Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - értékesítés, építés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ingyen - Komárom [11. oldal]
részletek »

Ingatlan - értékesítés, építés képes leírás: Ingyen - Komárom [11. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 270 db
Ingyen Bazár - ingyen hirdetés feladás

Ingyen Bazár - ingyen hirdetés feladás

Országos használt és új építésű ingatlan adatbázis. Ingyenes ingatlan hirdetések feladása. 360°-os ingatlan gömbpanoráma fotók és virtuális túrák készítése. Ez a jog vagyoni értékkel bír (vagyis úgynevezett vagyoni értékű jog), és a tulajdonos számára csökkenti a megszerzett ingatlan értékét. Emiatt az értékcsökkenés miatt a tulajdonszerzőnek csökkentett forgalmi érték után kell illetéket fizetnie, vagyis a forgalmi értékből le kell vonni a vagyonszerzéssel egyidejűleg alapított haszonélvezet, használat értékét. A haszonélvező, használó a haszonélvezet, használat e számított értéke után fizet - a szerzés jogcímének megfelelő - vagyonszerzési illetéket.

Ingyen.ingatlan

Ingyen.ingatlan

Ingyenes ingatlan hirdetési lehetőség mindenkinek! Minden egyes hirdetéshez 10 fénykép ingyenes feltöltésével! A honlap célja, hogymindenki számára elérhetővé tegye az ingyenes ingatlan hirdetési lehetőséget. A honlap átlátható, könnyen kezelhető, hangulatos. Mindegy, hogy közvetítőként, magánszemélyként hirdet, a hirdetés ingyenes!

Ingyenes ingatlan hirdetés

Ingyenes ingatlan hirdetés

Ingyenes ingatlan hirdetés - ingyenes hirdetés feladás - Eladó családi ház, lakás, telek, üdülő, üzlet helyiség. Folyamatos ingyenes hirdetési lehetőség. Ingatlan hirdetés feladása a weboldalon ingyenesen megtehető. Nem kell az oldalon előre regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait. Nem kérünk az eladó ingatlanok után jutalékot, teljesen ingyenes hirdetheti ingatlanát a weboldalunkon.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Ipari ingatlan

Ipari ingatlan

Ipari ingatlanok közvetítésével foglalkozunk. Kínálatunkban megtalálható számos kiadó és eladó budapesti raktár, telephely, műhely, üzem, gyár, és más ipari ingatlan. Eladó ipari telkeket külön csoportba jelenítünk meg, amelyek főleg a fővárosban és közvetlen környékén helyezkednek el. Ha nem talál most kínálatunkban megfelelő ingatlant, akkor is érdemes keresnie, mert folyamatban lévő megbízásokról is tájékoztatom (lehet, hogy elsőként), illetve saját portfoliónkon kívül több partnerünk (más ipari ingatlanközvetítők) ajánlatait figyelembe véve, javasolhatok megoldást az Önök számára. Elsősorban 250 m2-nél nagyobb ipari ingatlanokkal dolgozunk.

Ipari park

Ipari park

A Hajdu ipari park széles spektrumú infrastruktúrával rendelkező telephelyeket és telkeket biztosít a termelési és szolgáltatási profilú vállalatok számára. Kiadó raktár területeinken versenyképes áron kínálunk raktározási szolgáltatásokat, amelyek kiterjednek a tárolásra, komissióra és csomagolásra. A tárolásra alkalmas épületek temperáltak, szellőztetettek, valamit felrakógépekkel és állványrendszerrel is el vannak látva. Telephelyünk Debrecenhez és Nyíregyházához közel helyezkedik el. Továbbá jó megközelíthetőséggel rendelkezik, mivel érinti a 4-es számú főút és vasútvonal is keresztülvezet rajta. Légi megközelítés szempontjából pedig a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren keresztül van lehetőség. Ipari telkeink és létesítményeink bérbe vehetőek, de akár meg is vásárolhatóak. Az ipari tevékenységek szempontjából kedvező környezetet biztosít, hogy a telephely közel helyezkedik el az ukrán és román határhoz is.

