Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - értékesítés, építés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bauonline - Cégfelszámolásból [3. oldal]
részletek »

Ingatlan - értékesítés, építés képes leírás: Bauonline - Cégfelszámolásból [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 274 db
Bauonline Kft.

Bauonline Kft.

Cégünk, a Bauonline Kft. elsősorban épületek generáltervezését végzi, állandó és tapasztalt szakági tervezőtársakkal együttműködve. Építész tervező irodánk rövid határidővel, mérsékelt áron áll rendelkezésére. Célunk, hogy terveinket magas színvonalon, korrekt műszaki tartalommal készítsük el, Megrendelőink esztétikai és funkcionális elvárásainak megfelelve. Építész tervezőként és rehabilitációs környezettervező szakmérnökként készítünk Európai Uniós pályázatokhoz építészeti és akadálymentesítési tervdokumentációkat, költségvetéseket és a hozzájuk kapcsolódó egyéb iratokat.Megbízóink önkormányzatok, állami intézmények, magáncégek és magánemberek.

Békéscsaba

Békéscsaba

Békéscsabai Ingatlanok, Békés megyei ingatlanok, ingatlan hirdetések. Békéscsaba, régebbi nevén Csaba, vagy Nagy-Csaba, majd Békés-Csaba (szlovákul Békešská Čaba, németül Tschabe, románul Bichişciaba), megyeszékhely, megyei jogú város, Békés megye gazdasági-földrajzi központja és székhelye. Mérete alapján Magyarországon középvárosnak, európai szinten kisvárosnak tekinthető. A Békéscsabai kistérség és a Viharsarok központja, hazánk 14. legnépesebb városa. Első írásos említése 1332-ből származik.

Békéscsabai Ingatlanok

Békéscsabai Ingatlanok

Békéscsabai Ingatlanok, Békés megyei ingatlanok, ingatlan hirdetések. A Tiszántúl déli részén, Békés megye földrajzi középpontjában, a Körös-Maros közén, a Kettős-Körös folyótól 8 km-re délnyugatra fekszik. A város Gyulától 16 kilométerre nyugatra, Orosházától 36 km-re északkeletre található. A román határ (Gyulavarsánd) mintegy 20 kilométerre keleti irányban húzódik. A városnál találkoznak a 44-es és 47-es főutak. A 120-as és 135-ös vasútvonalak metszik a települést.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Bényei István építész - Budapest

Bényei István építész - Budapest

Az építész tervező egységet teremt ? ezért fontos, hogy képes legyen egyszerre látni egy építész és egy belsőépítész szemével. Munkáim során ? amelyek Budapest mellett több nagyvárosban, például Londonban, Bécsben és Sydneyben is láthatóak ? mindig arra törekszem, hogy összhangba hozzam a természetes és az épített környezetet egymással mindvégig szem előtt tartva az építészet, a belsőépítészet, valamint a kert- és tájtervezés szempontjait. A végeredmény ezáltal képes kiemelkedni az átlagból.Hívjon bátran!

Betonozás

Betonozás

Amennyiben a betonozással kapcsolatban merülne fel bármely kérdése, oldalunkon minden bizonnyal megtalálja majd a választ. A betonozással kapcsolatos szakcikkek, kivitelezési útmutatók, beton keverési arányok és még sok-sok valóban hasznos tanács és leírás várja kedves látogatóinkat. Mixerbeton ismertetők, beton térkövek, kertépítési és építési betonelemek leírásai. Amennyiben készbetont kíván vásárolni, szívesen ajánljuk partnereinket.

Betty Ingatlan

Betty Ingatlan

Irodánk családi házak, újépítésű és használt lakások értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik, elsősorban II.- II/a.- XII. kerületekben, pilisi kistérség területén, Solymár, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi, Telki településeken. Ingatlan irodánk 2000 óta sikeresen működik, nagy szakmai háttérrel rendelkezik. Célunk Ügyfeleink számára maximális segítségnyújtás a megfelelő ingatlan megtalálásában. Fontosnak véljük továbbá, hogy a lehető legmagasabb színvonalon nyújtsunk korrekt, szakszerű és megbízható ügyintézést. Igény esetén vállalunk hitelügyintézést, ügyvédi közreműködést. Előre egyeztetve bármilyen időpontban (akár hétvégén is) fogadjuk kedves Ügyfeleinket. Ingatlant vásárló, illetve bérlő részére szolgáltatásunk ingyenes. Több II/a kerületi, illetve Buda környéki ingatlanirodával dolgozunk társirodaként, annak érdekében, hogy megkíméljük Önöket a felesleges utazásoktól, így irodánkban minden kínálatot egy helyen megtalálnak. Amiért érdemes irodánkat választani a szakmai háttéren kívül a családias hangulat, válasszanak minket, hogy együtt megtalálhassuk az Önök számára legmegfelelőbb otthont ingatlan kínálatunkból.

