Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - értékesítés, építés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Ingatlan - értékesítés, építés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 275 db
 Lakás adás-vétel - GDN Ingatlanhálózat

Lakás adás-vétel - GDN Ingatlanhálózat

A GDN Ingatlan személyre szabott szolgáltatást nyújt partnerei megelégedésére. Az ingatlanjogász tanácsot ad az ingatlan vásárlást érintő jogi ügyekben, és a földhivatali bejegyzés is a mi dolgunk. A hitel ügyintézés a csak a megrendelő igényeit szem előtt tartó, hitelekkel foglalkozó tanácsadó dolga. Energetikai specialista a szabályoknak megfelelő, 10 évig érvényben lévő lakás zöldkártyát bocsát ki. Nagy tapasztalattal rendelkező szakember elvégzi a mindent érintő ingatlanfelújítást, az ajánlattételtől a kivitelezésig. A költözés nem okozhat problémát, a becsomagolástól egészen a bepakolásig megold mindent a GDN Ingatlanhálózat! Adjon le exkluzív albérlet-figyelési megbízást, és nem lesz kitéve több ingatlanos kényére, a GDN megtalálja az önöknek tetsző ingatlant! GDN - A LEGJOBBAK egy helyen?

360ingatlan - Eladó, kiadó ingatlan hirdetések 360°-ban

360ingatlan - Eladó, kiadó ingatlan hirdetések 360°-ban

A 360ingatlan egy új, interaktív hirdetési felületet biztosítva, a 360°-os panorámaképek segítségével mutatja be az adatbázisban szereplő összes eladó és kiadó ingatlant. A 360ingatlan ezzel a leghatékonyabb ingatlanpiaci marketingeszközzel mind az eladónak, mind a vevőnek a legnagyobb segítséget nyújtja! Miért? Ha Ön Eladó, azért: mert ingatlana az Ön jelenléte nélkül is, a nap 24 órájában élethűen megtekinthető a 360ingatlan.hu oldalon akár teljes képernyős nézetben. mert a 360°-os virtuális panorámaképeknek köszönhetően valóság közeli élményt nyújt a megtekintőnek. mert ezután már csak a komoly érdeklődőkre kell időt szakítania, és így kiszűrheti a 'lakás-túristákat'. mert garantáltan hatékonyabbá válik a hirdetés, ezáltal gyorsabb adás-vétel jön létre. mert hirdetése egyedi ingatlan azonosító számmal és aloldallal rendelkezik, mely csak az Ön adatlapjára mutat. Ezt megadva más oldalon is hirdetheti ingatlanát 360°-ban. mert mindössze egyszeri díj befizetése szükséges, amely 6 hónapig nyújt lehetőséget az ingatlan 360°-os interaktív bemutatására. Ha Ön Vevő, azért: mert...

A tégla - kérdések és válaszok a tégláról

A tégla - kérdések és válaszok a tégláról

A tégla valóban 6000 éves múltú építőanyag, azaz az évezredek során már bizonyított. Ez az idő azonban elegendő volt arra is, hogy a tégla a változó vevői igényeknek megfelelve, folyamatosan megújuljon. A modern téglák nagyméretű, nútféderes kialakítású, nagy nyomószilárdságú, pontosan megtervezett lyukszerkezetű falazóblokkok, melyek már csak távolról hasonlítanak arra a 25 x 12 x 6,5 cm termékre, melyet korábban téglának neveztek. Korábban ebből az ún. kisméretű téglából épült az egész ház, mára az épület egyes részeire különböző termékeket kínálnak a gyártók, amely - akár egy nagyméretű Lego - egységes egész rendszerré áll össze, könnyítve, gyorsítva a munkát. A tégla a legtermészetesebb építőelem: alapanyaga eredeti formájában megtalálható a természetben, s a gyártási eljárás - az agyag formázása majd kiégetése - az évszázadok folyamán nem változott, csupán finomult. Téglát legkorábban Egyiptomban, a Nílus iszapjából készítettek, melyet a napon szárítottak ki. Égetett téglát a mezopotámiaiak használtak először, Krisztus előtt 4000 évvel...

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
A2I - Ingatlan apróhirdetési portál

A2I - Ingatlan apróhirdetési portál

Házat szeretne vásárolni zöldövezetben? Vagy telek iránt érdeklődik építkezés céljából? A mi apróhirdetési oldalunkat böngészve biztosan rátalál az Ön számára legelőnyösebb ajánlatokra.

