Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - értékesítés, építés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Túrbós - XVII. [16. oldal]
részletek »

Ingatlan - értékesítés, építés képes leírás: Túrbós - XVII. [16. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 274 db
Túrbós kémény építése kérésre

Túrbós kémény építése kérésre

A Soki Plusz Kft. képzett szakemberekkel végzi a kéményekkel kapcsolatos minden tevékenységet. Vidéken és Budapest több területén is egyaránt dolgoznak. Kondenzációs kémények, utólagos beszerelést ugyan úgy vállalják, mint a turbós kémények és szerelt kémény rögzítését, kiépítését, és beszerelését. Többek között kémények javítását, és garanciális helyreállítását, bélelését is ugyan úgy elvégzik, mint a kéményseprői feladatokat. Online is felkereshető a weboldaluk, ahol sos árajánlat kérési lehetőség is van.

Új építésű ingatlanok Budapest határában - Sedlák Ingatlan

Új építésű ingatlanok Budapest határában - Sedlák Ingatlan

Cégünk kizárólag az üzleti partnereink által eladásra épített ingatlanok reklám-marketing tevékenységének, értékesítésének és finanszírozásának a megszervezésével foglalkozik. Célunk hogy megkönnyítsük, gördülékenyebbé tegyük az ingatlanok adás-vétele körüli teendőket mind a beruházók, mind a vásárolni szándékozók számára. Ennek érdekében reklám-marketing tevékenységet folytatunk, munkatársaink személyesen mutatják be az általunk képviselt ingatlanokat, tárgyalásokat folytatunk, közreműködünk az adás-vételi szerződés megszervezésében és lebonyolításában, valamint teljes körű segítséget nyújtunk a lakásvásárlási hitel és az állami támogatások igénylésében.

Új építésű lakás Budapesten

Új építésű lakás Budapesten

GB Európa lakóparkok építésével foglalkozik Budapest területén, föbb projektjei: Madárhegy, Ciprusház, Dunaterasz.A GB Európa új 420 lakásos lakóparkja a Ciprus utcában. A lakópark a Hungária körút szomszédságában, egy csendes, zöldövezeti részen található.A Duna Terasz Lakópark ötvözi a modern városi létet a nyugodt zöldövezeti életstílussal. A lakások 33-112 m2-ig állnak a vásárlók rendelkezésére. A Ciprus Ház négy épületszárnyából álló, de funkcionálisan egységet képező lakóház, melynek 8 emeletén összesen 426 lakás és két üzlet létesül, egyenként 29-61 m-es alapterülettel. Az épület két ütemben épül fel, az első ütem A-D lépcsőház, a második ütem a B-C lépcsőház. Jelenleg az A lépcsőház lakásait értékestjük. Lakáskínálatunk összeállításakor gondoltunk mind az egyedülálló fiatalokra, mind a többgyermekes családokra. A nyolcszintes épületben a garzontól a 3 szobás lakásokig, számtalan típusból válogathatnak leendő lakóink. Praktikus, modern elrendezésű, nagyrészt erkélyes lakásokból áll, melyek többsége a parkosított belső udvarra néz. A földszinti lakásokhoz kertek tartoznak, a hatodik és a nyolcadik szinten pedig részben tetőkertes otthonok kerülnek kialakításra.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Új építésű lakások

Új építésű lakások

Az Új építésű lakások honlap egy helyre gyűjti össze és könnyen áttekinthető formában mutatja be az Magyarország új építésű lakás és lakópark kínálatát. Az ingatlan adatbázisban különböző paraméterek alapján tud keresni a látogató, pl.: elhelyezkedés, ár, szobák száma, alapterület, stb. A honlapunkon található új építésű lakásokat, lakóparkokat a lehető legbővebb információval mutatjuk be: szöveges leírás, műszaki paraméterek, környezet, közlekedés, galéria, térkép, elérhetőség és még számtalan egyéb információ.

Új építésű lakások, házak

Új építésű lakások, házak

Budafoki ingatlan irodánkban (1222 Budapest, Gádor utca 142.) Önt is szeretettel várjuk, amennyiben új építésű ingatlant keres - akár Pest megyében, akár vidéken szeretné megtalálni álmai otthonát. Honlapunkon folyamatosan frissítjük az aktuális ajánlatokat, így a szűrők segítségével könnyedén megtekintheti az Ön szempontjainak (földrajzi elhelyezkedés, méret, típus, ár, stb.) megfelelő lakásokat, családi házakat, egyéb ingatlanokat, illetve a még kivitelezés alatt álló ingatlanok esetében a tervrajzokat, látványterveket.

