hitelkiváltás, adósságrendezés, ingatlanfedezet nélküli gyorskölcsön, vállalkozások finanszírozása.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Otthontérkép

Otthontérkép

Az Otthontérkép egy új formabontó ingatlanportál, ami a többitől eltérően egy izgalmas felülettel várja az odaérkező böngészőket. Nem a megszokott felsorolás és kiválasztás menüpont fogad minket a nyitólapon, hanem egy országtérkép!! A térkép parcellákra van lebontva, így könnyebben találjuk meg a számunkra megfelelő települést,várost,kerületet. A térkép rendelkezik különböző funkciókkal,nézetekkel mint például a zöld övezet térkép vagy a bűnözési térkép, amik megmutatja nekünk, milyen bűnesetek történtek a környékünkön.

Tuti menü