Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajdú-Bihar megye képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Hajdú-Bihar megye - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Hajdú-Bihar megye
Keresés
Találatok száma - 11 db
Átrium Ingatlaniroda

Átrium Ingatlaniroda

Debrecen Az ingatlanhoz kapcsolódóan a következő jogok jelennek meg: - birtoklás joga - használat joga - az ingatlan hasznainak (gyümölcsének) szedése - védelem joga - fejlesztési jogok. Ezeket a jogokat a törvény, az állami és önkormányzatok előírásai, a helyi közösségi kulturális hagyományok, illetve a privát hatalmi eszközök teremtik meg. A piacgazdaságokban az ingatlanhoz kapcsolódó jogokat le lehet bontani de jure és de facto jogokra. Hasonlóképpen szét lehet bontani a tulajdonlást jogi illetve gazdasági attribútumokra (ez utóbbiak az ingatlanból származó direkt vagy indirekt jövedelmek, illetve jólét). A hivatalosan létező jogok és az informális szokásjogok is két külön csoportot alkotnak.

Colosseum Ingatlan

Colosseum Ingatlan

Colosseum Ingatlan, Debrecen - Ingatlan közvetítés, Értékbecslés, Teljeskörű Hitelközvetítés, Biztosítás kötés - Nyíradony - Hajdúböszörmény - Józsa - Felsőjózsa - Alsójózsa - Hajdúszoboszló. Irodánk Debrecen belvárosában található. Tevékenységi területünk: Hajdú-Bihar megye. Ezen belül: Debrecen és vonzáskörzete, Debrecen-Józsa (Felsőjózsa, Alsójózsa), Nyíradony és vonzáskörzete, Hajdúböszörmény, Hajdószoboszló. Keresse fel irodánkat személyesen, e-mail-ben vagy hívja telefonon! Böngéssze honlapunkat és hirdetési oldalainkat az interneten. Ha kínálatunkban nem talál igényeinek megfelelő ingatlant, akkor írja meg igényeit elérhetőségének megjelölésével e-mail címünkre és mi megpróbálunk segíteni.

Debreceni Ingatlanok

Debreceni Ingatlanok

Ingatlanok nagy választékban az alábbi feltételeknek megfelelően: Debrecen. Magyarország második legnagyobb és legnépesebb városa, Hajdú-Bihar megye és a Debreceni kistérség székhelye; egyike az ország hét regionális központjának. Debrecen a Tiszántúl legnagyobb és legjelentősebb városa. Időnként a kálvinista Róma néven vagy cívisváros-ként emlegetik. Kelet-Magyarország és a Tiszántúl szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi és közlekedési központja.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Hajdúsági Ingatlanközvetítő Iroda

Hajdúsági Ingatlanközvetítő Iroda

A Hajdúsági Ingatlanközvetítő Iroda 2008-ban alakult, első sorban Debrecen és környéki lakóingatlanok értékesítésével, bérbeadásával foglalkozik. Ügyfeleink igénye szerint vállaljuk megyei és országos szinten az ingatlanok, egyedi igényszerinti felkutatását, értékesítését. A Hajdúsági Ingatlanközvetítő Iroda 4026 Debrecen Burgundia utca 22. szám alatt található. A Fórum bevásárló központ és az Kossuth utca között. Nyitva tartásunk 8-16 óra között van. Időpont egyeztetés szerint természetesen lehetőség van ettől eltérő időpontban is felkeresni munkatársainkat. Megbízóink számos értékesítésre, bérbeadásra szánt ingatlanát számítógépes adatbázisunkon keresztül, az érdeklődők keresési kritériumai alapján tudjuk keresni, illetve a legmegfelelőbb ajánlatot megtalálni. Vezető pénzintézetekkel kapcsolatban állva, segítséget nyújtunk ügyfeleink számára a legkedvezőbb lakáshitel konstrukció kiválasztásában, és az ügyintézés lebonyolításában.

Ingatlan adásvételi szerződés készítése Dr. Egri Zoltán debreceni ügyvéd

Ingatlan adásvételi szerződés készítése Dr. Egri Zoltán debreceni ügyvéd

Dr. Egri Zoltán Debreceni ügyvéd kiemelt szakterületei: ingatlan ajándékozási szerződés készítése, véleményezése ingatlan adásvételi szerződés készítése, véleményezése Egyéb ingatlannal kapcsolatos szerződések. Teljes földhivatali ügyintézés Peres és peren kívüli képviselet. Családjogi ügyvédként a peres és peren kívüli jogi képviseletet az alábbi ügyekben: gyermekelhelyezés, családjogi ügyek (válóper), gyermektartásdíjjal kapcsolatos ügyek, vagyonmegosztási ügyek. Elérhetőség: 4029, Debrecen, a Csapó utca 37 (Fórum bevásárlóközponttal átellenben)

