Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - értékesítés, építés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ingatlanarzenál.hu - IngatlanRegiszter [10. oldal]
részletek »

Ingatlan - értékesítés, építés képes leírás: Ingatlanarzenál.hu - IngatlanRegiszter [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 274 db
Ingatlanarzenál.hu

Ingatlanarzenál.hu

Eladná, kiadná ingatlanát? - Hirdessen ingyen, költségek nélkül! Adatbázisunkat azért hoztuk létre, hogy az ingatlant kínálók és az ingatlant keresők közvetlenül, ingatlanközvetítő nélkül is egymásra találhassanak. Minden ingatlan csak egyszer szerepel a kínálatunkban. A tulajdonosi hirdetések sok olyan fontos információt is tartalmazhatnak, amit az ingatlanközvetítők elsőre nem szívesen árulnának el. A kínálatunkban található ingatlanokat nem drágítja ingatlanközvetítői jutalék. A hirdetésben szereplő elérhetőségeken közvetlenül az ingatlan tulajdonosával veheti fel a kapcsolatot.

Ingatlanbazár

Ingatlanbazár

Ingatlan és albérlet hirdetési portál, vidéken is hatékonyan! Ingyenes hirdetésfeladás. Ház, lakás, telek, új és használt ingatlan és albérlet. Ingatlanirodák, tanácsadás. Hírek. Általában ár és típus szerint kategorizálva találjuk meg az ingatlanokat. Jelöljük meg azokat, amelyek érdekelnek bennünket, és őrizzük meg az újságokat, hogy telefonálás előtt ellenőrizni tudjuk, nem érdeklődtünk-e már az adott ingatlan után. Készítsünk pár szavas jegyzeteket az ingatlanokról, hogy hatékonyan tudjuk szűkíteni a kört, mielőtt elindulunk megnézni az arra érdemeseket. A bejelölt ingatlanokat keressük újra és újra az apróhirdetési újságokban, hogy észrevegyük, ha lejjebb vitték az árát.

Ingatlandia

Ingatlandia

Kiadó és eladó lakások, házak, kereskedelmi ingatlanok. Magán hirdetők részére ingyenes hirdetés feladási lehetőség. Akár regisztráció nélkül is feladhatja hirdetését, melyhez 6 db. fényképet is mellékelhet. A hirdetések ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, és 30 napig érvényesek. Friss ingatlan-piaci hírek, információk.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Ingatlanfejlesztés -és értékesítés | VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.

Ingatlanfejlesztés -és értékesítés | VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.

A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. célja, hogy hosszú távon biztosítsa az önkormányzati tulajdonú cégek közötti szerepkörének stabilizálását, a lakosság életminőségének javulását és egy fenntartahtó gazdasági szerkezet működését. A VKSZ Zrt. az alábbi feladatokat végzi az intézményfenntartás keretein belül: portaszolgálat biztosítása, parkgondozási feladatok ellátása, karbantartás, műszaki üzemeltetési feladatok ellátása, fűtési feladatok ellátása, energiabeszerzés, őrzés-védelmi feladatok ellátása, gépjármű üzemeltetés, üzemanyag beszerzés, ingatlan bérbeadási feladatok.

Ingatlanhirdetés ingyen

Ingatlanhirdetés ingyen

Ingatlan hirdetés feladás az ingatlan-kereso.com honlapon. Ingatlan apróhirdetések eladó, vagy kiadó ingatlan témában. Az ingyenes ingatlanhirdetés feladás mellett lehetőség van az apróhirdetés kiemelésére is. Adja fel Ön is hirdetését Magyarország dinamikusan fejlődő új ingatlanhirdető oldalán, mely több, mint 200 kategóriával várja látogatóit. Az oldalunkon feladott hirdetések automatikusan megjelennek térképen is, ezzel is elősegítve, hogy látogatóink könnyedén megtalálják ingatlanát. Hirdetése mellé töltsön fel képeket, illetve csatoljon videót, ezzel is népszerűsítve a kínált ingatlant.

