Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - értékesítés, építés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Anovo - Bánszky [2. oldal]
részletek »

Ingatlan - értékesítés, építés képes leírás: Anovo - Bánszky [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 274 db
Anovo ingatlan

Anovo ingatlan

Pécs - Komló - Baranya: Anovo ingatlan és hiteliroda. Próbált már ingatlant magánúton kiadni? Az ingatlan hasznosításánál talán a legfontosabb a megfelelő fizetőképes partner megtalálása. Ugye miyen bosszantó, ha a bérlő közüzemi és bérleti díj hátralékkal távozik? Mi minden esetben szűrést végzünk a jelentkezők között, ezzel is csökkentve a kockázatot.

Apróhirdetés Ingyen - Ingatlanok

Apróhirdetés Ingyen - Ingatlanok

Apróhirdetés ingyen - Ingyenes apróhirdetés feladás magánszemélyek és cégek számára is egyaránt korlátlan számban. Apróhirdetési rovat között ingyenes böngészés. Az általános témákon felül itt adható fel hirdetés, és böngészhető az Agrár, Vadász, Horgász, az Ingyen játékok között. Természetesen megtalálható Ingatlan, jármű, állás, elektronika és sok más ingyenes apróhirdetés.

Aprotuti ingatlan

Aprotuti ingatlan

Hírek, Ingatlan, Ingatlant kínál, telek, irodák Aprotuti.hu, az apróhirdetési oldal, minden, ami apróhirdetés. Állás, aprócikk, autó, motor, számítástechnika, alkatrészek, csere-bere, lakberendezés, telkek, irodák, lakások árusítása

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Arker Studio Kft

Arker Studio Kft

Az Arker Studio Építészeti és Kereskedelmi Kft. fő tevékenysége a Generál Építészeti tervezés. Az Építészeti tervezést és annak szakaszait minden esetben irodánkban végezzük munkatársainkkal, itt készülnek a feldolgozások és az építészeti látványtervek, reklámanyagok is. Készítünk kertészeti terveket, rendezési és beépítési terveket is. A szakági munkarészeket alvállalkozókkal készíttetjük, akikkel az eltelt évek alatt gördülékeny és jó munkakapcsolatot alakítottunk ki. Legfontosabb szolgáltatásaink az új épületek építészeti és generál tervezése, a tervtanácsi és pályázati tervek elkészítése és a meglévő épületek áttervezése, bővítési, bontási terveinek elkészítése.

Áron aluli ingatlanok

Áron aluli ingatlanok

Bankok által visszavett, hitel bedőlt kedvezményes ingatlanok országosan. Befektetés és megtakarítási lehetőség a válság idején. Budapest, Győr, Szeged, Pécs, Nyíregyháza, Kecskemét, Debrecen... Házak, lakások, nyaralók, telkek, kereskedelmi ingatlanok.

Áronház Kft - Nyílászárók

Áronház Kft - Nyílászárók

Az Áronház Kft nyílászáró kereskedés a Nagytétényi bemutatótermében várja kedves vevőit.Legfőbb célunk az értékesítésben az, hogy szakértelmünk segítségével azt kínáljuk és adjuk el Önnek, amire Önnek valóban szüksége van, és költségkerete is megengedi.Cégünk különösen ügyel arra, hogy termékeink különösen jó minőségűek legyenek, azonban mindezt elérhető áron kaphassa meg a kedves vásárló. Termékeink a fa és műanyag ablakok és bejárati ajtók, valamint a fa beltéri ajtók. Kedvező árakkal várjuk egész évben.

ATA Ingatlan

ATA Ingatlan

Ingatlan Az ingatlan a föld és a ráépített szilárd építmények összessége. Tudományos megfogalmazásban: ingatlan a föld szárazföldi felszínének körülhatárolt, más ingatlanoktól elkülönített része, továbbá az önálló rendeltetésű és önálló forgalmú építmény vagy építményrész.A Polgári Törvénykönyv (Ptk.) nem tartalmazza az ingatlan definícióját, a jogelmélet azonban egységes abban, hogy ingatlannak azok a dolgok minősülnek, amelyek állaguk sérelme nélkül egyáltalán nem vagy csak jelentős értékvesztéssel helyezhetők át másik helyre. Ingatlannak minősülnek továbbá a már gyökeret eresztett növények és a folyók hordalékai is.

