Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építkezési anyagok lelőhelyei képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Építkezési anyagok lelőhelyei - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Építkezési anyagok lelőhelyei
Keresés
Találatok száma - 11 db
Alföldfa kft. - OSB lap, hajópadló

Alföldfa kft. - OSB lap, hajópadló

Lambéria, hajópadló, osb lap, KVH gerenda, teraszburkolat, faház burkolat, táblásított fenyő lap, léc, szárított léc, impregnált léc, asztalos fenyő-fűrészáru az Alföldfa kft.- től. Kérjen árajánlatot. Faburkolat gyártókat képviselem Magyarországon. Termékeink megtalálhatóak fatelepeken, építőanyag kereskedéseken. Több mint 100 partnerem áll az Ön rendelkezésére az otthona közelében, hogy a legjobb minőségű osztrák, cseh, svéd és finn faipari alapanyagokat kényelmesen beszerezze.

Áronház Kft - Nyílászárók

Áronház Kft - Nyílászárók

Az Áronház Kft nyílászáró kereskedés a Nagytétényi bemutatótermében várja kedves vevőit.Legfőbb célunk az értékesítésben az, hogy szakértelmünk segítségével azt kínáljuk és adjuk el Önnek, amire Önnek valóban szüksége van, és költségkerete is megengedi.Cégünk különösen ügyel arra, hogy termékeink különösen jó minőségűek legyenek, azonban mindezt elérhető áron kaphassa meg a kedves vásárló. Termékeink a fa és műanyag ablakok és bejárati ajtók, valamint a fa beltéri ajtók. Kedvező árakkal várjuk egész évben.

De-Zo Plusz Kft. - Esztrich beton specialista

De-Zo Plusz Kft. - Esztrich beton specialista

Aljzatbeton - Esztrich beton kivitelezése,tanácsadása. Ha Ön aljzatbetont kíván mi megvalósítjuk! Megmondjuk milyen fajta betonra lesz szüksége adott terepviszonyok alapján és a jó technikai eszközünkkel el is készítjük azt. Megmondjuk az ideális Esztrich aljzat vastagságát, előkészítjük a terepet s leöntjük az aljzatot. Gépesített technológiánk segítségével zömítjük, szintezzük azt. A munkálatokat precíz szakértelemmel készítjük el, hiszen több év tapasztalata van a hátunk mögött! Keressen bennünket bizalommal!

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Épületgépészeti bolt

Épületgépészeti bolt

Cégünk 1995 óta foglalkozik a víz-gáz-fűtés szereléshez szükséges termékek forgalmazásával. 15 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően korrekt tájékoztatást, szaktanácsadást tudunk nyújtani vásárlóinknak. Kollégáink precízen és gyorsan végzik el vevőink kiszolgálását az üzletben és a webshopon keresztül történő megrendeléseknél. Az általunk forgalmazott cikkek kivétel nélkül minőségi, piacvezető termékek. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a termékeink műszaki jellemzőiről kapjanak pontos információt az érdeklődők, hanem árainkról is, éppen ezért minden termékünknél fel van tüntetve a bruttó eladási ára is.

Etyeki tüzép

Etyeki tüzép

Az Etyeki Tüzép Kft.fő tevékenysége az építőanyag nagy- és kiskereskedelem. A környező településeken már vezető szerepet vívtunk ki a magánépítkezők és a kivitelezők körében egyaránt. Elsők között jelentünk meg a hazai internetes piacon az általunk forgalmazott építőipari termékekkel, így jelentős sikereket könyvelhetünk el ezen a téren. Célunk az ezáltal szerzett versenyelőny folyamatos fenntartása, és a további dinamikus fejlődés. Vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Ha bizonytalan, vagy csak egyszerűen tanácsot kérne, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik szívesen segítenek Önnek.

Hofstadter Építőanyag Centrum

Hofstadter Építőanyag Centrum

Tégla cserép és minden egyéb építkezéshez szükséges építőanyag egy helyen a Hofstadter tüzépen. Építőanyag akciók egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. Porotherm, Ytong, Leier téglák teljes kínálatával várjuk a kedves érdeklődőket Pilisvörösváron. Központi telephelyünkön minden építőanyagot megtalál amire a háza építéséhez szüksége lehet. Látogasson el tüzépünkre ahol minden építőanyagot egy helyen vehet meg.