Ingatlanjegyzék

Ingatlanjegyzék

Eladó ingatlanok és kiadó lakások az Ingatlanjegyzék gondozásában, új építésű lakás leírások gyűjteménye. Az Ingatlanjegyzék.hu létrehozásakor feltett szándékunk volt egy olyan sokrétű hirdetési felület létrehozása mely magánszemélyek számára térítésmentesen nyújt kiemelkedő szolgáltatási színvonalat. Ennek eredménye, hogy egy egyszerű regisztrációt követően Ön 2 darab hirdetést adhat fel, ingatlanonként 5 darab képpel, mindezt úgy, hogy Önnek egy fillérjébe sem kerül. Az internetes hirdetés hatékonysága nem vitatható, a nyomtatott médiumok korlátolt láthatósága és a keresés hosszadalmas mivolta miatt mindinkább háttérbe szorulnak. Igyekszünk szolgáltatásainkat úgy kialakítani, hogy az mindenki számára hasznos és értékes legyen. Mivel a 21. században az üzleti kapcsolatok kialakításánál elsődleges szerepet kap a rugalmasság, így minden partnerünk számára a lehető legjobb kondíciókat kívánjuk nyújtani.

Ingatlanjogász

Ingatlanjogász

A budapesti Dobrocsi Ügyvédi Iroda a társasági jog, ingatlanjog, szerződések és okiratok, követelések érvényesítése, közigazgatási jog, illetve kártérítési ügyek területén nyújt kimagasló szolgáltatást a már meglévő és leendő ügyfeleknek. Ha jogi segítségre van szüksége, keresse fel őket!

Ingatlanjogi kérdések, válaszok

Ingatlanjogi kérdések, válaszok

Az ingatlanok tulajdonjogának megszerzése. Öröklési joggal összefüggő kérdések és válaszok. Külföldiek magyarországi ingatlanszerzése és -elidegenítése. Ingatlanok bérlete. Haszonélvezeti jog, szolgalmi jogok, használati jog. Az önkormányzati bérlakások szabályai. Közös tulajdon szabályai. A megszüntetés lehetőségei. A házassági (élettársi) vagyonjog kérdésköre. Birtokvédelem. Eljárási szabályok. Társasház. Lakásszövetkezet. A lakástámogatási rendszer elemei ('szocpol', 'fél-szocpol', fiatalok otthonteremtési támogatása). Vagyonszerzési illeték szabályai. Kedvezmények és mentességek. Adózás ingatlanból származó jövedelem esetén. Lakásszerzési kedvezmény. Az ingatlanadóval (hatályba lép 2009. január 1-től) összefüggő kérdések és válaszok. Termőfölddel kapcsolatos sajátosságok. Tartás és életjáradék, öröklési szerződés. Lakásépítés, új lakások megvásárlása. Építéshatósági eljárással kapcsolatos kérdések és válaszok. Banki ügyletek, jelzálogjog, vételi jog, végrehajtási jog. Szavatosság és jótállás (garancia) ingatlanok esetében. Ügyvédi közreműködés. Ingatlanközvetítői közreműködés. Ingatlan-nyilvántartási kérdések és válaszok. Egyéb - máshová nem sorolt - ingatlanjogi problémák

Ingatlankorzó

Ingatlankorzó

Nem tudja eladni az ingatlanját vagy éppen nem találja az Önnek legjobban megfelelő ingatlant? Ne várjon tovább, regisztráljon még ma az Ingatlankorzo.com ingatlan kereső portálra. Ingyenes hirdetési lehetőség mindenkinek, magánszemélyeknek és ingatlanirodáknak is. Rengeteg hirdetési paraméter megkönnyíti az ingatlan eladást, hisz így hamarabb rá talál a tényleges érdeklődő az ingatlanra. Ingatlankorzó ...út az otthonhoz!

Hirdetés
Ingatlanközvetítés az Őrségben

Ingatlanközvetítés az Őrségben

Mi nem csupán az ingatlanok tulajdonosaitól fogadunk megbízásokat, hanem vásárolni szándékozóktól is, azaz ha Ön nem talál az ajánlataink között megfelelőt, megteheti, hogy saját, egyéni igényeit részletezve úgynevezett vevő-képviseleti megbízást ad nekünk. Így mi az ügyintézés folyamatában csak és kizárólag az Ön érdekeit képviseljük. Ezzel elkerülheti a feleslegesen lerótt köröket: biztos lehet benne, hogy amit elképzelt, az meg is valósul (ebben az esetben is csak a tényleges adás-vételkor történik teljesítés, azaz a jutalék kifizetése is csak akkor esedékes). Ha ön is igényt tart szakszerű érdekképviseletre, bízzon meg minket!

Ingatlanok - Globaling ingatlan

Ingatlanok - Globaling ingatlan

Válogatott ingatlanok!! Egy településen belül legfeljebb egy Ingatlaniroda és ingatlan tulajdonosok hirdethetnek. Az adatbázisban így nem szerepel ugyanazon ingatlan 2-3 vagy több ingatlaniroda kínálataként.

