Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - értékesítés, építés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Colosseum - Eladó [4. oldal]
részletek »

Ingatlan - értékesítés, építés képes leírás: Colosseum - Eladó [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 274 db
Colosseum Ingatlan

Colosseum Ingatlan

Colosseum Ingatlan, Debrecen - Ingatlan közvetítés, Értékbecslés, Teljeskörű Hitelközvetítés, Biztosítás kötés - Nyíradony - Hajdúböszörmény - Józsa - Felsőjózsa - Alsójózsa - Hajdúszoboszló. Irodánk Debrecen belvárosában található. Tevékenységi területünk: Hajdú-Bihar megye. Ezen belül: Debrecen és vonzáskörzete, Debrecen-Józsa (Felsőjózsa, Alsójózsa), Nyíradony és vonzáskörzete, Hajdúböszörmény, Hajdószoboszló. Keresse fel irodánkat személyesen, e-mail-ben vagy hívja telefonon! Böngéssze honlapunkat és hirdetési oldalainkat az interneten. Ha kínálatunkban nem talál igényeinek megfelelő ingatlant, akkor írja meg igényeit elérhetőségének megjelölésével e-mail címünkre és mi megpróbálunk segíteni.

Csetres apróhirdetés - eladó ingalanok

Csetres apróhirdetés - eladó ingalanok

Ha van egy megunt holmid, ne dobd ki, inkább ad el a Csetres apróhirdető oldal segítségével. Lehet, hogy amire már neked nincs szükséges, az más számára még hasznos és értékes tárgy lesz. Ha eladod a régi holmijaidat, azzal nem csak pénzt keresel, de a környezetünket is kíméled, ugyanis nem kell újat gyártani, illetve nem kerül ki a szeméttelepre. A Csetres apróhirdető oldalon a nevével ellentétben nem csak csetreseket, hanem mindent, többek között műszaki cikket, telefont, ruház, fényképező gépet, autót, ingatlant, de még állást is hirdethetsz. Az oldalon a hirdetés feladása teljesen ingyenes, ráadásul csak egy perc az egész.

Csigaterv Építész Stúdió

Csigaterv Építész Stúdió

Török Zoltán okl. építész vagyok, építészeti tervezéssel foglalkozom már 2002 óta. Építész irodánk családi házak, társasházak tervezésével és engedélyeztetésével foglalkozik. Elsősorban Budapest és környékén, valamint a Dunántúli régióban dolgozunk.Ha nemcsak egy szép, de funkcionálisan használható, a mai kor elvárásainak megfelelő, gazdaságos otthont (épületet) szeretne, vagy csak tanácsra van szüksége, hívjon minket!

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Csikós Ilona ingatlanközvetítő

Csikós Ilona ingatlanközvetítő

Ingatlanközvetítő tevékenységemet saját vállalkozásomban végzem társirodai kapcsolatokkal. Különösen fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége, ezért az adás-vétel, bérbeadás mellett egyéb kapcsolódó szolgáltatások egészítik ki tevékenységünket, úgymint értékbecslés, ügyvédi és hitel ügyintézési háttér, költöztetés, fuvarozás.

Csobay-Novák Tamás - ingatlan és jogi szakfordítás

Csobay-Novák Tamás - ingatlan és jogi szakfordítás

Csobay-Novák Tamás, angol szakfordító Csobay-Novák Tamás az angliai University of Lincoln egyetemen diplomázott European Business Administration szakon. Az egyetemet követően az Egyesült Államokban szerzett tapasztalatot a PEOPLink.org nevű nonprofit szervezetnél Washington D.C-ben. Az önkéntes munka aztán Brazíliába vitte, ahol egy amerikai mintájú adománygyűjtési terv megalkotásában segédkezett egy esőerdő alapítványnál. Ezt követően meghívást kapott Brazília egyik neves üzleti főiskolájára, az FAE Business School-ra mint angol nyelvű előadó. A nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatokat hasznosítva több multinacionális cégnél is megbízást vállalt, majd Magyarországra hazatérve jelenleg az itteni vezető cégek részére végez angol nyelvű fordítást és lektorálást. Csobay-Novák Tamás felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik angol, német és portugál nyelvekből, valamint rendszeresen publikál angol nyelvű szakmai kiadványokban.

Csok-hoz költségvetés készítést vállalok

Csok-hoz költségvetés készítést vállalok

Költségvetések készítése cégek, vállalkozások magánszemélyek részére. 8 év műszaki előkészítésben szerzett tapasztalattal rendelkezek 2-500 millió forint értékben. Minden esetben TERC programmal készítem az árazott és árazatlan költségvetéseket. Az elkészült költségvetést excelben, .pdf-ben és Word dokumentumban is át tudom adni. kiviteli tervekhez, kivitelezésekhez, hitelekhez, pályázatokhoz, beruházásokhoz, tervezett kivitelezésekhez és beruházásokhoz akik építkezni, felújítani szeretnének és tudni szeretnék mennyibe fog kerülni vállalkozóknak akiknek költségvetésre van szükségük aki meglévő tervei alapján szeretne költségvetést készíttetni akik kivitelezőktől szeretnének bekérni árajánlatokat, és költségkiírásra van szükségük akinek tételes árazott és árazatlan költségvetésre van szüksége aki pályázni szeretne, és költségvetésre van szüksége aki hiteléhez szeretne költségvetést készíttetni

Csongrád megye

Csongrád megye

Csongrád megye ingatlanhirdetései egy adatbázisban. Tégla és panel társasházi lakások, családi házak, nyaralók, hétvégi házak, üdülők, telkek; üzleti, kereskedelmi és vendéglátó ingatlanok az ingatlan.com debreceni aloldalán

