Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlanos apróhirdetés képes leírás: Új - XVII. [4. oldal]
részletek »

Ingatlanos apróhirdetés: Új - XVII. [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Ingatlanos apróhirdetés
Keresés
Találatok száma - 55 db
Új lakás, lakópark kereső

Új lakás, lakópark kereső

Új építésű lakás és új építésű lakópark kereső. Ha új lakást keres, de nem ismer minden fejlesztést az oldalon könnyedén megtekintheti, hogy hol, milyen beruházás, projekt található meg. Keressen kerültre, árra, szolgáltatásra és találja meg álmai otthonát. Budapesti lakóparkok, balatoni lakóparkok és országos lakópark adatbázis.

Új lakások Budapesten és környékén

Új lakások Budapesten és környékén

Budapesti és Pest megyei új építésű társasházi lakások, új építésű családi házak, sorházak, ikerházak kínálata. Ha új lakás, akkor ujlakasok.com. Honlapunk Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlanportálja. A lehetőség az Ön cége előtt is nyitva áll, hirdessen ezen a felületen! Használt és újépítésű társasházi lakások. Újszerű ingatlanok, telkek, kiadó ingatlanok közül válogathat oldalunk adatbázisából.

ÚjLakásPortál

ÚjLakásPortál

Az oldalon új építésű, és újszerű ingatlanok találhatók Budapest teljes területéről. Összegyűjti és rendszerezi a különféle lakásépítési projekteket. Adatbázisunkban egyaránt megtalálhatók a jelenleg még építés alatt lévő, illetve bekötözhető társasházak, lakóparkok, valamint az utóbbi tíz évben átadott társasházakban, lakóparkokban található újszerű ingatlanok. Budapest egyik legkomplexebb kínálata az új építésű ingatlanok területén!

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
XVII. ker ingatlan aprók

XVII. ker ingatlan aprók

Budapest egyik legnagyobb kerületéről lévén szó, úgy éreztük jó ha készítünk egy olyan ingatlan térképet ahol nam csak az ingatlanról, hanem a XVII. kerületről is meg lehet tudni egy keveset. Sok vásárlónak más nem csak az ingatlanra vonatkozó apró információk érdekesek hanem a környék is ahol a lakás, ház, telek, nyaraló elhelyezkedik. Ezen a térképen bejelöltünk néhány ingatlant, de ha Önnek van eladó, vagy kiadó ingatlana, bátran hirdesse meg ezen a felületen. Ingyenes, képet is fel lehet tölteni, regisztrálni sem kell külön. Ugye hogy érdemes XVII. kerületi ingatlanát nállunk meghirdetni. Ingatlan apróhirdetés Önnek és vevőjének.

Tuti menü