Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlaniroda Budapest képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Ingatlaniroda Budapest - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Ingatlaniroda Budapest
Keresés
Találatok száma - 34 db
 Lakás adás-vétel - GDN Ingatlanhálózat

Lakás adás-vétel - GDN Ingatlanhálózat

A GDN Ingatlan személyre szabott szolgáltatást nyújt partnerei megelégedésére. Az ingatlanjogász tanácsot ad az ingatlan vásárlást érintő jogi ügyekben, és a földhivatali bejegyzés is a mi dolgunk. A hitel ügyintézés a csak a megrendelő igényeit szem előtt tartó, hitelekkel foglalkozó tanácsadó dolga. Energetikai specialista a szabályoknak megfelelő, 10 évig érvényben lévő lakás zöldkártyát bocsát ki. Nagy tapasztalattal rendelkező szakember elvégzi a mindent érintő ingatlanfelújítást, az ajánlattételtől a kivitelezésig. A költözés nem okozhat problémát, a becsomagolástól egészen a bepakolásig megold mindent a GDN Ingatlanhálózat! Adjon le exkluzív albérlet-figyelési megbízást, és nem lesz kitéve több ingatlanos kényére, a GDN megtalálja az önöknek tetsző ingatlant! GDN - A LEGJOBBAK egy helyen?

Albérlet Budapest

Albérlet Budapest

Igényesen berendezett kiadó lakások nagy választéka Budapesten. Az itt szereplő albérletek azonnal költözhető állapotban vannak. Az iroda első sorban új építésű és felújított, klasszikus sítulsú kiadó albérletek közvetítésével foglalkozik Budapesten. A kínálatban panellakások egyáltalán nem szerepelnek.

AnDeZ Ingatlan

AnDeZ Ingatlan

AnDeZ Ingatlan, Hitel és Ügyvédi Iroda Kispest ( XIX. kerület ) centrumában. Az ingatlanközvetítéssel és értékbecsléssel foglalkozó, 1996-ban alapított ingatlaniroda kínálatában budapesti, elsősorban kispesti eladó ingatlan ( tégla és panel társasházi lakás, családi ház, házrész, telek ) ajánlatok találhatóak. Az ingatlaniroda tagja az Ingatlanegyszer.com ingatlanhálózatnak.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Aninfo Ingatlan

Aninfo Ingatlan

A Társaság irodái elsősorban budapesti ingatlanok adás-vételével, bérbeadásával foglalkoznak, de vidéki irodánk Velence-tavi üdülő és lakóingatlanok közvetítését is tevékenységi körébe vonta. A Társaság portfóliójába tartozik irodaházak bérbeadása, ingatlan-fejlesztésekhez megfelelő építési ingatlanok felajánlása. Az iroda munkatársai teljes körű ügyintézéssel segítik Önt ingatlanának eladásában, vagy új ingatlan megvásárlásában. Ügyfeleink részére teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ingatlanok kiválasztásától, a bemutatáson át, egészen a szerződés megkötéséig.

ATA Ingatlan

ATA Ingatlan

Ingatlan Az ingatlan a föld és a ráépített szilárd építmények összessége. Tudományos megfogalmazásban: ingatlan a föld szárazföldi felszínének körülhatárolt, más ingatlanoktól elkülönített része, továbbá az önálló rendeltetésű és önálló forgalmú építmény vagy építményrész.A Polgári Törvénykönyv (Ptk.) nem tartalmazza az ingatlan definícióját, a jogelmélet azonban egységes abban, hogy ingatlannak azok a dolgok minősülnek, amelyek állaguk sérelme nélkül egyáltalán nem vagy csak jelentős értékvesztéssel helyezhetők át másik helyre. Ingatlannak minősülnek továbbá a már gyökeret eresztett növények és a folyók hordalékai is.

Azúr Ingatlan

Azúr Ingatlan

Keresünk és kínálunk ügyfeleinknek eladó és kiadó ingatlanokat, főként a 11. és 22. kerületben, valamint Pest belső kerületeiben. De szerepel a kínálatunkban néhány vidéki parasztház is nyaralónak, az ország szép helyein. Kapcsolódó szolgáltatásaink: ügyvédi háttér, hitel, lakásfelújítási szaktanácsadás, kivitelezés.