Abisa értékbecslés

Abisa értékbecslés

Napjainkban fontos hogy az ingatlan eladók és vásárlók tisztában legyenek az eladni vagy vásárolni kívánt ingatlan piaci értékével, hogy a lehető legjobb árat adhassák vagy kaphassák az ingatlanért. Ebben nyújt segítséget az Abisa értékbecslés, ahol kedvező árakkal, gyors határidővel akár az egész ország területén vállalunk ingatlan értékbecslést. Csapatunk szakmailag felkészült, bármilyen jellegű épület, terület becslését vállaljuk. Ne habozzon felkeresni minket honlapunkon ahol bővebb és széleskörű tájékoztatást nyújtunk ügyfeleink részére.

ACE Ingatlan Iroda

ACE Ingatlan Iroda

Kedvező árban lévő és fizetési feltételek mellett (részletre is) megvásárolható ingatlanok értékesítése. Elsősorban pénzintézet tulajdonába került ingatlanok széles választéka különlegesen kedvező fizetési feltételekkel. A piaci árnál lényegesen kedvezőbben áron és fizetési feltételek mellett juthat új lakásához, házához. Szolgáltatásaink - Ügyfélszolgálat hétköznap és előre egyeztetett időpontban hétvégén is - Ingatlanközvetítői megbízási szerződés kötése - Ingyenes címkiadás a kedvező feltételek mellett megvásárolandó ingatlanokról (a közvetítendő ingatlanokról adatok, információk megadása , az adatvédelmi nyilatkozatának aláírása után)e-mailben vagy személyesen érdeklődő ügyfelek részére - Címkiadás után és igény esetén az érdeklődő ügyfelek részére személyes közreműködés biztosítása az ingatlan megvételéhez szükséges ügyintézéshez.

Adó Euró Kft

Adó Euró Kft

Ingyenes ingatlan hirdetés - Adó - Euró Kft Kiemelt szolgáltatásunk az ingyenes ingatlan hirdetés. Az eladás érdekében, igénybe veheti szakértői szolgáltatásainkat: Hiteligénylés, biztosítási és ügyvédi tanácsadás és energetikai tanúsítvány elkészíttetésének lehetősége Az ingatlanlap.net oldalon eladó ingatlanok és kiadó ingatlanok is nagy számban szerepelnek.

Ajkai és veszprém megyei ingatlanok

Ajkai és veszprém megyei ingatlanok

Cégünk a Gekotta Kft. ingatlan közvetítéssel és értékbecsléssel foglalkozik a balaton északi partján és veszprém megyében egyaránt. Keressen minket bizalommal és segítünk megállapítani az esetleges eladási és árat, hiszen mi tisztában vagyunk a helyi árakkal. Látogasson el oldalunkra és tekintse meg kínálatunkat és tarifáinkat. Üdvözlettel: Gekotta Ingatlanforgalmazó és Értékbecslő Kft.

Albérlet / kiadó lakás - ingatlanrobot

Albérlet / kiadó lakás - ingatlanrobot

Eladó / kiadó lakások, irodák, üzlethelyiségek, telkek, luxus lakások, garázsok, albérletek hirdetése. Ingyenes hirdetés feladás! Próbálja ki Ön is! Amíg 2007. végéig engedélyköteles például a kerti homokozó, a napkollektor, a 10 köbméteresnél kisebb fürdőmedence, a síremlék, és az építmény homlokzatán elhelyezett szellőző szerelvénye, addig ezekből az új engedélyköteles listán egy sem jelenik meg. Felkerült viszont az épített kémény. Nem kell építési engedélyt kérni, és be sem kell jelenteni az építési hatóságnak - többek közt - a következőket: kerítés, a talapzatával együtt 3 méternél alacsonyabb szobor, klíma szerelvényei, 100 négyzetméternél kisebb fóliasátor, közműpótló (például házi szennyvíztisztító), kerti tűzrakó, 20 négyzetméternél kisebb alapterületű lábon álló kerti tető.

Hirdetés
Albérlet Budapest

Albérlet Budapest

Igényesen berendezett kiadó lakások nagy választéka Budapesten. Az itt szereplő albérletek azonnal költözhető állapotban vannak. Az iroda első sorban új építésű és felújított, klasszikus sítulsú kiadó albérletek közvetítésével foglalkozik Budapesten. A kínálatban panellakások egyáltalán nem szerepelnek.

Albérletek Budapest

Albérletek Budapest

Az Albérlet.info honlapunkon a Budapesten és Pest megyében működő ingatlan közvetítő irodák albérlet kínálata található meg, továbbá magánszemélyek albérlet hirdetése Magyarország egész területéről. Portfóliónkban szerepel: társasházi albérlet, panel albérlet, kiadó családi ház, ikerház, sorház. Bérbeadó ingatlanát hirdesse nálunk, mert egyszerre 16 ingatlan hirdetési portálon kínálhatja ingatlanát! Küldje el az albérlet paraméterét az 'Eladó vagy kiadó ingatlan felvétele az adatbázisba' menüpont alatt, s mi megkeressük Önnek bérlőjét!

