Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - értékesítés, építés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Otthontérkép - Szabolcs [14. oldal]
részletek »

Ingatlan - értékesítés, építés képes leírás: Otthontérkép - Szabolcs [14. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 274 db
Otthontérkép

Otthontérkép

Az Otthontérkép egy új formabontó ingatlanportál, ami a többitől eltérően egy izgalmas felülettel várja az odaérkező böngészőket. Nem a megszokott felsorolás és kiválasztás menüpont fogad minket a nyitólapon, hanem egy országtérkép!! A térkép parcellákra van lebontva, így könnyebben találjuk meg a számunkra megfelelő települést,várost,kerületet. A térkép rendelkezik különböző funkciókkal,nézetekkel mint például a zöld övezet térkép vagy a bűnözési térkép, amik megmutatja nekünk, milyen bűnesetek történtek a környékünkön.

Pátria Ingatlanközvetít Iroda

Pátria Ingatlanközvetít Iroda

Cégünk, a Görömbei és Társa Bt, 1999 óta foglalkozik ingatlanok közvetítésével Nyíregyházán és vonzáskörzetében, 2000. augusztusa óta Pátria Ingatlanközvetítõ Iroda néven. Alapító tagja vagyunk a HÍD Ingatlanközvetítõ lánc országos hálózatnak. Célkitûzésünk, hogy korrekt módon találkoztassuk az ingatlant eladni ill, a vásárolni szándékozók elképzeléseit. Elõször is legfontosabb tisztázni, hogy Önnek minden szolgáltatásunk ingyenes! Önnek nem kell fizetnie az ingatlanok megtekintéséért és a vásárlás után sem kérünk Öntõl munkadíjat.

Pediaplan Kft.

Pediaplan Kft.

A Pediaplan Kft. ceglédi építésziroda lakóépületek, középületek, ipari- és mezőgazdasági épületek felújításának és átalakításának generáltervezése, építési műszaki ellenőrzés, 3D digitális modellezés, BIMx modellek megosztása, passzívház elvek szerinti tervezés, építésjogi tanácsadás, engedélyeztetés, épületfelmérés, tervdokumentáció készítés és számos más szolgáltatás nyújtásával vár minden érdeklődőt Budapest, Pest, Jász-Nagykun-Szolnok és Bács-Kiskun megye területén. Látogasson el honlapunkra és keressen meg minket kérésével, kérdésével a pediplan.kft@gmail.hu e-mail címen!

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Pelcz Ügyvédi Iroda

Pelcz Ügyvédi Iroda

Üdvözöljük Ügyvédi irodánk honlapján. Ügyvédi irodánk 20 éves gyakorlattal nyújt ügyvédi segítséget, szaktanácsadást ingatlanügyekben,ügyvédi képviseletet hagyatéki, polgári peres és családjogi ügyekben valamint elektronikus cégeljárásban.

Pentz Kft.

Pentz Kft.

A Pentz Kft. az egész ország területén kínál eladó és kiadó ingatlanokat, de pécsi elhelyezkedése végett, ingatlanadatbázisában a legtöbb ingatlan Baranya megyéből kerül ki. Ha ingatlant szeretne venni, vagy fejleszteni, esetleg szeretné megismerni a valódi piaci árakat, vagy hitelre lenne szüksége, a Pentz Kft-nél mindent egy helyen megtalál!

Polgár Ipari Park

Polgár Ipari Park

A Polgár Ipari Park kiváló közlekedési kapcsolatokkal (M35 autópálya polgári lehajtója mellett, saját iparvágánnyal) rendelkezik. Miskolc-Nyiregyháza-Debrecen 60km-en belül fekszik, a szlovák-ukrán-román határ 60-90 perc alatt elérhető kamionnal is. Az ipari telekértékesítés mellett alacsony bérleti díjú raktárak és gyártócsarnokok várják a betelepülőket.