Bhb ingatlanközvetítés

Bhb ingatlanközvetítés

Eladó és kiadó ingatlanokat keresünk illetve kínálunk Veszprém megyében, főként Várpalota, és Veszprém városok környékén. Kínálatunkban szerepel családi ház, nyaraló, panel lakás, tégla lakás, faház, zártkert, irodahelyiség, garázs, telek, stb. Ingatlan adatbázisunkban több Veszprém megyei, és az ország más területein található eladó ingatlan közül válogathat. A BHB Ingatlan a vevők számára igény esetén teljeskörű, ingyenes hitelügyintézést végez. Segítünk az ingatlanvásárlás adminisztrációs teendőinek elvégzésében is, mint biztosítás intézése, biztosítási engedményezés elvégzése, földhivatali ügyintézés. Kedvezményes ingatlanvásárlási lehetőséget kínálunk vevőink számára, ha az általunk kínált ingatlanok között talál magának megfelelőt és a hitelügyintézéssel is minket bíz meg.

BIX Ingatlan XVI. XVII. ker. ingatlanok

BIX Ingatlan XVI. XVII. ker. ingatlanok

Az oldal a Bix ingatlaniroda XVI., XVII. ingatlanokat ajánl. Jövőben még a környező településekkel fog bővülni mint Pécel, Maglód, Csömör. Iroda 2013 januárjában indult, kínálata folyamatosan nőni fog. Elsősorban kertesházakat, de lakásokat telkeket is kínál. Esetenként kiadó lakások és házak is lesznek. További célja az oldalnak, hogy különböző cikkekkel, jó tanácsokkal segítse az ingatlanok eladását. Galériával is hasonló a cél, mégpedig jó példák bemutatásával.. Cél, hogy komplex szolgáltatást tudjunk nyújtani az ügyfeleknek akár eladó ingatlanja van akár újat keres.

BP World Trade Consulting Kft

BP World Trade Consulting Kft

A BP World Trade Consulting Kft megalakulásán célja , hogy a sárvári ingatlanpiacon szeretné felhasználni a korábban Németországban már 1987 óta sikeresen működő SPB Projektmanagement GmbH építésügyi, szakértői, befektetési, ingatlan értékesítési és befektetési tapasztalatait. Fentiek érdekében a Társaság munkatársai olyan magas szintű szolgáltatással állnak az ügyfelek rendelkezésére, mely magában foglalja az ingatlanok pontos helyismeretét és a naprakész piaci árakat. Mindezeket egy jól felépített céges háttér, illetve egy folyamatosan bővülő kínálaton keresztül tudjuk Önöknek biztosítani. Ezért szolgáltatásaink érdeklődőknek ingyenes, eladókkal, vevőkkel kizárólagos megbízási szerződés keretében állunk rendelkezésre, melynek keretében minden kötöttség nélkül biztosítjuk a szakértő kollegák tanácsait, illetve megteszünk mindent annak érdekében, hogy a megbízásra kínált ingatlan a legjobb piaci áron kerüljön eladásra vagy megvételre.

Hirdetés
Budagold

Budagold

Ingatlanirodánk évek óta aktív szereplője a budapesti ingatlanpiacnak, mely ingatlanforgalmazással, Budai zöldövezeti ingatlanok közvetítésével, irodák, raktárak bérbeadásával és ingatlanbefektetési tanácsadással foglalkozik. Az iroda fő tevékenységi köre a lakóingatlanok adásvétele és bérbeadása, építési telkek, irodák, üzletek és ipari ingatlanok közvetítése. Jelenleg öt szakmailag felkészült, tapasztalt üzletkötő dolgozik cégünknél. Külön munkatársunk foglalkozik lakások, házak, villák, irodák és raktárak bérbe adásával, ill. telkek értékesítésével. Munkatársaink napra kész információkkal állnak ügyfeleink rendelkezésére. Ingatlanügyeik lebonyolításában megbízható ügyvédeink segítik. Célunk az igényes közvetítői munka mellett, ügyfeleink idejének és pénzének megkímélése, és a bizalom megszolgálása. Ügyfeleink által eladni vagy bérbe adni kívánt ingatlant munkatársaink a helyszínen felmérik és folyamatosan bővülő ügyfélkörünknek köszönhetően fizetőképes vásárlót, vagy hosszú távú bérlőt keresünk az ingatlanokra.

Budai luxusingatlanok

Budai luxusingatlanok

Buda, Budának hívják a mai Budapestnek a Dunától nyugatra eső részét, illetve így hívták 1873 előtt az egykori fővárost, a három város egyikét, amelyekből Budapest létrejött. A mai Budapest területéből az egyesítés előtt Budához tartozott az I. kerület, a II. kerület Pesthidegkút és Adyliget kivételével, a III. kerületből Újlak és Mátyáshegy, a XI. kerület Albertfalva és Kelenvölgy kivételével, valamint a XII. kerület Budakeszierdő kivételével. E területen a 21. század elején mintegy 300 ezer ember él.