Új kertvárosi övezet Vácon

Új kertvárosi övezet Vácon

Csendesréti Lakókert: az otthon, ahol igazán boldog lehetsz! Első rangú alapanyagokból, gondos tervezés szerint épülnek fel a Csendesréti lakópark sorházai. Amikor megálmodtuk a leendő otthonodat, nem az aktuális divatok, hanem az évtizedek próbáját kiálló megoldások lebegtek a szemünk előtt. Látogasd meg helyszíni mintalakásunkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre a honlapon található elérhetőségek bármelyikén!

Új lakás Budakalász

Új lakás Budakalász

Új lakás Budakalászon: Szivárvány társasház Budakalász szívében. Ez a korábban művelődési házként funkcionáló épület - a komoly és átfogó átalakításnak köszönhetően - egy gyönyörű szivárvány színekben pompázó társasházzá alakul, így Önnek is lehetősége van egy új lakás megszerzésére Budakalászon. A Szivárvány társasház első fázisának hamarosan a végéhez érünk, ahogy a honlapon lévő képeken is látható. Megtörtént az épület homlokzatának hőszigetelése és színre festése, a hátsó udvari rész is füvesítésre került. A lakóegységek az adásvételi szerződéstől számított és a megfelelő burkolatok kiválasztása után 6-8 héten belül beköltözhetők.

Új lakás, lakópark kereső

Új lakás, lakópark kereső

Új építésű lakás és új építésű lakópark kereső. Ha új lakást keres, de nem ismer minden fejlesztést az oldalon könnyedén megtekintheti, hogy hol, milyen beruházás, projekt található meg. Keressen kerültre, árra, szolgáltatásra és találja meg álmai otthonát. Budapesti lakóparkok, balatoni lakóparkok és országos lakópark adatbázis.

Új lakások Budapesten és környékén

Új lakások Budapesten és környékén

Budapesti és Pest megyei új építésű társasházi lakások, új építésű családi házak, sorházak, ikerházak kínálata. Ha új lakás, akkor ujlakasok.com. Honlapunk Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlanportálja. A lehetőség az Ön cége előtt is nyitva áll, hirdessen ezen a felületen! Használt és újépítésű társasházi lakások. Újszerű ingatlanok, telkek, kiadó ingatlanok közül válogathat oldalunk adatbázisából.

Hirdetés
Újépítésű ingatlan Miskolcon

Újépítésű ingatlan Miskolcon

Újépítésű eladó és kiadó lakás, ingatlan Miskolc belvárosában, a Széchenyi negyedben. Az elegáns városrész egyedülálló életteret kínál a modern városlakók számára. A Széchenyi Negyed változatos alapterületű, modern lakásai meghitt otthont nyújtanak a lendületes, mégis nyugodt élethez. Az épülő lakások a garzontól egészen a tetőteraszos penthouse lakásokig mindenféle igényre megoldást nyújtanak.

ÚjLakásPortál

ÚjLakásPortál

Az oldalon új építésű, és újszerű ingatlanok találhatók Budapest teljes területéről. Összegyűjti és rendszerezi a különféle lakásépítési projekteket. Adatbázisunkban egyaránt megtalálhatók a jelenleg még építés alatt lévő, illetve bekötözhető társasházak, lakóparkok, valamint az utóbbi tíz évben átadott társasházakban, lakóparkokban található újszerű ingatlanok. Budapest egyik legkomplexebb kínálata az új építésű ingatlanok területén!

Unipur Kft.

Unipur Kft.

A Purhab alapú szigetelőrendszer tökéletes hő- és vízszigetelő anyag, ami a felhasználható bármely területen mint ipari, mint mezőgazdasági, mint lakossági célra. A habosodás folyamán kialakult zárt cellák miatt hőszigetelése jobb bármely más szigetelőanyagnál és még a páradiffúziót is átengedi. Ezen kívül a por Purhab által a nehezen megközelíthető, bonyolult épületek is egyszerűen hőszigetelhetővé válhatnak. Felhasználható még hajószigetelés, csövek, medencék vízközeli helyek szigetelésére. Mérésekkel igazolt érték!