Betty Ingatlan

Betty Ingatlan

Irodánk családi házak, újépítésű és használt lakások értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik, elsősorban II.- II/a.- XII. kerületekben, pilisi kistérség területén, Solymár, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi, Telki településeken. Ingatlan irodánk 2000 óta sikeresen működik, nagy szakmai háttérrel rendelkezik. Célunk Ügyfeleink számára maximális segítségnyújtás a megfelelő ingatlan megtalálásában. Fontosnak véljük továbbá, hogy a lehető legmagasabb színvonalon nyújtsunk korrekt, szakszerű és megbízható ügyintézést. Igény esetén vállalunk hitelügyintézést, ügyvédi közreműködést. Előre egyeztetve bármilyen időpontban (akár hétvégén is) fogadjuk kedves Ügyfeleinket. Ingatlant vásárló, illetve bérlő részére szolgáltatásunk ingyenes. Több II/a kerületi, illetve Buda környéki ingatlanirodával dolgozunk társirodaként, annak érdekében, hogy megkíméljük Önöket a felesleges utazásoktól, így irodánkban minden kínálatot egy helyen megtalálnak. Amiért érdemes irodánkat választani a szakmai háttéren kívül a családias hangulat, válasszanak minket, hogy együtt megtalálhassuk az Önök számára legmegfelelőbb otthont ingatlan kínálatunkból.

BIX Ingatlan XVI. XVII. ker. ingatlanok

BIX Ingatlan XVI. XVII. ker. ingatlanok

Az oldal a Bix ingatlaniroda XVI., XVII. ingatlanokat ajánl. Jövőben még a környező településekkel fog bővülni mint Pécel, Maglód, Csömör. Iroda 2013 januárjában indult, kínálata folyamatosan nőni fog. Elsősorban kertesházakat, de lakásokat telkeket is kínál. Esetenként kiadó lakások és házak is lesznek. További célja az oldalnak, hogy különböző cikkekkel, jó tanácsokkal segítse az ingatlanok eladását. Galériával is hasonló a cél, mégpedig jó példák bemutatásával.. Cél, hogy komplex szolgáltatást tudjunk nyújtani az ügyfeleknek akár eladó ingatlanja van akár újat keres.

Budagold

Budagold

Ingatlanirodánk évek óta aktív szereplője a budapesti ingatlanpiacnak, mely ingatlanforgalmazással, Budai zöldövezeti ingatlanok közvetítésével, irodák, raktárak bérbeadásával és ingatlanbefektetési tanácsadással foglalkozik. Az iroda fő tevékenységi köre a lakóingatlanok adásvétele és bérbeadása, építési telkek, irodák, üzletek és ipari ingatlanok közvetítése. Jelenleg öt szakmailag felkészült, tapasztalt üzletkötő dolgozik cégünknél. Külön munkatársunk foglalkozik lakások, házak, villák, irodák és raktárak bérbe adásával, ill. telkek értékesítésével. Munkatársaink napra kész információkkal állnak ügyfeleink rendelkezésére. Ingatlanügyeik lebonyolításában megbízható ügyvédeink segítik. Célunk az igényes közvetítői munka mellett, ügyfeleink idejének és pénzének megkímélése, és a bizalom megszolgálása. Ügyfeleink által eladni vagy bérbe adni kívánt ingatlant munkatársaink a helyszínen felmérik és folyamatosan bővülő ügyfélkörünknek köszönhetően fizetőképes vásárlót, vagy hosszú távú bérlőt keresünk az ingatlanokra.

Hirdetés
Budai luxusingatlanok

Budai luxusingatlanok

Buda, Budának hívják a mai Budapestnek a Dunától nyugatra eső részét, illetve így hívták 1873 előtt az egykori fővárost, a három város egyikét, amelyekből Budapest létrejött. A mai Budapest területéből az egyesítés előtt Budához tartozott az I. kerület, a II. kerület Pesthidegkút és Adyliget kivételével, a III. kerületből Újlak és Mátyáshegy, a XI. kerület Albertfalva és Kelenvölgy kivételével, valamint a XII. kerület Budakeszierdő kivételével. E területen a 21. század elején mintegy 300 ezer ember él.