Ingatlan Debrecenben

Ingatlan Debrecenben

Debreceni ingatlanirodánk kínálatában eladó lakások, családi házak, sorházak, építési telkek és üzleti célú ingatlanok szerepelnek. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, ellenőrizzük és frissítjük. Az ingatlanokat kizárólag személyes adatrögzítéssel és helyszíni fotók készítésével vesszük fel kínálatunkba, így a lehető legteljesebb képet adjuk az érdeklődőknek az ingatlanról. A minőségi ingatlanközvetítésre helyezzük a hangsúlyt. Mind az ingatlan vásárlók, mind az ingatlan eladók számára igyekszünk olyan ingatlan közvetítést nyújtani, ami mentes a csapdáktól, felesleges idő- és pénzpazarlástól.

Ingatlan magánszemélytől

Ingatlan magánszemélytől

0% közvetítői jutalék! Ingatlan eladás közvetítők nélkül gyorsabban! A vevők elsősorban azokat az ingatlanokat keresik, amelyeket közvetlenül az eladója hirdeti. Ingatlanmagánszemélytől.com kizárólag tulajdonostól felvett hirdetéseket tartalmazó ingatlan portál. Természetesen a közvetítő nélküli ingatlan eladás több energiát és akár pénzt igényel a tulajdonostól, de az eladáskor van mit nyerni: 3-5% közötti jutalék marad a zsebben.A legtöbb vevő nem akar közvetítőtől vásárolni,tehát itt kezdi a keresést. Hirdessen Ön is itt, hogy megtalálják!

Ipari park

Ipari park

A Hajdu ipari park széles spektrumú infrastruktúrával rendelkező telephelyeket és telkeket biztosít a termelési és szolgáltatási profilú vállalatok számára. Kiadó raktár területeinken versenyképes áron kínálunk raktározási szolgáltatásokat, amelyek kiterjednek a tárolásra, komissióra és csomagolásra. A tárolásra alkalmas épületek temperáltak, szellőztetettek, valamit felrakógépekkel és állványrendszerrel is el vannak látva. Telephelyünk Debrecenhez és Nyíregyházához közel helyezkedik el. Továbbá jó megközelíthetőséggel rendelkezik, mivel érinti a 4-es számú főút és vasútvonal is keresztülvezet rajta. Légi megközelítés szempontjából pedig a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren keresztül van lehetőség. Ipari telkeink és létesítményeink bérbe vehetőek, de akár meg is vásárolhatóak. Az ipari tevékenységek szempontjából kedvező környezetet biztosít, hogy a telephely közel helyezkedik el az ukrán és román határhoz is.

M35 Business Park, Hajdúböszörmény

M35 Business Park, Hajdúböszörmény

Az önkormányzati tulajdonú, hajdúböszörményi M35 Business Park 50 új munkahely fölött térítésmentes ipari ingatlant kínál kedves ügyfeleinek. 50 új munkahely létrehozása esetén a beruházáshoz az önkormányzat alpolgármestert jelöl ki, aki személyes kapcsolatai révén támogatja a beruházás engedélyezési szakaszát, továbbá az új üzem operációját is. Hajdúböszörmény 20 km-es vonzáskörzetében 25 ezer munkanélküli él, ebből közel 9000 a szakképzettek száma. A magas munkanélküliségre tekintettel komoly munkahelyteremtő támogatások érhetők el.

Hirdetés
Pátria Ingatlanközvetít Iroda

Pátria Ingatlanközvetít Iroda

Cégünk, a Görömbei és Társa Bt, 1999 óta foglalkozik ingatlanok közvetítésével Nyíregyházán és vonzáskörzetében, 2000. augusztusa óta Pátria Ingatlanközvetítõ Iroda néven. Alapító tagja vagyunk a HÍD Ingatlanközvetítõ lánc országos hálózatnak. Célkitûzésünk, hogy korrekt módon találkoztassuk az ingatlant eladni ill, a vásárolni szándékozók elképzeléseit. Elõször is legfontosabb tisztázni, hogy Önnek minden szolgáltatásunk ingyenes! Önnek nem kell fizetnie az ingatlanok megtekintéséért és a vásárlás után sem kérünk Öntõl munkadíjat.

Polgár Ipari Park

Polgár Ipari Park

A Polgár Ipari Park kiváló közlekedési kapcsolatokkal (M35 autópálya polgári lehajtója mellett, saját iparvágánnyal) rendelkezik. Miskolc-Nyiregyháza-Debrecen 60km-en belül fekszik, a szlovák-ukrán-román határ 60-90 perc alatt elérhető kamionnal is. Az ipari telekértékesítés mellett alacsony bérleti díjú raktárak és gyártócsarnokok várják a betelepülőket.

Tuti menü