Üvegezés Tata, Tatabánya

Üvegezés Tata, Tatabánya

Csikós László vagyok, tatai üveges, egyéni vállalkozó, épületüvegezés területén 1985 óta üvegezek és tükrözök a lakosság szolgálatában. Lakossági és közületi üvegezés, tükörszerelés helyszíni kiszállással, üvegbeépítés, üvegszereléssel NON STOP 0-24 óráig hétvégén és hétköznap egyaránt. Az üvegezési munkákat rövid határidővel, azonnali kiszállással is vállaljuk. Üveges gyors szolgálatunk Tata, Tatabánya, Komárom, Oroszlány, Esztergom területén, és környékükön dolgozik éjjel-nappal. Szolgáltatásaink bővebben az oldalon. Cégünk fő profiljai az üvegezésen belül: - Üveges gyorsszolgálat, munkaidő után ill. hétvégén ügyelet 0-24h! - Lakossági, közületi szolgáltatások (ablak, ajtó, kirakat, portál, erkély, lépcsőház, bel-, és kültéri nyílászárók stb. üvegezése) - Féltetők, erkélyek, portálok, üvegházak kivitelezése, ha kell, épület-lakatos munkával együtt. - A hagyományos és gázzal töltött hőszigetelt üvegeken kívül fokozottan hangszigetelt üvegszerkezetek szakszerű beépítése. - Huzalhálós drótüveg beépítését, erkélyüvegezést, kopolit üvegezés kiszállással. - Üveges munka biztonsági és edzett üvegekkel. - Portálok, térelválasztók, zuhanykabinok kivitele

Üzlethelyiség.hu - Miskolc

Üzlethelyiség.hu - Miskolc

Oldalunkon számos információt találhat meg bárki, ami mérvadó lehet abban az esetben, amennyiben valaki szeretne ingatlant bérelni. Ezek felhasználhatósága nagyon sokrétű lehet, akár üzlethelyiség kialakításának is nagyon megfelelőek lehetnek. Ezeket bárki átalakíthatja ízlésének megfelelően. A leírásunk nem csak az ingatlanok leírására korlátozódik, hanem ara a területre is, ahol megtalálhatóak. Egyes esetekben még térképeket is mellékeltünk a leírások mellé, melyeket fotókkal is kiegészítettünk, ezzel könnyebbé téve a döntést. Ha érdeklődését felkeltette ajánlatunk, honlapunkon további információkat és tájékoztatásokat találhat meg.

Vakáció Nemzetközi Ingatlanközvetítő Kft.

Vakáció Nemzetközi Ingatlanközvetítő Kft.

A Vakáció Nemzetközi Ingatlanközvetíto Kft.-t 1990-ben alapítottuk, majd tevékenységünk bővült banki szolgáltatásokkal. Meghatározó nemzetközi pénzintézeteknek végzünk projekt ellenőrzést, szakértést, hitelközvetítést. Főbb partnereink az Unicredit Bank, MKB -bank. Ezért a cégünk banki és ingatlan tevékenységünkből adódóan Bank Invest Pézügyi Tanácsadó, Ingatlan Közvetítő és Vagyonértékelő társaság néven műkődik 2007-óta Bátran kijelenthetjük hogy az eltelt 18 évben elnyertük ügyfeleink bizalmát. Reméljük, hogy szolid áraink és a jogi garancia bizalmat ad Önnek. Ha megengedi, segítünk álmai megvalósításában. 18 éves évfordulónk alkalmából ingatlan vásárlás esetén: szállást 3 éjszakára, 2 főre biztosítunk.

Work Out Property Ingatlanközpont - Otthonkeresőm

Work Out Property Ingatlanközpont - Otthonkeresőm

Cégünk többéves közvetítői, tanácsadói és ingatlanforgalmazói tapasztalatának köszönhetően sok aggodalomtól és kényelmetlenségtől tudjuk eladóinkat megóvni az ingatlanjuk eladásának folyamán. A vállalkozásunk neve is azt jelenti: work out - megold, véghezvisz. Megvalósítjuk, hogy ingatlanvagyonának értékesítése, az új otthon keresése nyugodt, biztonságos és kényelmes legyen az Ön számára. Ingatlanközpontunk Budapest egész területén, illetve annak környékén keres és kínál ingatlanokat. A Work Out Property legfontosabb célja elérni azt az egyensúlyi állapotot, amikor mind az eladó, mind a vevő egyaránt nyertes lehet egy üzletben.

XVII. ker ingatlan aprók

XVII. ker ingatlan aprók

Budapest egyik legnagyobb kerületéről lévén szó, úgy éreztük jó ha készítünk egy olyan ingatlan térképet ahol nam csak az ingatlanról, hanem a XVII. kerületről is meg lehet tudni egy keveset. Sok vásárlónak más nem csak az ingatlanra vonatkozó apró információk érdekesek hanem a környék is ahol a lakás, ház, telek, nyaraló elhelyezkedik. Ezen a térképen bejelöltünk néhány ingatlant, de ha Önnek van eladó, vagy kiadó ingatlana, bátran hirdesse meg ezen a felületen. Ingyenes, képet is fel lehet tölteni, regisztrálni sem kell külön. Ugye hogy érdemes XVII. kerületi ingatlanát nállunk meghirdetni. Ingatlan apróhirdetés Önnek és vevőjének.

Tuti menü