Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - értékesítés, építés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kiadó - M35 [12. oldal]
részletek »

Ingatlan - értékesítés, építés képes leírás: Kiadó - M35 [12. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 274 db
Kiadó irodák és irodaházak

Kiadó irodák és irodaházak

Európa egyedüli független irodakereső portálhálózat magyarországi platformja az irodakereso.info. A portál bemutatja a hazai irodaház piacot, kiadó iroda kínálatot, legyen szó azonnal költözhető szolgáltatott irodákról, lakás irodáról, zöld-energiatakarékos irodákról. A portál foglalkozik az eladó irodaházakkal is, illetve bemutatja az irodapiac töténéseit, híreit, bérbeadásait. Az oldal intelligens, dinamikus megoldásainak köszönhetően az eddigi lehetőségekhez képest célzottabb és hatékonyabb kommunikációt és konverziós arányt biztosít az irodaház tulajdonosok és bérbeadóik számára. Célunk, hogy az irodát keresők és az irodaházak online találkozásából a lehető legtöbb bérbeadás szülessen.

Kiemelt ingatlanok Gyálon

Kiemelt ingatlanok Gyálon

Szolgáltatásaink: ingyenes címkiadás -ingatlan közvetítés és forgalmazása -eladás, vétel, csere, bérbeadás -ingyenes nyilvántartásba vétel -megbízás esetén ingyenes szóbeli értékbecslés -képanyag készítése -teljes körű földhivatali ügyintézés -közművek átíratása -ügyvédi háttér. Ingyenes hitel ügyintézés a Tatár Ingatlan gyáli ingatlanközvetítő irodánál: minden, kínálatunkban szereplő gyáli családi ház, vecsési eladó családi ház, felsőpakonyi családi ház, házrész esetében, új családi ház kínálatunk esetén megfelelő támogatások igénybe vétele! Gyáli ingatlanközvetítő irodánk az Ön minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében leveszi az Ön válláról a bankokban való sorban állás, utánajárás terheit, melyek különben mindennapi teendői, szabadideje, idegei terhére lennének, hónapokon, akár éveken át! Naprakész banki információkkal rendelkeznek hitel tanácsadóink, így a több hetes utánajárás helyett akár 30 perc alatt, személyre szabottan megismertetjük Önnel az aktuális hitel illetve lízing lehetőségeket, így Ön azonnal megfelelő mennyiségű, hasznos információhoz jut Gyálon eladó családi házak, Felsőpakonyban eladó családi ház, Vecsésen eladó családi ház ügyintézésekor, vételekor. Gyál

Komárom-Esztergom ingatlan

Komárom-Esztergom ingatlan

Komárom-Esztergom megyei eladó ingatlanok adatbázisa. Országos ingatlanhálózat. ingyenes hirdetésfeladás. Országos Ingatlankereső, eladó ingatlan eladó ingatlanok kiadó ingatlan kiadó ingatlanok ingatlan hirdetés ingatlan hirdetések ingyenes hirdetés hirdetésfeladás ingatlanhirdetés ingatlanadatbázis

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Kontúrstudió

Kontúrstudió

Cégünk a következő szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleinek: építész tervezés, ingyenes építész koncepcióterv készítés, engedélyezési terv készítés, látványterv készítés, költségvetés készítés, vállalkozásba adás, felelős műszaki vezetés, kiviteli terv készítés, kivitelezés bonyolítás. Irányelvünk, hogy építettőink messzemenőkig meg legyenek elégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, az általunk tervezett épületek, mind esztétikumukban, mind pedig funkciójukban tökéletesen kiszolgálják az építtetői igényeket.

Költözz.be

Költözz.be

A költözz.be olyan térképes ingatlanhirdetési oldal, ahol kizárólag pontos címmel és fényképekkel feltöltött hirdetéseket találsz. Ne vesztegesd az idődet, tudj meg mindent a hirdetésekről. Ha eladnád lakásodat vagy házadat, hirdess nálunk, próbáld ki!

Krisztina Park Sárvár

Krisztina Park Sárvár

A Krisztina Park Sárvár gyógyhellyé minősített zöldövezeti területén, egy közel 10 hektáros ligetben kerül felépítésre. Ezen terület déli része a Rába folyó védtöltéséhez csatlakozik, míg nyugati oldalról a sétálóerdő határolja. Az ingatlan középső részén egy 1 hektár területű tó található. A beruházás legfőbb vonzerejét az ingatlan elhelyezkedése adja, hiszen a páratlan természeti adottságok mellett a park közel esik a régióban méltán közismert és számtalan szakmai díjjal kitüntetett Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőhöz, Magyarország legexkluzívabb ötcsillagos szállodájához, a Spirit Hotelhez, valamint a lovaglás, a vadászat és a horgászat terén széleskörű szolgáltatásokat nyújtó Vadkert Majorhoz. A városközpont a tavakat érintő sétaútvonalon keresztül gyalogosan is megközelíthető.

