Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlanos apróhirdetés képes leírás: Ingatlan - Ingyen [2. oldal]
részletek »

Ingatlanos apróhirdetés: Ingatlan - Ingyen [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Ingatlanos apróhirdetés
Keresés
Találatok száma - 55 db
Ingatlan apró - minimus

Ingatlan apró - minimus

Ingyenes ingatlan apróhirdetés feladási lehetőség akár regisztráció nélkül is. A hirdetések kategóriába sorolhatóak, egyszerűen törölhetőek és akár RSS segítségével is nyomon követhetőek vagy átvehetőek.

Ingatlan Hu

Ingatlan Hu

Ingatlanok értékesítésére létrehívott weboldalunk eladó, kiadó ingatlan apróhirdetéseket mutat be listázva és kategóriákba szedve. Internetes platformunk feladatául tűzte ki maga elé, hogy egy Magyarországot átölelő, legfrissebb információkat közlő ingatlanhirdetés adatbázist hoz létre, ahol könnyen eligazodik és megtalálja számítását vevő és eladó is. Ennélfogva várjuk a legkisebb, családi vállalkozásként működő ingatlanirodáktól a legnagyobb ingatlan franchise cégekig az ingatlanközvetítők megkeresését, figyelmét és ingatlanhirdetéseit.

Ingatlan Magyarország

Ingatlan Magyarország

Az Ingatlan Magyarország weboldalon a hirdetések elhelyezése mind magánszemélyek, mind irodák részére ingyenes. Abban az esetben, ha rajtunk keresztül sikerül értékesíteni az ingatlant, tehát mi tudunk vevőt küldeni, 2 %-os jutalékot számítunk fel az ingatlan vételára után. A szerződés nem kizárólagos, bárhol hirdetheti ingatlanát. Ha meggondolja magát vagy Ön adja el az ingatlant nekünk semmit nem kell fizetnie. Az oldalainkon minden ingatlan kategóriában elhelyezhető hirdetés megyénként, városonként különválasztva. A Főváros, Balaton környéke kiemelt terület.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Ingatlan-abc

Ingatlan-abc

Amennyiben ingatlan szeretne venni, vagy eladni, az Ingatlan-abc az Ön számára megfelelő weboldal. Nálunk regisztráció nélkül is böngészhet a hirdetések között, amiben segítségére lesz a felhasználóbarát és letisztult kezelőfelület. Regisztráció után legyen szó magánszemélyről, vagy ingatlan irodáról, korlátlan mennyiségben tehet fel hirdetéseket. Az egyes házakhoz akár 20 képet is lehet csatolni.

Ingatlan-Apró

Ingatlan-Apró

Ingyenes Ingatlan Apróhirdetési oldal max 5 kép feltöltési lehetőséggel! Bérleti jog adásvétel - Építkezés - Építőanyag - Garázs - Ingatlant keres (Buda) - Ingatlant keres (Pest) - Ingatlant keres (vidék) - Ingatlant keres - külföld - Ingatlant kínál (Buda) - Ingatlant kínál (Pest)

Ingatlan.com

Ingatlan.com

Az ország ingatlanhirdetési központja. Ingatlanok - lakások, házak, nyaralók, hétvégi házak, irodák, raktárak, kereskedelmi és vengéglátó egységek, telkek, feljesztési területek -, ingyenes hirdetésfigyelés, magánszemélyeknek ingyenes hirdetésfeladás.

Ingatlanarzenál.hu

Ingatlanarzenál.hu

Eladná, kiadná ingatlanát? - Hirdessen ingyen, költségek nélkül! Adatbázisunkat azért hoztuk létre, hogy az ingatlant kínálók és az ingatlant keresők közvetlenül, ingatlanközvetítő nélkül is egymásra találhassanak. Minden ingatlan csak egyszer szerepel a kínálatunkban. A tulajdonosi hirdetések sok olyan fontos információt is tartalmazhatnak, amit az ingatlanközvetítők elsőre nem szívesen árulnának el. A kínálatunkban található ingatlanokat nem drágítja ingatlanközvetítői jutalék. A hirdetésben szereplő elérhetőségeken közvetlenül az ingatlan tulajdonosával veheti fel a kapcsolatot.