Polgári, társasági jog - Egyéni ügyvéd - Dr. Subasicz

Polgári, társasági jog - Egyéni ügyvéd - Dr. Subasicz

Családjoggal, munkajoggal vagy polgári joggal kapcsolatos kérdése, problémája van? Nem tudja kihez fordulhat segítségért? Családjogon belül foglalkozunk vagyonjoggal, gyermekelhelyezéssel, házassággal, stb.. Továbbá forduljon hozzánk bizalommal munkaügyi vitákkal, szerződések véleményezésével, elkészítésével, ingatlanokkal, kártérítési és biztosítási ügyek intézésével és egyéb jogi esetekkel kapcsolatban. Keresse fel oldalunkat, ahol további információkat talál szolgáltatásainkról! - Dr. Subasicz Éva egyéni ügyvéd

profHOUSE - Eladó, kiadó ingatlanok

profHOUSE - Eladó, kiadó ingatlanok

Folyamatosan bövülő országos ingatlan adatbázis. Magánszemélyek 3 db ingyenes ingatlannal kapcsolatos hirdetést adhatnak fel. Cégek kedvező hirdetési csomagokból választhatnak. Eladó, kiadó ingatlanok az ország egész területéről.

Q7 Ingatlaniroda - Győr

Q7 Ingatlaniroda - Győr

Q7 ingatlan ? eladó lakások, családi házak Győrben. Honlapunkon számos győri tégla és panel társasházi lakás, családi ház, iroda és építési telek található színes alaprajzokkal. Kedvező, akár már 1,5% közvetítői díj. Mindig építészmérnök munkatárs segít Önnek. Adyváros, Kisbácsa, Marcalváros, Nádorváros, Révfalu, Szabadhegy, Győrszentiván. Quality7 Ingatlaniroda - Minőség a 7 minden napján!

Hirdetés
Raktár, iroda, terület bérlet a Szabadkikötőben

Raktár, iroda, terület bérlet a Szabadkikötőben

A Budapesti Szabadkikötőben kikötői és logisztikai szolgáltatások Raktárak, irodák és szabadterületek hosszútávra bérbe adók 2008. év végén átadott korszerű Ro-Ro kikötő 13.000 m2 parkolóval Konténerterminál, vámszolgálati hely

Remco - kiadó ingatlan, albérlet Zuglóban

Remco - kiadó ingatlan, albérlet Zuglóban

A REMCO Realty Management Company Kft. fő profilja saját tulajdonú ingatlanok bérbeadása, hasznosítása: partner-orientált működéssel, valamint a területek folyamatos karbantartásával és fejlesztésével gondoskodunk róla, hogy bérlőink saját üzleti sikereikre fókuszálhassanak. Kereskedelmi és lakás célú ingatlanokat kínálunk bérleti céllal Zuglóban, a Bosnyák tér közelében, csendes belső udvari környezetben. Ingatlanainkat hosszú távú szerződés aláírásával bocsátjuk bérlőink rendelkezésére, a berendezést - igény esetén - a tervezett tevékenységhez igazítva.

Siófok ingatlan

Siófok ingatlan

Siófoki Lakáskulcs - direct Ingatlan és Hiteliroda: Eladó-kiadó családi házak, lakások, telkek Siófokon, Siófok és a Balaton környékén. Siófok város Somogy megyében, népszerű üdülőhely, a Balatonpart legnagyobb városa és kikötőváros a tó déli partján. Területe a 20. század második felében jelentősen megnőtt, mivel bekebelezte a korábban önálló Balatonkiliti, Balatonszéplak és Balatonújhely községeket, továbbá Balatonszabadi tóparti településrészeit. A városban viharjelző obszervatórium működik. A Sió 1865-ben épült zsilipjén át engedik le a Balaton felesleges vízét.

