Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlaniroda Budapest képes leírás: Eladó - Zsiráf [2. oldal]
részletek »

Ingatlaniroda Budapest: Eladó - Zsiráf [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Ingatlaniroda Budapest
Keresés
Találatok száma - 34 db
Eladó lakás tulajdonostól

Eladó lakás tulajdonostól

Egy ingatlan meghirdetése nem nagy kunszt. Egy ingatlan eladása már az. Portálunkon hirdetve ez a mutatvány Önnek is sikerülhet! Eladó, kiadó lakása, ingatlana van? Hirdessen nálunk! Portálunkon - jelentős kedvezményekkel - meghirdetheti eladó, kiadó lakását, ingatlanát. Garantáljuk, hogy egyetlen hirdetési díjért eladásig, kiadásig szereplője lesz weboldalunknak, oldalainknak. Jelentős kedvezményeinkkel, profizmusunkkal állunk rendelkezésére. Itt önként és dalolva hirdetheti eladó, kiadó lakását, ingatlanát, sőt, megkeresheti és meg is találhatja álmai otthonát

Eladó lakások Budapesten

Eladó lakások Budapesten

Terrace Ingatlan budapesti eladó lakás kínálatunk. Nézze meg! Oldalunkon: eladó lakások, családi házak. A mai Budapest a 19. század utolsó harmadában és a 20. században lett világvárossá. Történetében új fejezet kezdődött 1950. január 1-jén, amikor 23 környező települést hozzácsatoltak, amivel a főváros területe két és félszeresére, népessége másfélszeresére nőtt. Jelenleg Budapestet 23 kerületi önkormányzat és az egész városra kiterjedő jogkörrel rendelkező Fővárosi Önkormányzat igazgatja.

Eladó vagy kiadó ingatlant keres?

Eladó vagy kiadó ingatlant keres?

Legyen akár lakás vagy ház a vágya, nálunk megtalálja! Panel, tégla, új vagy használt lakást keres, a yorkingatlan.hu profi szűrőjével könnyen képet kaphat a legfrissebb kínálatokról. 10 éve a szakmában dolgozó, felkészült üzletkötők segítik tanácsokkal a vevőket az ideális otthon megtalálásában, a tulajdonosok válláról pedig leveszik az értékesítéssel járó terheket. Szolgáltatásaink segítik Önt az első döntéstől, a birtokbavételig.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Grifton Property Kft.

Grifton Property Kft.

A Grifton Property Kft. weboldalán a kedves érdeklődők kiváló kiadó és eladó raktárakat, műhelyeket és telephelyeket találhatnak. Cégünknél kiváló szakemberek dolgoznak, akik naprakészek és minél több lehetőséget próbálnak összegyűjteni kedves érdeklődőinknek. Hatalmas kínálatunkban szinte mindenki találhat olyan telephelyet, vagy raktárat, ami megfelel az ő számára. Találhatóak kínálatunkban eladó és kiadó ipari telkek, ipari ingatlanok, műhelyek, befektetési ingatlanok, telephelyek és raktárak is. További információkért látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti ajánlatainkat, valamint elérhetőségeinket is megtalálhatja, melyeken kollégáink bármikor rendelkezésére állnak!

Ingatlan Budafok Ingatlanforgalmazó Kft.

Ingatlan Budafok Ingatlanforgalmazó Kft.

Tevékenységünket 1994-ben kezdtük el, így a Budapest XXII. kerületben, Budafokon a legrégebben működő ingatlanközvetítő és ingatlanforgalmazó címet érdemeltük ki. Portfóliónkban szerepelnek: új, újszerű és használt társasházi lakások, panel lakások, családi házak, ikerházak, sorházak, építési telkek, ipari ingatlanok, irodák, üzletek, raktárak, irodaházak és egyéb eladó és kiadó ingatlanok Budafokon, Budán és dél Buda környékén. Kiemelten foglalkozunk újépítésű ingatlanok közvetítésével: újépítésű projektekben található újépítésű társasházi lakás, családi ház, ikerház és sorház, üzlet, raktár, irodaház, iroda és egyéb ingatlan széles választékával várjuk a vásárlókat, illetve bérbevevőket. Használt ingatlanok: lakás, családi ház, ikerház, sorház, üzlet, raktár, irodaház, iroda és egyéb eladó és kiadó ingatlan területén is otthon vagyunk.

