Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építész irodák képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Építész irodák - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Építész irodák
Keresés
Találatok száma - 9 db
Arker Studio Kft

Arker Studio Kft

Az Arker Studio Építészeti és Kereskedelmi Kft. fő tevékenysége a Generál Építészeti tervezés. Az Építészeti tervezést és annak szakaszait minden esetben irodánkban végezzük munkatársainkkal, itt készülnek a feldolgozások és az építészeti látványtervek, reklámanyagok is. Készítünk kertészeti terveket, rendezési és beépítési terveket is. A szakági munkarészeket alvállalkozókkal készíttetjük, akikkel az eltelt évek alatt gördülékeny és jó munkakapcsolatot alakítottunk ki. Legfontosabb szolgáltatásaink az új épületek építészeti és generál tervezése, a tervtanácsi és pályázati tervek elkészítése és a meglévő épületek áttervezése, bővítési, bontási terveinek elkészítése.

Bauonline Kft.

Bauonline Kft.

Cégünk, a Bauonline Kft. elsősorban épületek generáltervezését végzi, állandó és tapasztalt szakági tervezőtársakkal együttműködve. Építész tervező irodánk rövid határidővel, mérsékelt áron áll rendelkezésére. Célunk, hogy terveinket magas színvonalon, korrekt műszaki tartalommal készítsük el, Megrendelőink esztétikai és funkcionális elvárásainak megfelelve. Építész tervezőként és rehabilitációs környezettervező szakmérnökként készítünk Európai Uniós pályázatokhoz építészeti és akadálymentesítési tervdokumentációkat, költségvetéseket és a hozzájuk kapcsolódó egyéb iratokat.Megbízóink önkormányzatok, állami intézmények, magáncégek és magánemberek.

Bényei István építész - Budapest

Bényei István építész - Budapest

Az építész tervező egységet teremt ? ezért fontos, hogy képes legyen egyszerre látni egy építész és egy belsőépítész szemével. Munkáim során ? amelyek Budapest mellett több nagyvárosban, például Londonban, Bécsben és Sydneyben is láthatóak ? mindig arra törekszem, hogy összhangba hozzam a természetes és az épített környezetet egymással mindvégig szem előtt tartva az építészet, a belsőépítészet, valamint a kert- és tájtervezés szempontjait. A végeredmény ezáltal képes kiemelkedni az átlagból.Hívjon bátran!

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Csigaterv Építész Stúdió

Csigaterv Építész Stúdió

Török Zoltán okl. építész vagyok, építészeti tervezéssel foglalkozom már 2002 óta. Építész irodánk családi házak, társasházak tervezésével és engedélyeztetésével foglalkozik. Elsősorban Budapest és környékén, valamint a Dunántúli régióban dolgozunk.Ha nemcsak egy szép, de funkcionálisan használható, a mai kor elvárásainak megfelelő, gazdaságos otthont (épületet) szeretne, vagy csak tanácsra van szüksége, hívjon minket!

Kontúrstudió

Kontúrstudió

Cégünk a következő szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleinek: építész tervezés, ingyenes építész koncepcióterv készítés, engedélyezési terv készítés, látványterv készítés, költségvetés készítés, vállalkozásba adás, felelős műszaki vezetés, kiviteli terv készítés, kivitelezés bonyolítás. Irányelvünk, hogy építettőink messzemenőkig meg legyenek elégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, az általunk tervezett épületek, mind esztétikumukban, mind pedig funkciójukban tökéletesen kiszolgálják az építtetői igényeket.

Lakásfelújítás magas színvonalon

Lakásfelújítás magas színvonalon

Újításon gondolkodik? Szeretne végre egy saját családi házat? Vannak elképzelései? Akkor állunk rendelkezésére, mi megvalósítjuk álmait. Látogasson el honlapunkra. Speciál Ingatlan Kft. családi házak építésével, lakásfelújítással, homlokzatszigeteléssel foglalkozik. természetesen benne foglaltatik az építőipar egyéb tevékenységi körei is. Ha Ön is családi ház építésén gondolkodik, vagy lakását szeretné kicsit felújítani, akkor nálunk a helye. Törekszünk arra, hogy ügyfeleink számára olyan házat vagy lakást építsünk, alkossunk meg, amit méltón éreznek majd saját otthonuknak. Több éves szakmai tapasztalanunkat, és munkatársaink elhívatottságát figyelembe véve bizonyosan állíthatjuk, hogy elképzelése nálunk jó kezekben lesz. Díjmentesen és kötelezettségmentesen érhető el a tanácsadási, felmérési és árajánlat készítéséi szolgáltatásunk.

Omnikom Mérnöki Iroda Kft.

Omnikom Mérnöki Iroda Kft.

A Családiházterv Építész Iroda fiatal tervezők önállósulásával alakult meg a 2000-es évek elején. Megalakulásunkkor elsősorban a lakossági tervezési igények kiszolgálására fókuszáltunk, azonban ma már az épülettervezés minden ágával foglalkozunk: családi házakkal, boltokkal, műhelyekkel, ipari létesítményekkel. Szakembereink a tervezés során az építési előírásokon kívül messzemenően figyelembe veszik az energiatakarékos és esztétikus térkialakítást. Szolgáltatásainkat garanciával végezzük, tervezői szerződéseink megadják a megfelelő biztosítékot a munka sikeres és zökkenőmentes elvégzéséhez.

Pediaplan Kft.

Pediaplan Kft.

A Pediaplan Kft. ceglédi építésziroda lakóépületek, középületek, ipari- és mezőgazdasági épületek felújításának és átalakításának generáltervezése, építési műszaki ellenőrzés, 3D digitális modellezés, BIMx modellek megosztása, passzívház elvek szerinti tervezés, építésjogi tanácsadás, engedélyeztetés, épületfelmérés, tervdokumentáció készítés és számos más szolgáltatás nyújtásával vár minden érdeklődőt Budapest, Pest, Jász-Nagykun-Szolnok és Bács-Kiskun megye területén. Látogasson el honlapunkra és keressen meg minket kérésével, kérdésével a pediplan.kft@gmail.hu e-mail címen!

Tóth és Erdélyi építésziroda

Tóth és Erdélyi építésziroda

Épületek tervezése, valamint mérnöki szolgáltatások.Tervezési munkáink túlnyomó többsége családi ház, nagyrészt átalakítási és bővítési munkák. Tervezési gyakorlatunknak része, hogy ha a Megrendelő úgy kívánja, lehetőség van az interneten keresztüli (e-mail) kapcsolattartásra, természetesen a kezdéskor ebben az esetben is személyesen kell találkozni. Az általunk összeállított engedélyezési tervdokumentáció tartalma: - helyszínrajz, alaprajzok, metszetek, homlokzatok a rendeletekben meghatározott módon - műleírás, szerkezeti leírás és az épület energetikai számítás

Tuti menü