Ingatlanok cseréje, eladása

Ingatlanok cseréje, eladása

Hirdessen weboldalunkon. Miért? 1. A hirdetésfeladás ingyenes. 2. A hirdetés feltöltésekor meg kell jelölnie a keresett ingatlan adatait is (település, ingatlan típusa). Ha már van ilyen feltételnek megfelelő ingatlan az adatbázisunkban, a 'Cserepartnereim' linkre kattintva azonnal megtekintheti azokat. 2. A későbbiekben megjelenő, Önnek megfelelő ingatlanokról e-mail-ben értesítést küldünk. 3. Az ingatlanáról képeket tölthet fel. 4. Hirdetését bármikor módosíthatja, törölheti, a keresési feltételeket megváltoztathatja

Ingatlanok Nyíregyházán

Ingatlanok Nyíregyházán

Nyíregyházán belvárosban található új társasházakban található üzletek ,garázsok,lakások kiadók és eladók. Födémzsalu rendszer bérbe adás : családi házak és társasházak garantáltan repedés mentes monolit vas-betonfödém készítéséhez ajánljuk,teljesen új rendszer.Energia takarékos ikerházak építése. Szántó földek ,erdők eladása bérbeadása.

Ingatlanok, hitelek

Ingatlanok, hitelek

Irodánk Budapesti, új és használt ingatlanok adás-vételével, és bérbeadásával foglalkozik. Kiemelt területnek tekintjük a 9. kerületet, ahol irodánk is található, és a környező kerületeket. Ezen a területen kollégáink sok munkával számos tapasztalatot szereztek, és kiemelkedő szakmai, és helyismerettel állnak az Önök segítségére. Célunk az ügyfeleink igényeinek mind teljesebb megismerése, és a számukra legmegfelelőbb gyors és hatékony szolgáltatás nyújtása. Vásárlók számára szolgáltatásaink díjmentesek. További szolgáltatásaink: díjmentes hitel ügyintézés 25 bank kínálatából, adózási. jogi tanácsadás. Ha a fenti pár sor alapján bemutatkozásunk elnyerte tetszését, forduljon hozzánk bizalommal és reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük

Ingatlanok, Somogy megye

Ingatlanok, Somogy megye

Válogasson a Somogy megyei eladó kínálatából! Az ingatlanértékbecslő a értékbecslői szerződésben rá bízott ingatlan adott időintervallumban értelmezett értékét állapítja meg, különböző matematikai és statisztikai módszereken alapuló becslésekkel, díjazás ellenében. Az időintervallumot érvényes szerződés köti ki, rendszerint egy-két hónap a becsült érték szavatossága.

Ingatlanos  jogszabályok

Ingatlanos jogszabályok

Ügyvédek szaknévsora, az ügyvédet kereső ügyfelek kézenfekvő célpontja. Számtalan hasznos információt találhat az oldalon: pl. Legfontosabb jogszabályok az ingatlanjog témakörben, Iratminták az ingatlanjog témakörben, vagy éppen A tulajdonjog tartalma, stb.

IngatlanRegiszter

IngatlanRegiszter

Országos ingatlan adatbázis Hirdessen nálunk ingyen, és több mint 200 honlapon automatikusan megjelenik. Egy egri családi ház például látható lesz többek között az ingatlan-eger.hu, a heves-ingatlan.hu és a családi-ház.hu honlapokon is. Nagyobb mennyiségű ingatlanhirdetését díjmentesen feltöltjük. Hirdetésfigyelést állíthat be, amely értesíti a megfelelő ingatlan megjelenése esetén. Böngészhet az ingatlanirodák, ügyvédek, ügyvédi irodák listájában. Megtekintheti az eladó és kiadó lakások, házak, telkek, nyaralók, garázsok és más ingatlanok listáját. Szűkítheti a listát megye, település, ingatlantípus szerint. A részletes keresőben tetszés szerint beállított paraméterekkel kereshet. Megadhatja többek között a keresett ingatlan állapotára, környezetére, tájolására, közművesítettségére (villany, víz, csatorna, gáz), a fűtés típusára és az ingatlan felszereltségére (bútorozottság, riasztó, légkondicionáló, stb.) vonatkozó paramétereket is. A találati listát rendezheti a hirdetésfeladás dátuma, ár, alapterület, telekterület vagy szobaszám szerint.

Tuti menü