Ingatlan tanácsadás

Ingatlan tanácsadás

Független ingatlan tanácsadó Budapesten. Megbízható munkatársaimmal az ingatlanügylet minden pillanatában segítséget jelentenek megbízóink számára, legyen szó értékbecslésről, jogi tanácsadásról, ügyvédi munkáról, felújításról, társasházi állapotok felméréséről, tulajdoni lap beszerzésről az alaprajz és megfelelő képek elkészítésétől, az adózással és illetékkel kapcsolatos tudnivalókig. Független személyes tanácsadókként úgy segítsük ügyfeleinket ingatlanokkal kapcsolatos ügyeikben, hogy megbízóinknak maximálisan kifizetődő legyen. Munkánkra, kiadott beszámolóinkra, tényvázlatainkra, jelentéseinkre, garanciát vállalunk.

Ipari ingatlan

Ipari ingatlan

Ipari ingatlanok közvetítésével foglalkozunk. Kínálatunkban megtalálható számos kiadó és eladó budapesti raktár, telephely, műhely, üzem, gyár, és más ipari ingatlan. Eladó ipari telkeket külön csoportba jelenítünk meg, amelyek főleg a fővárosban és közvetlen környékén helyezkednek el. Ha nem talál most kínálatunkban megfelelő ingatlant, akkor is érdemes keresnie, mert folyamatban lévő megbízásokról is tájékoztatom (lehet, hogy elsőként), illetve saját portfoliónkon kívül több partnerünk (más ipari ingatlanközvetítők) ajánlatait figyelembe véve, javasolhatok megoldást az Önök számára. Elsősorban 250 m2-nél nagyobb ipari ingatlanokkal dolgozunk.

Laguna Ingatlan

Laguna Ingatlan

Sürgősen eladná vagy kiadná ingatlanát? Küldje el ingatlana alapadatait, majd szakértő munkatársunk felkeresi Önt! Amennyiben, pedig vásárolni vagy bérelni szeretne, tekintse meg kínálatunkat és keressen részletes feltételei szerint oldalunkon. A kiválasztott ingatlanhoz érdeklődés esetén időpont egyeztetéssel munkatársunk elkíséri Önt és a helyszínen bemutatja Önnek. Ha további információra volna szüksége, azt beszerezzük, illetve segítünk a vételi tárgyalások során, igény szerint szerződési, földhivatali bejegyzési, törlési, tisztázási segítséget, tolmácsot, szükség szerinti felújítási tanácsot, szakembert biztosítunk.

Lak-6 ingatlaniroda

Lak-6 ingatlaniroda

El akarja adni ingatlanát vagy bérbe szeretné adni? Forduljon bizalommal irodánkhoz. Budapesti és Bpest környéki (Pomáz, Szentendre, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő) ingatlanok eladásáva, bérbeadásával foglalkozunk. Célunk: korrek közvetítő és tanácsadói munka, melynek eredménye az elégedett ügyfél. Irodánk további szolgáltatásai: hitelügyintézés, biztosítás.

Hirdetés
Óhegy Ingatlaniroda

Óhegy Ingatlaniroda

Új ingatlant vásárolna, vagy eladná meglévőjét, esetleg mindkettő? A X. kerületben található Óhegy Ingatlaniroda áll szolgálatára! Sokéves tapasztalattal végezzük szolgáltatásainkat, így biztos lehet a sikerben! Weblapunkon megtalálhat minden fontos információt rólunk, illetve a jelenleg forgalmazott ingatlanjainkat! Bízza profikra ingatlanvásárlását vagy eladását, és hagyja, hogy levegyük az ezzel járó terheket a válláról! Cégünk alacsony jutalékszázalékkal, és teljes odaadással, nagy szakértelemmel áll hozzá minden ügyfeléhez! Látogassa meg internetes oldalunkat a részletekért, jelenleg forgalmazott ingatlanjainkért és elérhetőségeinkért is!

Oroszlán ingatlan

Oroszlán ingatlan

Irodánk majdnem egy éve működik és szolgálja az ingatlant vásárlókat, bérlőket, eladókat és bérbe adókat. Stabil több éves ingatlan értékesítői tapasztalattal rendelkező csapatunk minden téren igyekszik kiszolgálni a dinamikusan változó igényeket. Kínálatunkban elsősorban Budapest környéki eladó és kiadó házak, lakások találhatóak meg. A portfóliónkba tartozó lakások és házak árai széles skálán mozognak épp ezért mindenki megtalálhatja a neki tetsző az igényeinek megfelelő ingatlant. Célunk nem csak a puszta értékesítés hanem az, hogy ügyfeleinknek megtaláljuk a megfelelő otthont.