Siófokvilla

Siófokvilla

Kiadó balatoni nyaraló Siófokon! Balaton mellett, Siófokon 1056 nm-es igényesen parkosított telken 202 nm-es összkomfortos ház kiadó, vagy eladó. A nyaraló (7,5szoba, 2konyha, 3fürdő, 4wc) több generáció számára is ideális pihenési lehetőséget kínál. Az ingatlan az M7-es autópályáról gyorsan megközelíthető, Siófok belvárosához, a vasútállomáshoz és a vízparthoz egyaránt közel található.

Sokingatlan - Kiadó, eladó ingatlanok

Sokingatlan - Kiadó, eladó ingatlanok

Ön, a sokingatlan.com oldalán, mint látogató egy kiváló fejlesztésű, könnyen és egyszerűen kezelhető gyors kereső rendszerrel felépített portálon kereshet az ingatlan ajánlatok között, vagy elhelyezheti értékesíteni kívánt ingatlanát. A portál technikai felépítésénél és kialakításánál figyelembe vettük a felhasználók eltérő igényeit és eltérő technika ismereteit. A portál keresési technikáját a magánfelhasználók szemszögéből egyszerűen és könnyen kezelhetően alakítottuk ki. Számunkra fontos szempont volt, hogy ne csak a rendszeresen internetezők tudják az oldalt könnyen kezelni, hanem aki először keres ingatlant, ilyen kereső portálon az is könnyen eligazodjon a használati funkciók között. Ön, mint látogató ingyenesen látogathatja a portált anélkül, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A weboldal meghatározott részeihez való hozzáférés azonban regisztrációhoz kötött, melyről bővebben olvashat, a Hirdetési szabályzatban a Magánhirdetőknek menüpontban.

Sopron Ingatlan

Sopron Ingatlan

Sopron Ingatlan. Legegyszerűbb és legtöbb ingatlant tartalmazó adatbázis Sopronban. A hirdetések naponta frissítve. Ha családi házat, lakást, telket keres, kezdje nálunk a keresést. Sopron Ingatlan. Nem kell száz irodában fáradtságosan időt töltenie. Csak egy kattintással bele az ingatlanhalmazba. Csak győzze nézegetni. Sopron Ingatlan

Starting Ingatlaniroda

Starting Ingatlaniroda

Irodánk munkatársai jelenleg a: II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, XIII, XIV XV és a XVI kerületben dolgoznak. Minden referensnek úgymond saját kerülete van, hisz ismerni kell a terület infrastruktúráját is, nem csak az adott ingatlant.Tegyen próbára minket, és tiszteljen meg bizalmával, akár keressen fel irodánkban egy személyes találkozóra ahol szakképzett, és megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársaink a rendelkezésére állnak. Azért vagyunk, hogy mihamarabb eladjuk, kiadjuk, vagy megtaláljuk az ideális ingatlant az Ön számára. Minden munkatársunk Ingatlan értékesítő és értékbecslő szakképesítéssel rendelkezik, így pontos helyismerettel, és naprakész ingatlan árakkal állnak ügyfeleink rendelkezésére, személyre szabott ajánlattal, maximális figyelmet fordítva az ügyfelünk igényeire, elvárásaira és lehetőségeire.Az Ingatlan közvetítés és az elégedett ügyfél a fő célunk.

Szabolcs Ingatlanközvetitő Iroda

Szabolcs Ingatlanközvetitő Iroda

Az adásvétellel kapcsolatos tanácsadáshoz, és a jogi ügyek előkészítéséhez, lebonyolításához ügyvédet biztosítunk. Elengedhetetlennek tartjuk a diszkrét ügyfélkapcsolat kialakítását, ápolását. Az eladásra felkínált ingatlanokat folyamatosan bemutatjuk az interneten, képekkel és részletes leírással, továbbá hirdetjük az írott sajtóban is. Tisztelettel várjuk régi és új ügyfeleinket, akik értékesíteni, bérbe adni, vásárolni, bérelni akarnak ingatlant.

Tuti menü