Ingatlanbazár

Ingatlanbazár

Ingatlan és albérlet hirdetési portál, vidéken is hatékonyan! Ingyenes hirdetésfeladás. Ház, lakás, telek, új és használt ingatlan és albérlet. Ingatlanirodák, tanácsadás. Hírek. Általában ár és típus szerint kategorizálva találjuk meg az ingatlanokat. Jelöljük meg azokat, amelyek érdekelnek bennünket, és őrizzük meg az újságokat, hogy telefonálás előtt ellenőrizni tudjuk, nem érdeklődtünk-e már az adott ingatlan után. Készítsünk pár szavas jegyzeteket az ingatlanokról, hogy hatékonyan tudjuk szűkíteni a kört, mielőtt elindulunk megnézni az arra érdemeseket. A bejelölt ingatlanokat keressük újra és újra az apróhirdetési újságokban, hogy észrevegyük, ha lejjebb vitték az árát.

Ingatlandia

Ingatlandia

Kiadó és eladó lakások, házak, kereskedelmi ingatlanok. Magán hirdetők részére ingyenes hirdetés feladási lehetőség. Akár regisztráció nélkül is feladhatja hirdetését, melyhez 6 db. fényképet is mellékelhet. A hirdetések ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, és 30 napig érvényesek. Friss ingatlan-piaci hírek, információk.

Hirdetés
Ingatlanhirdetés ingyen

Ingatlanhirdetés ingyen

Ingatlan hirdetés feladás az ingatlan-kereso.com honlapon. Ingatlan apróhirdetések eladó, vagy kiadó ingatlan témában. Az ingyenes ingatlanhirdetés feladás mellett lehetőség van az apróhirdetés kiemelésére is. Adja fel Ön is hirdetését Magyarország dinamikusan fejlődő új ingatlanhirdető oldalán, mely több, mint 200 kategóriával várja látogatóit. Az oldalunkon feladott hirdetések automatikusan megjelennek térképen is, ezzel is elősegítve, hogy látogatóink könnyedén megtalálják ingatlanát. Hirdetése mellé töltsön fel képeket, illetve csatoljon videót, ezzel is népszerűsítve a kínált ingatlant.

Ingatlanjegyzék

Ingatlanjegyzék

Eladó ingatlanok és kiadó lakások az Ingatlanjegyzék gondozásában, új építésű lakás leírások gyűjteménye. Az Ingatlanjegyzék.hu létrehozásakor feltett szándékunk volt egy olyan sokrétű hirdetési felület létrehozása mely magánszemélyek számára térítésmentesen nyújt kiemelkedő szolgáltatási színvonalat. Ennek eredménye, hogy egy egyszerű regisztrációt követően Ön 2 darab hirdetést adhat fel, ingatlanonként 5 darab képpel, mindezt úgy, hogy Önnek egy fillérjébe sem kerül. Az internetes hirdetés hatékonysága nem vitatható, a nyomtatott médiumok korlátolt láthatósága és a keresés hosszadalmas mivolta miatt mindinkább háttérbe szorulnak. Igyekszünk szolgáltatásainkat úgy kialakítani, hogy az mindenki számára hasznos és értékes legyen. Mivel a 21. században az üzleti kapcsolatok kialakításánál elsődleges szerepet kap a rugalmasság, így minden partnerünk számára a lehető legjobb kondíciókat kívánjuk nyújtani.

Ingatlankorzó

Ingatlankorzó

Nem tudja eladni az ingatlanját vagy éppen nem találja az Önnek legjobban megfelelő ingatlant? Ne várjon tovább, regisztráljon még ma az Ingatlankorzo.com ingatlan kereső portálra. Ingyenes hirdetési lehetőség mindenkinek, magánszemélyeknek és ingatlanirodáknak is. Rengeteg hirdetési paraméter megkönnyíti az ingatlan eladást, hisz így hamarabb rá talál a tényleges érdeklődő az ingatlanra. Ingatlankorzó ...út az otthonhoz!