Remco - kiadó ingatlan, albérlet Zuglóban

Remco - kiadó ingatlan, albérlet Zuglóban

A REMCO Realty Management Company Kft. fő profilja saját tulajdonú ingatlanok bérbeadása, hasznosítása: partner-orientált működéssel, valamint a területek folyamatos karbantartásával és fejlesztésével gondoskodunk róla, hogy bérlőink saját üzleti sikereikre fókuszálhassanak. Kereskedelmi és lakás célú ingatlanokat kínálunk bérleti céllal Zuglóban, a Bosnyák tér közelében, csendes belső udvari környezetben. Ingatlanainkat hosszú távú szerződés aláírásával bocsátjuk bérlőink rendelkezésére, a berendezést - igény esetén - a tervezett tevékenységhez igazítva.

Starting Ingatlaniroda

Starting Ingatlaniroda

Irodánk munkatársai jelenleg a: II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, XIII, XIV XV és a XVI kerületben dolgoznak. Minden referensnek úgymond saját kerülete van, hisz ismerni kell a terület infrastruktúráját is, nem csak az adott ingatlant.Tegyen próbára minket, és tiszteljen meg bizalmával, akár keressen fel irodánkban egy személyes találkozóra ahol szakképzett, és megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársaink a rendelkezésére állnak. Azért vagyunk, hogy mihamarabb eladjuk, kiadjuk, vagy megtaláljuk az ideális ingatlant az Ön számára. Minden munkatársunk Ingatlan értékesítő és értékbecslő szakképesítéssel rendelkezik, így pontos helyismerettel, és naprakész ingatlan árakkal állnak ügyfeleink rendelkezésére, személyre szabott ajánlattal, maximális figyelmet fordítva az ügyfelünk igényeire, elvárásaira és lehetőségeire.Az Ingatlan közvetítés és az elégedett ügyfél a fő célunk.

Terrace Ingatlan - kiadó, eladó lakások, ingatlanok

Terrace Ingatlan - kiadó, eladó lakások, ingatlanok

Terrace Ingatlan, minőségi ingatlanközvetítés. Cégünk teljes körűen foglalkozik új és használt ingatlanok közvetítésévek Budapesten és vidéken egyaránt. Főprofilunk: használt és új építésű lakások, házak, sorházak, ikerházak. Cégek számára: irodák, üzlethelyiségek, kereskedelmi ingatlanok és ipari ingatlanok.

Új építésű lakások, házak

Új építésű lakások, házak

Budafoki ingatlan irodánkban (1222 Budapest, Gádor utca 142.) Önt is szeretettel várjuk, amennyiben új építésű ingatlant keres - akár Pest megyében, akár vidéken szeretné megtalálni álmai otthonát. Honlapunkon folyamatosan frissítjük az aktuális ajánlatokat, így a szűrők segítségével könnyedén megtekintheti az Ön szempontjainak (földrajzi elhelyezkedés, méret, típus, ár, stb.) megfelelő lakásokat, családi házakat, egyéb ingatlanokat, illetve a még kivitelezés alatt álló ingatlanok esetében a tervrajzokat, látványterveket.

Work Out Property Ingatlanközpont - Otthonkeresőm

Work Out Property Ingatlanközpont - Otthonkeresőm

Cégünk többéves közvetítői, tanácsadói és ingatlanforgalmazói tapasztalatának köszönhetően sok aggodalomtól és kényelmetlenségtől tudjuk eladóinkat megóvni az ingatlanjuk eladásának folyamán. A vállalkozásunk neve is azt jelenti: work out - megold, véghezvisz. Megvalósítjuk, hogy ingatlanvagyonának értékesítése, az új otthon keresése nyugodt, biztonságos és kényelmes legyen az Ön számára. Ingatlanközpontunk Budapest egész területén, illetve annak környékén keres és kínál ingatlanokat. A Work Out Property legfontosabb célja elérni azt az egyensúlyi állapotot, amikor mind az eladó, mind a vevő egyaránt nyertes lehet egy üzletben.

Zsiráf Ingatlan-Ingatlaniroda

Zsiráf Ingatlan-Ingatlaniroda

Budapesti ingatlant vásárolna? Budapesti ingatlant adna el? Keresse budapesti ingatlanirodánkat, amely Budapesten és környékén található ingatlanok, lakások, házak, telkek, üzlethelyiségek közvetítésével foglalkozik. Cégünk a Zsiráf Ingatlan - Ingatlaniroda több éves ingatlanpiaci tapasztalattal áll ügyfelei szolgálatára. Forduljon hozzánk bizalommal.

Tuti menü