Átrium Ingatlaniroda

Átrium Ingatlaniroda

Debrecen Az ingatlanhoz kapcsolódóan a következő jogok jelennek meg: - birtoklás joga - használat joga - az ingatlan hasznainak (gyümölcsének) szedése - védelem joga - fejlesztési jogok. Ezeket a jogokat a törvény, az állami és önkormányzatok előírásai, a helyi közösségi kulturális hagyományok, illetve a privát hatalmi eszközök teremtik meg. A piacgazdaságokban az ingatlanhoz kapcsolódó jogokat le lehet bontani de jure és de facto jogokra. Hasonlóképpen szét lehet bontani a tulajdonlást jogi illetve gazdasági attribútumokra (ez utóbbiak az ingatlanból származó direkt vagy indirekt jövedelmek, illetve jólét). A hivatalosan létező jogok és az informális szokásjogok is két külön csoportot alkotnak.

Azúr Ingatlan

Azúr Ingatlan

Keresünk és kínálunk ügyfeleinknek eladó és kiadó ingatlanokat, főként a 11. és 22. kerületben, valamint Pest belső kerületeiben. De szerepel a kínálatunkban néhány vidéki parasztház is nyaralónak, az ország szép helyein. Kapcsolódó szolgáltatásaink: ügyvédi háttér, hitel, lakásfelújítási szaktanácsadás, kivitelezés.

Hirdetés
Balatonalmádi Família Ingatlan

Balatonalmádi Família Ingatlan

Família Ingatlanközvetítő ! Ingatlanirodánk évek óta aktív szereplője a Észak-Balatoni ingatlanpiacnak, mely ingatlanforgalmazással, Balaton parti zöldövezeti ingatlanok közvetítésével, irodák, lakások bérbeadásával foglakozik. Keresünk kínálunk ingatlanokat a Balaton északi partján: családi házakat, sor és társasházakat, építési telkeket, üdülőket, üzlethelyiségeket, egyéb ingatlanokat. Értékbecslést vállalunk ! Munkatársaink napra kész információkkal állnak ügyfeleink rendelkezésére. Ingatlanügyeik lebonyolításában megbízható ügyvédünk segíti. Ügyfeleink által eladni vagy bérbe adni kívánt ingatlant munkatársaink a helyszínen felmérik és folyamatosan bővülő ügyfélkörünknek köszönhetően fizetőképes vásárlót, vagy hosszú távú bérlőt keresünk az ingatlanokra.

Balatoni ingatlanok

Balatoni ingatlanok

Nyáron, a Balaton parton sétálva az utcák, sétányok mellett kisebb nagyobb üzleteket-bódékat találhatunk. Ezek a vállalkozások javarészt szezonális jellegűek, de vannak olyan kávázók éttermek, melyek egész évben üzemelnek. Az üzemeltetési költségek és a szigorú szabályok ellenére is sok vállalkozó kedvű ember látja a gyors meggazdagodás reményét egy tó menti üzletben. Ennek az eléréséhez nyújtunk hatékony segédkezet azok számára, akik Balaton parti ingatlant keresnek.

Balatoni Ingatlanok - déli part

Balatoni Ingatlanok - déli part

A Centrum Dynamic Ingatlanközvetítő Bt. 1999 ben alakult. Eladó és kiadó ingatlanok közvetítésével foglalkozunk a Balaton déli partján, Zamárdi, Siófok, Balatonföldvár és vonzáskörzetében.valamint Halásztelek és vonzáskörzetében, Csepelen és környékén. Adatbázisunkban az ország több pontján Hotel, Szálloda, Panzió, Ippariingatlan, Mezőgazdasági ingatlanjaink közül is válogathat kedvére. Forduljon hozzánk bizalommal, mi már több mint tízéves tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanpiacon.