Hirdetés
Ipariingatlan.com

Ipariingatlan.com

Oldalunkon minden látogató megtalálhatja azokat az ingatlanokat és iparterületeket, melyeket rajtunk keresztül tudnak kibérelni vagy megvásárolni. Ezekhez az ingatlanokhoz olyan bemutatókat írtunk, melyek mindegyike teljesen egyedi. Mi sem mutatja jobban, mint hogy nem csak szövegesen mutatjuk be az ingatlanjainkat, hanem fotókat, videókat és térképeket is hozzácsatoltunk a leírásukhoz, melyek segítségével sokkal szemléletesebbek lehetünk. Tekintse meg webportálunkat, ahol ajánlatainkról is sokkal többet tudhat meg.

Irodabérlés Miskolc

Irodabérlés Miskolc

Temérdek eladó és bérelhető iroda várja Miskolc különböző pontjain és a város vonzáskörzetében, hogy otthont adhasson cégének. Minden kiadó iroda esetében lehetőséget biztosítunk az egyedi igények szerinti átalakításra. Az irodabérlés mellett egyéb ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatásokat is nyújtunk. Elvégezzük az üzemeltetési feladatokat, megoldjuk a székhelyszolgáltatást, az ingatlanokhoz kapcsolódó befektetésekben, a pénzügyi és jogi problémák elhárításában egyaránt számíthat ránk. Kérdés esetén hívjon bizalommal.

Irodamogul

Irodamogul

Portálunkon több száz eladó és kiadó céges ingatlan (iroda, üzlethelyiség, raktár, stb.) található meg országszerte. Keresse meg az Önnek leginkább megfelelő ingatlant oldalunkon vagy adja meg pontosan igényeit és szakértőink felkutatják az ideális lehetőségeket. Küldetésünk, hogy az ingatlanpiacon hosszútávon is sikeres, a keresleti és kínálati oldal számára egyaránt kedvező ügyleteket realizáljunk. Munkánkkal hozzá kívánunk járulni egy valóban ügyfél- és szolgáltatásközpontú ingatlan piac kialakulásához

Karcagi Ipari Park

Karcagi Ipari Park

A Karcagi Ipari Park egy elmaradott térségben kínál teljesen közművesített ipari telkeket. A befektetőket alacsony árak, magas állami támogatások, közúti és vasúti kapcsolat és teljes közmű infrastruktúra várja a Parkban. Az Ipari Park környezeti innovációs és élelmiszergazdasági profilja szorosan illeszkedik KArcag Város hagyományaihoz, helyi beszállítókat és munkaerőt nagy számban találni.

Hirdetés
Kéménybélelés minimális falbontással

Kéménybélelés minimális falbontással

Új kéményre van szüksége, vagy meglévő kéményét újíttatná fel? Ha minket választ, rekordgyorsasággal elvégezzük a munkát, miközben szakértelmünk a garancia arra, hogy hosszú évek elteltével is üzembiztosan működik majd a kéménye. A kéménybélelést és a szerelt kémény kivitelezését akár 1 nap alatt elvégezzük! A kínálatunkban szerepel még turbós és kondenzációs kémény, a különleges FuranFlex kéménybélelés technológia, és ipari, valamint gyűjtökémények kialakítása is. Kéménymarással, kéménymagasítással és tetőjárda építésével is nyugodtan megbízhat bennünket!

Kémények bélelése mesteremberektől

Kémények bélelése mesteremberektől

A VS Kémény Kft. kiváló mesteremberei a kéményekkel kapcsolatos problémákat gond nélkül orvosolják. A cég a kéménybélelés mellett a szakmai tanácsokkal is készséggel ellátja a megrendelőket. Online is fel lehet venni velük a kapcsolatot a weboldalon keresztül, valamint az ott található elérhetőségek valamelyikén is. A cég több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melynek köszönhetően széles körben vállalják a kéménnyel kapcsolatos problémákat. Átépítést, magasítást és bontást is egyaránt vállalnak.

Képesingatlanok

Képesingatlanok

Már több, mint 40.000 hirdetés! Nemcsak képet, hanem video-t is feltölthet ingatlanjáról! Ingyenes hirdetésfeladás! 1 regisztrációval korlátlan számú hirdetést adhat fel! Az ingatlan a föld és a ráépített szilárd építmények összessége. Tudományos megfogalmazásban: ingatlan a föld szárazföldi felszínének körülhatárolt, más ingatlanoktól elkülönített része, továbbá az önálló rendeltetésű és önálló forgalmú építmény vagy építményrész.