Net-Tüzép Kft

Net-Tüzép Kft

Magyarország első internetes építőanyag webáruháza. Hőszigetelő anyagok, vízszigetelő anyagok, zajszigetelő anyagok, kő, bádog, műanyag párkányok, polisztirol ragasztók, glettelő gipszek, szerszámok, gépek széles választékát kínáljuk. Cégünk dryvit hőszigeteléssel és egyéb kivitelezéssel is foglalkozik. Cégünk telephely nélkül, kizárólag webáruházként működik. Személyes átvétel lehetséges telefonos egyeztetés alapján.

Térkövek, betonelemek a gyártótól

Térkövek, betonelemek a gyártótól

2002 óta foglalkozunk betonelemek gyártásával. Napjainkban egyre nagyobb teret követel magának az előre gyártott betonelemekkel történő térburkolás. Milyen előnyei vannak a térkő burkolatoknak? A térkövek gyártása üzemben történik ellenőrzött körülmények között, erre a célra kialakított gyártó berendezésekkel, melynek köszönhetően a térkövek felülete olyan nagy szilárdságú, hogy ellenáll a koptató hatásnak és a fagyásnak A térkőből készült burkolat lerakásához kötőanyag használata szükségtelen, A térkő burkolat fugái a csapadékvizet nagymértékben képesek elnyelni, Ha a javítási munkák szükségessé teszik a térkövet fel lehet szedni, a javítást el lehet végezni, majd a burkolatot az eredetivel megegyező minőségben újra vissza lehet építeni.

Tolnay Vasker

Tolnay Vasker

Telephelyünkön a vasanyag kínálatunk mellett építőanyagok forgalmazásával is foglalkozunk. A termék nagy részét azonnali kiszolgálás mellett, darusautóval közvetlenül raktárról szállítjuk az Ön építkezésének helyszínére. Célunk, hogy segítsük Ügyfeleinket, a megfelelő anyagok kiválasztásában és mindezt a lehető legjobb árakon elérhetővé tegyük. Szakmai tanácsért, műszaki információkért keresse szakértőinket, hogy segíthessünk Önnek is a különböző kivitelezési és beépítési tulajdonságokkal rendelekező anyagok kiválasztásában.

Hirdetés
Transzportbeton rendelés

Transzportbeton rendelés

Ha építkezne és mixerbetonra volna szüksége Pesten (illetve a közelében), Ön a legjobb helyen van! A transzportbeton egyik nagyszerű jellemvonása, hogy gyorsan kész. Az állandó keverés miatt pedig minőségileg folyamatosan egyenletes. A mixerbeton ára a kompozíciótól függően változhat. Ami pedig a budapesti beton szállítást illeti, amiatt sem kell félnie! A cég igény szerint a mixerbeton szállítást is vállalja. Ehhez a PUMIX járművek a legszuperebbek, amikhez többféle méretű betonpumpa is bevethető. A transzportbeton rendelés Budapesten az internetnek köszönhetően igazán rendkívül egyszerű. Önnek csupán a weboldalra kell felnéznie, ahol az ajánlatkérést akár kapásból intézheti is. A mixerbeton rendeléstől függetlenül a Betonfészek Kft. szaktanácsadást is nyújt. A mixerbeton budapesti áráért tegyen egy látogatást a honlapra!

Unipur Kft.

Unipur Kft.

A Purhab alapú szigetelőrendszer tökéletes hő- és vízszigetelő anyag, ami a felhasználható bármely területen mint ipari, mint mezőgazdasági, mint lakossági célra. A habosodás folyamán kialakult zárt cellák miatt hőszigetelése jobb bármely más szigetelőanyagnál és még a páradiffúziót is átengedi. Ezen kívül a por Purhab által a nehezen megközelíthető, bonyolult épületek is egyszerűen hőszigetelhetővé válhatnak. Felhasználható még hajószigetelés, csövek, medencék vízközeli helyek szigetelésére. Mérésekkel igazolt érték!

Tuti menü