Budapesti kiadó ingatlanok, házak

Budapesti kiadó ingatlanok, házak

Ingatlan közvetítői tevékenységünk kiterjed: eladó és kiadó lakások, házak, telkek ingatlan közvetítésére, értékbecslésére, valamint ingatlan ügyek földhivatali ügyintézésére. A vevői igényeknek megfelelően kiadó ingatlan kínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy minél hatékonyabban kiszolgálhassuk a kiadó ingatlan iránt érdeklődő ügyfeleinket. Ingatlanközvetítő irodáink Budapesten, Budaörsön, Dunaharasztin, Nagykanizsán, Miskolcon működnek.

Csikós Ilona ingatlanközvetítő

Csikós Ilona ingatlanközvetítő

Ingatlanközvetítő tevékenységemet saját vállalkozásomban végzem társirodai kapcsolatokkal. Különösen fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége, ezért az adás-vétel, bérbeadás mellett egyéb kapcsolódó szolgáltatások egészítik ki tevékenységünket, úgymint értékbecslés, ügyvédi és hitel ügyintézési háttér, költöztetés, fuvarozás.

Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan

Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan

Fényképes ingatlan adatbázis befektetőknek, magánszemélyeknek folyamatosan bővülő kínálattal. Ingatlan értékesítéshez-kereséshez on-line regisztráció. Új és használt lakó-ipari-kereskedelmi ingatlanok közvetítése, elsősorban Budapesten és környékén.

Duna House

Duna House

Adatbázisunkban most is több mint 25 000 eladó ingatlan található, amelyből több mint 11 000-rel Ön kizárólag nálunk találkozhat! Szakképzet munkatársaink 1998-óta folyamatosan az önök rendelkezésére állnak, hogy kielégítsék maximálisan a vevői igényüket. Célunk, hogy Ön megtalálja álmai otthonát. Mindegy, hogy eladni, vagy vásárolni szeretne, vegye fel velünk a a kapcsolatot és megoldjuk a problémáit.

Eladó és csereingatlanok - Ingatlancserebank

Eladó és csereingatlanok - Ingatlancserebank

Eladó ingatlan, csereingatlanok, ingatlan adatbázis. Az Ingatlancserebank egy ingyenes, országos ingatlannyilvántartó rendszer (adatbázis), amelyben ügyfelei cserére vagy eladásra szánt ingatlanjainak adatait, valamint ingatlant cserélő vagy kereső ügyfeleinek ingatlan igényeit tárolja. Az ingyenes nyilvántartáson és adatszolgáltatáson túl partnereink igénybe vehetik egyéb ingatlanszakmai szolgáltatásainkat is, amelyek közül kiemelkedik egyedülálló szolgáltatásunk, az ingatlan csere megszervezése többszörös cserékkel.

Eladó ingatlan Budapest, eladó lakás Budapest / Ingatlanközpont

Eladó ingatlan Budapest, eladó lakás Budapest / Ingatlanközpont

A megfelelő ingatlan keresésnek az eredményesebbé tételéhez és az ingatlanok hatékonyabb feltérképezéséhez adunk segítséget újonnan indult honlapunkon. Ez egy teljes körű keresési rendszer, amelynek segítségével fel lehet állítani a kívánt preferenciákat és adatbázisunkból ki lehet szűrni rövid idő alatt a legideálisabb lehetőséget. A honlapunkra látogatókat megismertetjük a lakáskeresés, kiválasztás legfontosabb szempontjaival, valamint az ingatlan értékesítésének kihívásaival. Ezen kívül betekintést nyújtunk a különböző hitel konstrukciók nyújtotta kérdésekről.

Eladó ipari ingatlanok | Ingatlanpaletta Kft

Eladó ipari ingatlanok | Ingatlanpaletta Kft

Kiadó és eladó budapesti raktárak, ipari ingatlanok, irodák és műhelyek gazdag és rendszeresen frissülő választéka várja az iroda-raktar.hu-n. Az adatbázis szűrhető formában tartalmazza az összes ipari helyiséget Budapesten belül, illetve az agglomerációban, így válik a keresés igazán egyszerűvé és gyorssá. Akár már holnap új szakaszt nyithat vállalkozása életében a kiválasztott telephelyen vagy irodaházban! Az A, B, és C kategóriás ingatlanok értékesítését sikerdíjas jutalék ellenében végezzük. Találjon rá az ideális raktárra, irodára vagy más ipari jellegű épületre nálunk!

Tuti menü