Albikereső.hu, albérlet, eladó, kiadó, lakások, ingatlanok

Albikereső.hu, albérlet, eladó, kiadó, lakások, ingatlanok

Ingatlant keres vagy eladna? Hirdesse, vagy találja meg álmai ingatlanát az Albikereső.hu portálon ! Vidéki vagy budapesti albérlet érdekli? Kivenne egy szobát, netán egy egész lakást vagy házat? Albérlet kínálatunkban szabadon válogathat a kiadó lakások, családi házak vagy szobák között, a böngészés gyors és egyszerű! Eladó, kiadó ingatlan Budapesten és vidéken, képekkel! Lakások, családi házak, albérletek, ingyenes értesítő szolgáltatással. A regisztráció és a hirdetés elhelyezés is teljesen ingyenes !

Alföldfa kft. - OSB lap, hajópadló

Alföldfa kft. - OSB lap, hajópadló

Lambéria, hajópadló, osb lap, KVH gerenda, teraszburkolat, faház burkolat, táblásított fenyő lap, léc, szárított léc, impregnált léc, asztalos fenyő-fűrészáru az Alföldfa kft.- től. Kérjen árajánlatot. Faburkolat gyártókat képviselem Magyarországon. Termékeink megtalálhatóak fatelepeken, építőanyag kereskedéseken. Több mint 100 partnerem áll az Ön rendelkezésére az otthona közelében, hogy a legjobb minőségű osztrák, cseh, svéd és finn faipari alapanyagokat kényelmesen beszerezze.

Amit a készházakról tudni érdemes

Amit a készházakról tudni érdemes

A könnyűszerkezetes házak manapság egyre inkább elterjedtek Magyarországon is. A Jövő Háza Bt. a könnyűszerkezetes építési mód előregyártott formáját kínálja ügyfeleinek, mivel így jelentősen csökkenthető a kivitelezési idő. A könnyűszerkezetes házak mellett készházak és passzívházak tervezését, kivitelezését is vállalják, kedvező áron, írásos garanciával, precíz, minőségi munkát végezve, az Ön igényei szerint a lehető legrövidebb időn belül. Kérjen ajánlatot! Elérhetőség: Cím: Mosonmagyaróvár, Barátság u. 10.

AnDeZ Ingatlan

AnDeZ Ingatlan

AnDeZ Ingatlan, Hitel és Ügyvédi Iroda Kispest ( XIX. kerület ) centrumában. Az ingatlanközvetítéssel és értékbecsléssel foglalkozó, 1996-ban alapított ingatlaniroda kínálatában budapesti, elsősorban kispesti eladó ingatlan ( tégla és panel társasházi lakás, családi ház, házrész, telek ) ajánlatok találhatóak. Az ingatlaniroda tagja az Ingatlanegyszer.com ingatlanhálózatnak.

Andokingatlan

Andokingatlan

Mint helyi klasszikus iroda tudom milyen nehéz a talpon maradás a mai gazdasági környezetben és a multik terjedésének szorítása mellett. De én mégis azt tapasztalom hogy igen is megvan az a réteg akik igénylik a nem futószalagon történő értékesítést. Igény van a minőségi inkább kevesebb kínálatra de megbízható szakmai tudással rendelkező ügyfeleket képviselő irodákra is. Egy városból csak egy iroda jelentkezését tudjuk elfogadni. Azért hogy ezen ügyfélkör megtaláljon minket létrehozunk egy olyan rendszert, ami közös összefogással sokkal hatékonyabb lehet.

Aninfo Ingatlan

Aninfo Ingatlan

A Társaság irodái elsősorban budapesti ingatlanok adás-vételével, bérbeadásával foglalkoznak, de vidéki irodánk Velence-tavi üdülő és lakóingatlanok közvetítését is tevékenységi körébe vonta. A Társaság portfóliójába tartozik irodaházak bérbeadása, ingatlan-fejlesztésekhez megfelelő építési ingatlanok felajánlása. Az iroda munkatársai teljes körű ügyintézéssel segítik Önt ingatlanának eladásában, vagy új ingatlan megvásárlásában. Ügyfeleink részére teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ingatlanok kiválasztásától, a bemutatáson át, egészen a szerződés megkötéséig.

Tuti menü