KING-DOM Ingatlanközvetítői Kft.

KING-DOM Ingatlanközvetítői Kft.

Cégünk ingatlan forgalmazással foglalkozik Veszprém megyében, de főként Zirc térségében. Segítséget nyújtunk ügyfeleink számára az ingatlan-vásárlással kapcsolatos alábbi teendőkben: - Ingatlanok ingyenes regisztrációja; - közvetítése; - értékesítése; - állapotának ellenőrzése; - szaktanácsadás ingatlanvásárláskor (Jogi és építészeti területeken); - teljes körű ügyvédi munka lebonyolítása; - Igény esetén hitelügyintézés.

Laguna Ingatlan

Laguna Ingatlan

Sürgősen eladná vagy kiadná ingatlanát? Küldje el ingatlana alapadatait, majd szakértő munkatársunk felkeresi Önt! Amennyiben, pedig vásárolni vagy bérelni szeretne, tekintse meg kínálatunkat és keressen részletes feltételei szerint oldalunkon. A kiválasztott ingatlanhoz érdeklődés esetén időpont egyeztetéssel munkatársunk elkíséri Önt és a helyszínen bemutatja Önnek. Ha további információra volna szüksége, azt beszerezzük, illetve segítünk a vételi tárgyalások során, igény szerint szerződési, földhivatali bejegyzési, törlési, tisztázási segítséget, tolmácsot, szükség szerinti felújítási tanácsot, szakembert biztosítunk.

Lak-6 ingatlaniroda

Lak-6 ingatlaniroda

El akarja adni ingatlanát vagy bérbe szeretné adni? Forduljon bizalommal irodánkhoz. Budapesti és Bpest környéki (Pomáz, Szentendre, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő) ingatlanok eladásáva, bérbeadásával foglalkozunk. Célunk: korrek közvetítő és tanácsadói munka, melynek eredménye az elégedett ügyfél. Irodánk további szolgáltatásai: hitelügyintézés, biztosítás.

Hirdetés
Lakácskulcs-direct Sopron

Lakácskulcs-direct Sopron

Tisztelt mostani és leendő Ügyfelünk! Nagy örömünkre szolgál, hogy meglátogatta a Lakácskulcs-direct ingatlan portálját. Oldalunk kiemelkedően magas eladó ingatlan állománnyal rendelkezik a soproni és siófoki régióban illetve a Balaton teljes partszakaszán (nyugati part Keszthely és környéke, északi part Balatonalmádi és környéke) az ingatlanok széles palettáját átfogóan bemutatva. Új otthonra vágyóknak új és használt lakások, családi házak és építési telkek, befektetőknek és vállalkozóknak üzletek, ipari ingatlanok és projektek. Reméljük a keresett ingatlant megtalálja adatbázisunkban és mihamarabb irodánkban köszönthetjük! Bízva, hogy személyes tapasztalatunkkal is segíthetünk az ideális otthon kiválasztásában, jó böngészést kívánunk!

Lakás eladó

Lakás eladó

Eladó lakások ingyenes apróhirdetései, hasznos kiegészítő információkkal, írásokkal. A díjmentes regisztrációt követően 5 db ingyenes apróhirdetést adhatunk fel, 2-2 fényképpel (mérethatár 2 MB/kép). Megyénkénti bontásban kereshető lakáshirdetések. A hirdetések lejárata 180 nap, melynek letelte előtt néhány nappal értesítést kap a hirdető, hogy hirdetését meghosszabbíthassa. A lap kizárólag eladó lakások hirdetésére szakosodott, ezért más ingatlantípusok (tévedésből ide feladott) hirdetései törlésre kerülnek.

Lakás órákra pároknak

Lakás órákra pároknak

Lakás órákra pároknak Budapest belvárosában. A lakások mindennel felszereltek, melyekben a párok diszkréten el tudnak bújni a világ elől. Megtalálhatóak a IX. és az V. kerületben. A lakásokban akár pár órára, éjszakára vagy pár napra is jöhettek. Komplett ingatlanok ahol van gépesített konyha, dvd, tv, wifi. Fürdőben tusfürdő, törölköző, hajszárító, hajgumi található. Friss ágynemű, friss törölköző mindig van! Mivel mi is és az ingatlanok is igényesek, ezt a vendégeinktől is elvárjuk prostiknak, drogosoknak, részegeknek tilos a bejövetel!