Budaörsi Ingatlanhirdetési Portál

Budaörsi Ingatlanhirdetési Portál

A Budaörsi Ingatlanhirdetési Portál segítségével rátalálhat az Ön számára legszimpatikusabb ingatlanra. Az ingatlanbudaors.com oldalon minden hasznos információt megtalál, ha Budaörsön keres ingatlant: a legszebb eladó házakról, kiadó lakásokról, továbbá ezek jelenlegi piaci értékéről. Cégünk kimondottan budaörsi ingatlanok hirdetésével foglalkozik. Ingatlan kínálatunkban, bőséges választékban található lakás, családi ház, újépítésű ingatlan, lakóparkok lakásai, telek, ipari és fejlesztési terület, továbbá bérlemények Budaörsön. Hirdetéseink között szerepel magánszemélyek, és ingatlan irodák kínálata is. Célunk, hogy a Budaörsön ingatlant vásárolni/bérelni szándékozók át fogó képet kapjanak a helyi teljes kínálatról, az ingatlan környezetéről, a helyi sajátosságokról. Budaörsön lakni jó! Tájékozódjon és hirdessen honlapunkon! Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat, és kattintson az ingatlankeresőre!

Budapesti albérlet

Budapesti albérlet

Elköltöznél otthonról vagy csak változásra vágysz? Nem jössz ki a lakótársaddal vagy a főbérlőddel! Találd meg a legjobb ajánlatokat honlapunkon, az Albikeresőn! Akármire is legyen szükséged, nálunk biztosan megtalálod. Keress kiadó szobát, albérletet vagy akár kiadó és/vagy eladó lakásokat, egyéb ingatlanokat országosan és a fővárosban. Néhány kattintás és már válogathatsz is, sőt szűrhetsz megyék, ingatlantípusok vagy akár ár szerint és a legnépszerűbb ingatlanokat is gyorsan megtalálod. Keress gyorsan és egyszerűen az Albikeresőn!

Budapesti kiadó ingatlanok, házak

Budapesti kiadó ingatlanok, házak

Ingatlan közvetítői tevékenységünk kiterjed: eladó és kiadó lakások, házak, telkek ingatlan közvetítésére, értékbecslésére, valamint ingatlan ügyek földhivatali ügyintézésére. A vevői igényeknek megfelelően kiadó ingatlan kínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy minél hatékonyabban kiszolgálhassuk a kiadó ingatlan iránt érdeklődő ügyfeleinket. Ingatlanközvetítő irodáink Budapesten, Budaörsön, Dunaharasztin, Nagykanizsán, Miskolcon működnek.

Búvóhely pároknak

Búvóhely pároknak

Búvóhely pároknak kiadó Budapesten. A búvóhelyek mindennel felszerelt lakások, melyekben a párok diszkréten el tudnak bújni a világ elől. Megtalálhatóak a IX. és az V. kerületben. A búvóhelyek akár pár órára, éjszakára vagy pár napra is bérelhetőek. Komplett lakások ahol van gépesített konyha, dvd, tv, wifi. Fürdőben tusfürdő, törölköző, hajszárító, hajgumi található. Friss ágynemű, friss törölköző mindig van! Mivel a lakások igényesek, ezt a vendégeinktől is elvárjuk prostiknak, drogosoknak, részegeknek tilos a bejövetel!

CDC Dabas Ingatlaniroda

CDC Dabas Ingatlaniroda

Szeretné eladni ingatlanát? Megtalálni álmai otthonát? A CDC, Budapest egyik legnagyobb ingatlan franchise hálózata megnyitotta irodáját Dabason, a Bartók Béla út 47. szám alatt, ahol több mint tízezer ház, lakás, telek és üzlet kínálatával várjuk Önt. Miért érdemes bennünket választania? Mert mi képviseljük az Ön érdekét, nem felejtjük el amit ígérünk és minden erőnkkel azon leszünk, hogy megtaláljuk Önnek új otthonát, vagy megkeressük a vevőt, aki az Ön ingatlanára vágyik. Próbálja ki, mire képes egy csapat, aki a környék minden apró szegletét ismeri - hiszen mi is itt élünk Dabason - egy országos hálózat teljes kínálatával és technikai hátterével. Szeretettel várjuk egy beszélgetésre irodánkban akkor is, ha még nem döntötte el mit szeretne, csak érdeklődni kíván a lehetőségekről. Hiszünk abban, hogy mi leszünk az Ön sikerének kulcsa!

Cégfelszámolásból ingatlanok

Cégfelszámolásból ingatlanok

Eladó ingatlanok a piaci ár alatt. Magyarország összes felszámolás alatt álló cégeinek ingatlan-, ingóságvagyona, kereshető, szűrhető adatbázisban. Folyamatos frissítéssel. Telek, társasházi lakás, garázs, ipari ingatlan, kereskedelmi ingatlan, logisztikai központ. Az oldal használata ingyenes, további részletes adatokért keressen bennünket.

Tuti menü