Balatonimmo - Keszthely

Balatonimmo - Keszthely

Balatoni ingatlanok, családi házak, lakások, nyaralók, telkek Hévíz és Keszthely környékén. Balaton Immo Hungary Kft a balatoni ingatlan iroda.Térképes ingatlan kereső megyék szerint. Találja meg a keresett ingatlant. Balaton Immo Hungary Kft. ingatlanközvetítő iroda. Eladó családi házak, nyaralók, lakások, telkek, panziók, kastélyok. Értékbecslés. Hitelközvetítés.

Balatonparti ingatlanok

Balatonparti ingatlanok

Balatonlellén a Napsugár utca 16. szám alatti üdülő övezet központjában kínálunk eladó balatoni ingatlanokat! A két ütemben megvalósuló beruházás során, két épületben összesen 20 lakás kerül megvalósításra. Az első ütemben épülő A épületben 10 lakás kerül kialakításra, a második ütemben épülő B épületben szintén 10 lakás kerül megvalósításra.

Balatonparti lakások eladók Siófokon

Balatonparti lakások eladók Siófokon

Balatonparti új építésű eladó lakások Somogyban, Siófokon. A Solar Villa lakópark a Balaton déli partján, Siófok üdülőövezetében, az Aranyparton található. Nyugodt környezet, közvetlen vízparti lakások. Az eladó prémium-apartman lakások a teljesség igényével készültek. A lakások teraszán üldögélve egy kellemes ital mellett, élvezhetjük a gyönyörű balatoni panorámát. Ideális célpont a kikapcsolódásra minden korosztály számára. A Solar Villa prémium kategóriás vízparti apartman lakásai, igényes otthok. A Solar Villa lakópark a Balaton déli partján, Somogy megyében, Siófok üdülőövezetében található, nyugodt környezetben, közvetlenül a vízparton. A lakóparkban a parkolás, az őrzés, és portaszolgálat is a beköltözők rendelkezésére áll.

Balkon Ingatlaniroda Veszprém

Balkon Ingatlaniroda Veszprém

A Balkon Ingatlaniroda több éves tapasztalattal a háta mögött foglalkozik ingatlankereskedelemmel. Mivel nem csak ingatlan, hanem ügyvédi iroda is vagyunk, így jóval szélesebb körben tudjuk ajánlani az eladó ingatlanokat. Ha oldalunkra látogat, ott megtalálja a Veszprémi lakások széles választékát, a legkedvezőbb árú felújítandó ingatlantól a legigényesebb kivitelezésű új építésű ingatlanokig.

Bánszky és Társa Ingatlaniroda

Bánszky és Társa Ingatlaniroda

Értékeink: - az alapos munka iránti igényesség, - elemzői tisztánlátás az aktuális helyzet megítéléséhez, - stratégiai szemléletmód, - gyors probléma-megoldási készség. Küldetésünk: - ingatlanirodánk segíteni kíván mindenkin aki a szolgáltatásainkat igénybe veszi, akár kis tőkével rendelkező természetes személy, akár nagy tőkével rendelkező cég vagy vállalat. Irodánk elsődleges szempontja az, hogy összes ügyfelünk megelégedésére tudjunk teljes körű szolgáltatást nyújtani. Az Irodánk fejlődését is csak ezekkel az irányelvekkel tudjuk a jövőben biztosítani. Célunk: - a piac olyan cégként tartson számon bennünket, mint az ügyfeleink hosszú távú és elkötelezett partnere, - a Bánszky és Tsa. Ingatlaniroda mértékadó szakértői cégként legyen jelen a széles szakmai köztudatban, amely nemcsak az ingatlan értékesítés legkülönbféle aspektusai kapcsán nyújt szolgáltatást, de képes a jövő kihívásait és feladatait is feltárni ügyfelei részére. Jövő: - a Bánszky és Tsa. Ingatlaniroda terjeszkedni szeretne a kelet magyarországi régiók felé, további terve, hogy behálózza Magyarország egész területét és a régió központokban irodákat nyisson. - a cég távlati terve, hogy a külföldi régiók...

Tuti menü