Lakás, ingatlan, ház

Lakás, ingatlan, ház

Eladó és kiadó budapesti és környéki ingatlanok, lakások, házak, telkek. Budaörsi és Dunaharaszti ingatlan, lakás, ház. Ingyenes hirdetésfeladás.Ingatlan közvetítői tevékenységünk kiterjed: eladó és kiadó lakások, házak, telkek ingatlan közvetítésére, értékbecslésére, valamint ingatlan ügyek földhivatali ügyintézésére.

Lakásfelújítás magas színvonalon

Lakásfelújítás magas színvonalon

Újításon gondolkodik? Szeretne végre egy saját családi házat? Vannak elképzelései? Akkor állunk rendelkezésére, mi megvalósítjuk álmait. Látogasson el honlapunkra. Speciál Ingatlan Kft. családi házak építésével, lakásfelújítással, homlokzatszigeteléssel foglalkozik. természetesen benne foglaltatik az építőipar egyéb tevékenységi körei is. Ha Ön is családi ház építésén gondolkodik, vagy lakását szeretné kicsit felújítani, akkor nálunk a helye. Törekszünk arra, hogy ügyfeleink számára olyan házat vagy lakást építsünk, alkossunk meg, amit méltón éreznek majd saját otthonuknak. Több éves szakmai tapasztalanunkat, és munkatársaink elhívatottságát figyelembe véve bizonyosan állíthatjuk, hogy elképzelése nálunk jó kezekben lesz. Díjmentesen és kötelezettségmentesen érhető el a tanácsadási, felmérési és árajánlat készítéséi szolgáltatásunk.

LEGÁTOR Ingatlanforgalmazó Kft.

LEGÁTOR Ingatlanforgalmazó Kft.

A LEGÁTOR Ingatlanforgalmazó Kft. főként Tolna Megye területén több éve végez sikeresen ingatlanközvetítő tevékenységet. Igyekszünk meglévő partnerirodáinkkal az ország több területén kapcsolatot tartani. A nyilvántartásba vett ingatlanok állapotáról helyszíni szemle alkalmával tájékozódunk, fényképeket készítünk. Ügyfeleink részére igyekszünk a legmegfelelőbb banki hitel konstrukciót kiválasztani. Teljes körű hitel-, jogi-, földhivatali ügyintézést vállalunk. Tervezői, szakipari szolgáltatók széles körével állunk a vevők és az eladók szolgálatára egyaránt. Ingatlanforgalmazó tevékenységünk során fontosnak tartjuk, hogy korrekt, tisztességes munkát végezzünk. Fontos, hogy az eladó és a vevő egyaránt megtalálja számítását, elégedett legyen.

Lupovici Ügyvédi Iroda

Lupovici Ügyvédi Iroda

Az Ügyvédi Irodát Dr. Lupovici Jack ügyvéd alapította. Tevékenységünk középpontjában az ingatlanjog, a társasági jog, a kereskedelmi jog, a szerződési jog és a büntetőjog áll, ugyanakkor széleskörű szakmai ismeretekkel és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezünk a munkajog és kártérítési jog területén is. Ügyfélkörünkben megtalálhatóak magánszemélyek, jogi személyek, társasházak, magyar és nemzetközi gazdasági társaságok. Az Ügyvédi Iroda több szervezet részére nyújt jogi szolgáltatásokat tartós megbízás keretében. Legfőbb jellemvonásunk a nagyfokú rugalmasság, az ügyek gyors és hatékony megoldása a viszonylagosan alacsony díjazás ellenében. Az Ügyvédi Iroda valamennyi munkatársa mind a jogi tanácsadás, mind pedig a perbeli képviselet terén kellő szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ügyvédi Irodánk célja a jogi kérdések gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése és azok hatékony megoldása a legmagasabb szakmai színvonalon, ennek során törekszünk a jogi feladatok ügyfélközpontú megközelítésére, a felmerülő lehetőségek közérthető ismertetésére, a döntésben való segítségnyújtásra és az ügyek minél egyszerűbb módon történő megoldására.

M35 Business Park, Hajdúböszörmény

M35 Business Park, Hajdúböszörmény

Az önkormányzati tulajdonú, hajdúböszörményi M35 Business Park 50 új munkahely fölött térítésmentes ipari ingatlant kínál kedves ügyfeleinek. 50 új munkahely létrehozása esetén a beruházáshoz az önkormányzat alpolgármestert jelöl ki, aki személyes kapcsolatai révén támogatja a beruházás engedélyezési szakaszát, továbbá az új üzem operációját is. Hajdúböszörmény 20 km-es vonzáskörzetében 25 ezer munkanélküli él, ebből közel 9000 a szakképzettek száma. A magas munkanélküliségre tekintettel komoly munkahelyteremtő támogatások érhetők el.

Tuti menü