Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Győr-Moson-Sopron megye képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Győr-Moson-Sopron megye - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Győr-Moson-Sopron megye
Keresés
Találatok száma - 9 db
Amit a készházakról tudni érdemes

Amit a készházakról tudni érdemes

A könnyűszerkezetes házak manapság egyre inkább elterjedtek Magyarországon is. A Jövő Háza Bt. a könnyűszerkezetes építési mód előregyártott formáját kínálja ügyfeleinek, mivel így jelentősen csökkenthető a kivitelezési idő. A könnyűszerkezetes házak mellett készházak és passzívházak tervezését, kivitelezését is vállalják, kedvező áron, írásos garanciával, precíz, minőségi munkát végezve, az Ön igényei szerint a lehető legrövidebb időn belül. Kérjen ajánlatot! Elérhetőség: Cím: Mosonmagyaróvár, Barátság u. 10.

BP World Trade Consulting Kft

BP World Trade Consulting Kft

A BP World Trade Consulting Kft megalakulásán célja , hogy a sárvári ingatlanpiacon szeretné felhasználni a korábban Németországban már 1987 óta sikeresen működő SPB Projektmanagement GmbH építésügyi, szakértői, befektetési, ingatlan értékesítési és befektetési tapasztalatait. Fentiek érdekében a Társaság munkatársai olyan magas szintű szolgáltatással állnak az ügyfelek rendelkezésére, mely magában foglalja az ingatlanok pontos helyismeretét és a naprakész piaci árakat. Mindezeket egy jól felépített céges háttér, illetve egy folyamatosan bővülő kínálaton keresztül tudjuk Önöknek biztosítani. Ezért szolgáltatásaink érdeklődőknek ingyenes, eladókkal, vevőkkel kizárólagos megbízási szerződés keretében állunk rendelkezésre, melynek keretében minden kötöttség nélkül biztosítjuk a szakértő kollegák tanácsait, illetve megteszünk mindent annak érdekében, hogy a megbízásra kínált ingatlan a legjobb piaci áron kerüljön eladásra vagy megvételre.

Eladó Soproni Ingatlanok

Eladó Soproni Ingatlanok

Biri Ildikó vagyok, a soproni Belvárosi Ingatlanpartner Kft ügyvezetője. Sopron és környékén foglalkozunk ingatlan értékesítéssel. Irodánk címe: Sopron, Ferenczy János utca 44. szám alatt található. A Belvárosi Ingatlanpartner Kft nevéhez kötődik a Soproni Ingatlan Kínálat weboldal is. Amelyen szerepel és folyamatosan bővül, Sopron teljes ingatlan kínálata.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Győrilakások

Győrilakások

Győr virtuális lakáspiaca. Megtalálhatók Győr szinte valamennyi építőipari kivitelezőjének lakásai, illetve a legnagyobb használt lakás és albérlet adatbázis. Egyszerű és hatékony kereséssel rátalálhat az Önnek legmegfelelőbb lakásra.

HBB Ingatlan / dr. Várnagyi Ügyvédi Iroda

HBB Ingatlan / dr. Várnagyi Ügyvédi Iroda

HBB Ingatlan Kft. / dr. Várnagyi Ügyvédi Iroda Sopronban, a Várkerület 71. szám alatt várja ügyfeleit. - ingatlanközvetítés - ingatlanforgalmazás - értékbecslés - teljes körű hitelügyintézés - ügyvédi munkák kedvező díjakkal - tégla- és könnyűszerkezetes házak építése sok éves tapasztalattal, minőségben, referenciákkal, ingyenes tervezéssel, alapozással, szerkezet- vagy kulcsrakészen, a legkedvezőbb árakon, árgaranciával - felújítás gyors határidővel, minőségben kedvező árakon Ingatlan kínálatunk folyamatosan bővül. Keresünk ügyfeleink részére kiadó és eladó családi házakat, lakásokat, telkeket, üzlethelyiségeket és ipari ingatlanokat stb. Segítünk Önnek megtalálni álmai otthonát, megkeressük hozzá a legkedvezőbb hitelt (BAR listásoknak is) és igény szerint a földhivatalt, értékbecslését, biztosítását, befektetését és autó hitelét is elintézzük! Mindent egy helyen és díjmentesen, teljes körű jogi háttérrel! Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Hello Home Ingatlan

Hello Home Ingatlan

Ingatlanok: - közvetítése, - keresése megbízásra, - adás-vételének lebonyolítása, - bérletének/albérletének közvetítése, - felértékelése, továbbá: - külföldi ügyfeleink ingatlanszerzési engedélyezésének lebonyolítása, - tanácsadás adó-, illeték-, és lakáshitel ügyekben. Vevőink részére szolgáltatásaink ingyenesek!

Lakácskulcs-direct Sopron

Lakácskulcs-direct Sopron

Tisztelt mostani és leendő Ügyfelünk! Nagy örömünkre szolgál, hogy meglátogatta a Lakácskulcs-direct ingatlan portálját. Oldalunk kiemelkedően magas eladó ingatlan állománnyal rendelkezik a soproni és siófoki régióban illetve a Balaton teljes partszakaszán (nyugati part Keszthely és környéke, északi part Balatonalmádi és környéke) az ingatlanok széles palettáját átfogóan bemutatva. Új otthonra vágyóknak új és használt lakások, családi házak és építési telkek, befektetőknek és vállalkozóknak üzletek, ipari ingatlanok és projektek. Reméljük a keresett ingatlant megtalálja adatbázisunkban és mihamarabb irodánkban köszönthetjük! Bízva, hogy személyes tapasztalatunkkal is segíthetünk az ideális otthon kiválasztásában, jó böngészést kívánunk!

Q7 Ingatlaniroda - Győr

Q7 Ingatlaniroda - Győr

Q7 ingatlan ? eladó lakások, családi házak Győrben. Honlapunkon számos győri tégla és panel társasházi lakás, családi ház, iroda és építési telek található színes alaprajzokkal. Kedvező, akár már 1,5% közvetítői díj. Mindig építészmérnök munkatárs segít Önnek. Adyváros, Kisbácsa, Marcalváros, Nádorváros, Révfalu, Szabadhegy, Győrszentiván. Quality7 Ingatlaniroda - Minőség a 7 minden napján!

Sopron Ingatlan

Sopron Ingatlan

Sopron Ingatlan. Legegyszerűbb és legtöbb ingatlant tartalmazó adatbázis Sopronban. A hirdetések naponta frissítve. Ha családi házat, lakást, telket keres, kezdje nálunk a keresést. Sopron Ingatlan. Nem kell száz irodában fáradtságosan időt töltenie. Csak egy kattintással bele az ingatlanhalmazba. Csak győzze nézegetni. Sopron Ingatlan

Tuti menü