Kerepesi Ingatlan Bt

Kerepesi Ingatlan Bt

A Kerepesi Ingatlan Bt, Ingatlanközvetítő Hálózat néven, 1999 óta foglalkozik ingatlanok értékesítésével és értékbecsléssel Veszprém megyében. Jelenleg kollégáim segítségével Veszprém legnagyobb eladó ingatlan adatbázisával rendelkezem.

Kiadó és Eladó ingatlanok Borsod megyében

Kiadó és Eladó ingatlanok Borsod megyében

A Privát Ingatlan Iroda 2002 óttafoglalkzik Borsod megyei ingatlanok értékesítésével. Cégünk alapítása óta töretlen és folyamatos fejlődésen megy keresztül. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük. Profi értékesítő csapattal, hitel ügyintézőkkel és kivitelező építőipari szakemberekkel komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Nincs mire várnia, hogy terveit valóra váltsa, a megoldást nálunk megtelálja! További információt a cégről a 'Rólunk' menüpont alatt olvashat. Ingatlanok kereséséhez használja az alábbi ingatlankeresőnket, ahol több 100 eladó vagy kiadó Borsod megyei ingatlan között kereshet.

Kiadó irodák és irodaházak

Kiadó irodák és irodaházak

Európa egyedüli független irodakereső portálhálózat magyarországi platformja az irodakereso.info. A portál bemutatja a hazai irodaház piacot, kiadó iroda kínálatot, legyen szó azonnal költözhető szolgáltatott irodákról, lakás irodáról, zöld-energiatakarékos irodákról. A portál foglalkozik az eladó irodaházakkal is, illetve bemutatja az irodapiac töténéseit, híreit, bérbeadásait. Az oldal intelligens, dinamikus megoldásainak köszönhetően az eddigi lehetőségekhez képest célzottabb és hatékonyabb kommunikációt és konverziós arányt biztosít az irodaház tulajdonosok és bérbeadóik számára. Célunk, hogy az irodát keresők és az irodaházak online találkozásából a lehető legtöbb bérbeadás szülessen.

Kiemelt ingatlanok Gyálon

Kiemelt ingatlanok Gyálon

Szolgáltatásaink: ingyenes címkiadás -ingatlan közvetítés és forgalmazása -eladás, vétel, csere, bérbeadás -ingyenes nyilvántartásba vétel -megbízás esetén ingyenes szóbeli értékbecslés -képanyag készítése -teljes körű földhivatali ügyintézés -közművek átíratása -ügyvédi háttér. Ingyenes hitel ügyintézés a Tatár Ingatlan gyáli ingatlanközvetítő irodánál: minden, kínálatunkban szereplő gyáli családi ház, vecsési eladó családi ház, felsőpakonyi családi ház, házrész esetében, új családi ház kínálatunk esetén megfelelő támogatások igénybe vétele! Gyáli ingatlanközvetítő irodánk az Ön minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében leveszi az Ön válláról a bankokban való sorban állás, utánajárás terheit, melyek különben mindennapi teendői, szabadideje, idegei terhére lennének, hónapokon, akár éveken át! Naprakész banki információkkal rendelkeznek hitel tanácsadóink, így a több hetes utánajárás helyett akár 30 perc alatt, személyre szabottan megismertetjük Önnel az aktuális hitel illetve lízing lehetőségeket, így Ön azonnal megfelelő mennyiségű, hasznos információhoz jut Gyálon eladó családi házak, Felsőpakonyban eladó családi ház, Vecsésen eladó családi ház ügyintézésekor, vételekor. Gyál

Komárom-Esztergom ingatlan

Komárom-Esztergom ingatlan

Komárom-Esztergom megyei eladó ingatlanok adatbázisa. Országos ingatlanhálózat. ingyenes hirdetésfeladás. Országos Ingatlankereső, eladó ingatlan eladó ingatlanok kiadó ingatlan kiadó ingatlanok ingatlan hirdetés ingatlan hirdetések ingyenes hirdetés hirdetésfeladás ingatlanhirdetés ingatlanadatbázis

Tuti menü