Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Heves megye képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Heves megye - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Heves megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
EgerOtthon

EgerOtthon

Ingatlan adásvételének érvényességéhez a szerződés írásba foglalása szükséges. Mivel ingatlan tulajdonjogának az átruházásához az erre irányuló szerződésen felül a tulajdonosváltozásnak az ingatlan-nyilvántartásba való bejegyzése is szükséges, és mivel az okirat bejegyzés alapjául csak akkor szolgálhat, ha ügyvéd ellenjegyzéssel látta el vagy közjegyző készítette, az ingatlan adásvételi szerződést ügyvédnél vagy közjegyzőnél kell megkötni. A szerződéskötésnél a feleknek vagy személyesen kell jelen lenniük, vagy meghatalmazottal kell képviseltetniük magukat. A meghatalmazással szemben ugyanolyan alaki követelmények vannak, mint a szerződéssel szemben, tehát ezt is ügyvédnél vagy közjegyzőnél kell elkészíttetni. Ha a meghatalmazást külföldön adják, a nyilatkozattevő aláírását (kézjegyét) a magyar külképviseleti hatósággal kell hitelesíttetni, illetőleg az aláírás (kézjegy) hitelesítésére jogosult külföldi szerv által történt hitelesítést kell a magyar külképviseleti hatósággal hitelesíttetni (diplomáciai hitelesítés, illetve felülhitelesítés). A kiskorú szerződők nevében törvényes képviselőik - általában szüleik - járnak el.

Hevesi Ingatlanok

Hevesi Ingatlanok

Heves megyei eladó ingatlanok adatbázisa. Országos ingatlanhálózat. ingyenes hirdetésfeladás. Országos Ingatlankereső, eladó ingatlan eladó ingatlanok kiadó ingatlan kiadó ingatlanok ingatlan hirdetés ingatlan hirdetések ingyenes hirdetés hirdetésfeladás ingatlanhirdetés ingatlanadatbázis

Ingatlan Eger Kft

Ingatlan Eger Kft

Cégünk, az Ingatlan Eger Kft vállal piaci értékbecslést és vagyonértékelést is. Több mint 3.000 konkrét helyszínelés, értékbecslés és az ingatlanközvetítési tevékenységünk folytán rendelkezünk tényleges eladásokból származó piaci adatokkal. Értékbecsléseink nem kínálati adatokra épülnek, hanem valós tényekre, mely adatok Heves megye és a régió jelentõs részét lefedik. Az Ingatlan Eger Kft Heves megye több mint 100 településén, Borsod és Nógrád, Pest és Szolnok megyében is végzett már értékbecslést !

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Mátrai ingatlanok

Mátrai ingatlanok

Cégünk munkájával segítséget nyújt minden olyan potenciális és meglévő ügyfelünk számára, aki ingatlan eladási illetve vételi szándékkal rendelkezik, továbbá finanszírozásában valamint az adásvétel teljes ügyintézésében is aktív szerepet vállalunk az ügylet teljes lebonyolódásának elősegítése érdekében. Irodánkon keresztül bérbe adhatja cége irodáit, raktárát, ipari területeit, valamint kiadhatja garázsát, lakását.

Tuti menü