Ingatlanok - Globaling ingatlan

Ingatlanok - Globaling ingatlan

Válogatott ingatlanok!! Egy településen belül legfeljebb egy Ingatlaniroda és ingatlan tulajdonosok hirdethetnek. Az adatbázisban így nem szerepel ugyanazon ingatlan 2-3 vagy több ingatlaniroda kínálataként.

Ingatlanok cseréje, eladása

Ingatlanok cseréje, eladása

Hirdessen weboldalunkon. Miért? 1. A hirdetésfeladás ingyenes. 2. A hirdetés feltöltésekor meg kell jelölnie a keresett ingatlan adatait is (település, ingatlan típusa). Ha már van ilyen feltételnek megfelelő ingatlan az adatbázisunkban, a 'Cserepartnereim' linkre kattintva azonnal megtekintheti azokat. 2. A későbbiekben megjelenő, Önnek megfelelő ingatlanokról e-mail-ben értesítést küldünk. 3. Az ingatlanáról képeket tölthet fel. 4. Hirdetését bármikor módosíthatja, törölheti, a keresési feltételeket megváltoztathatja

IngatlanRegiszter

IngatlanRegiszter

Országos ingatlan adatbázis Hirdessen nálunk ingyen, és több mint 200 honlapon automatikusan megjelenik. Egy egri családi ház például látható lesz többek között az ingatlan-eger.hu, a heves-ingatlan.hu és a családi-ház.hu honlapokon is. Nagyobb mennyiségű ingatlanhirdetését díjmentesen feltöltjük. Hirdetésfigyelést állíthat be, amely értesíti a megfelelő ingatlan megjelenése esetén. Böngészhet az ingatlanirodák, ügyvédek, ügyvédi irodák listájában. Megtekintheti az eladó és kiadó lakások, házak, telkek, nyaralók, garázsok és más ingatlanok listáját. Szűkítheti a listát megye, település, ingatlantípus szerint. A részletes keresőben tetszés szerint beállított paraméterekkel kereshet. Megadhatja többek között a keresett ingatlan állapotára, környezetére, tájolására, közművesítettségére (villany, víz, csatorna, gáz), a fűtés típusára és az ingatlan felszereltségére (bútorozottság, riasztó, légkondicionáló, stb.) vonatkozó paramétereket is. A találati listát rendezheti a hirdetésfeladás dátuma, ár, alapterület, telekterület vagy szobaszám szerint.

Ingex - ingyenes ingatlan hirdetés

Ingex - ingyenes ingatlan hirdetés

Ingyenes ingatlan hirdető oldal, magánszemélyek és ingatlanirodák részére. Gyors hirdetés feladás, egyszerű kezelhetőség. Ingatlanközvetítők korlátlan számú hirdetést adhatnak fel, magánhirdetőknek két darab hirdetés feladására van lehetőségük. Hirdetés feladása öt fotóval lehetséges, valamint lehetőség van az ingatlan térképes megjelenítésére is (opcionális). A térképen lehetőség van az ingatlan körüli infrastruktúra bemutatására.

Ingyen Bazár - ingyen hirdetés feladás

Ingyen Bazár - ingyen hirdetés feladás

Országos használt és új építésű ingatlan adatbázis. Ingyenes ingatlan hirdetések feladása. 360°-os ingatlan gömbpanoráma fotók és virtuális túrák készítése. Ez a jog vagyoni értékkel bír (vagyis úgynevezett vagyoni értékű jog), és a tulajdonos számára csökkenti a megszerzett ingatlan értékét. Emiatt az értékcsökkenés miatt a tulajdonszerzőnek csökkentett forgalmi érték után kell illetéket fizetnie, vagyis a forgalmi értékből le kell vonni a vagyonszerzéssel egyidejűleg alapított haszonélvezet, használat értékét. A haszonélvező, használó a haszonélvezet, használat e számított értéke után fizet - a szerzés jogcímének megfelelő - vagyonszerzési illetéket.

Tuti menü