De-Zo Plusz Kft. - Esztrich beton specialista

De-Zo Plusz Kft. - Esztrich beton specialista

Aljzatbeton - Esztrich beton kivitelezése,tanácsadása. Ha Ön aljzatbetont kíván mi megvalósítjuk! Megmondjuk milyen fajta betonra lesz szüksége adott terepviszonyok alapján és a jó technikai eszközünkkel el is készítjük azt. Megmondjuk az ideális Esztrich aljzat vastagságát, előkészítjük a terepet s leöntjük az aljzatot. Gépesített technológiánk segítségével zömítjük, szintezzük azt. A munkálatokat precíz szakértelemmel készítjük el, hiszen több év tapasztalata van a hátunk mögött! Keressen bennünket bizalommal!

Debreceni Ingatlanok

Debreceni Ingatlanok

Ingatlanok nagy választékban az alábbi feltételeknek megfelelően: Debrecen. Magyarország második legnagyobb és legnépesebb városa, Hajdú-Bihar megye és a Debreceni kistérség székhelye; egyike az ország hét regionális központjának. Debrecen a Tiszántúl legnagyobb és legjelentősebb városa. Időnként a kálvinista Róma néven vagy cívisváros-ként emlegetik. Kelet-Magyarország és a Tiszántúl szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi és közlekedési központja.

Hirdetés
Debreczi Ügyvédi Iroda - Ingatlanjog, ingatlanfejlesztés, ügyvéd

Debreczi Ügyvédi Iroda - Ingatlanjog, ingatlanfejlesztés, ügyvéd

A Debreczi Ügyvédi Irodát 2008-ban alapította dr. Debreczi Géza ügyvéd. Az Ügyvédi Iroda szolgáltatásai az eseti, általános jogi tanácsadástól, egyes szerződések elkészítésén, valamint cégek állandó jogi képviseletén keresztül a peres beadványok megszerkesztéséig, és az eljáró bíróságok előtti jogi képviseletig terjednek, ezen túlmenően természetesen a büntetőügyekben az eljáró nyomozóhatóságok és a bíróságok előtt is képviseli Ügyfeleit.

dr. Bátori-Kallós Korinna ügyvéd

dr. Bátori-Kallós Korinna ügyvéd

Adásvételi szerződések, ajándékozási szerződések elkészítése, ellenjegyzése, véleményezése, és teljes körű ügyintézés az illetékes földhivatal előtt. Cégalapítás, cégmódosítás, Cégbejegyzési eljárás, változás bejegyzési eljárás a ma már kötelező elektronikus cégeljárással. Közlekedési szakjogász, baleseti kártérítés, ügyvéd.

Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest)

Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest)

Ingatlant vásárol? Jogi segítségre, ügyvédre van szüksége? Adásvételi szerződések elkészítése, ellenjegyzése, teljes körű tanácsadás, és földhivatali ügyintézés a tulajdoni lap beszerzésétől az Ön tulajdonjogának bejegyzéséig. A szolgáltatás a fentieken túl magában foglalja: - a teljes körű tanácsadást - a hiteles tulajdoni lap beszerzését, az ingatlan jogi helyzetének alapos vizsgálatát - az ügyelettel kapcsolatban esetlegesen szükségessé váló egyéb okiratok megszerkesztését (pl. elővásárlási jogról lemondó nyilatkozat, stb.) - a teljes körű képviseletet és földhivatali ügyintézést - az esetleges ügyvédi letétkezelést - az adó és illetékfizetésre vonatkozó tájékoztatást, és az ezzel összefüggő tanácsadást - amennyiben szükséges, az egyik legelismertebb hitelközvetítő cég ingyenes eljárását is, amelynek során megtalálják azt a pénzintézetet, amely Önnek a legkedvezőbb feltételekkel nyújt kölcsönt Kérem, tekintse meg a www.drbenedek.hu címen elérhető honlapomat, ahol a szolgáltatással kapcsolatban minden egyéb részletes információt is megtalálhat, továbbá egyszerűen és közvetlenül kérhet tájékoztatást az irányadó díjszabásról (az ügyvédi megbízási, illetve munkadíjról).

Dr. Ócsai Ügyvédi Iroda

Dr. Ócsai Ügyvédi Iroda

Irodánk büntetőügyekben védelmet, polgári és munkaügyekben peres képviseletet és peren kívüli egyeztetést vállal. Képviseljük ügyfeleinket házassági bontóperben és vagyonközösség megszüntetési ügyekben. Készítünk ingatlan adásvételi és egyéb szerződéseket, kapcsolatban vagyunk ingatlanközvetítő irodával, vállalunk földhivatali ügyintézést is. Alapítunk, képviselünk és megszüntetünk gazdasági társaságokat, alapítványokat, egyesületeket, szövetkezeteket. Gyakorlatunk van távközlési jogi, infokommunikációs és versenyügyekben is.Lépjen kapcsolatba velünk - segítünk!

Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan

Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan

Fényképes ingatlan adatbázis befektetőknek, magánszemélyeknek folyamatosan bővülő kínálattal. Ingatlan értékesítéshez-kereséshez on-line regisztráció. Új és használt lakó-ipari-kereskedelmi ingatlanok közvetítése, elsősorban Budapesten és környékén.

Duna House

Duna House

Adatbázisunkban most is több mint 25 000 eladó ingatlan található, amelyből több mint 11 000-rel Ön kizárólag nálunk találkozhat! Szakképzet munkatársaink 1998-óta folyamatosan az önök rendelkezésére állnak, hogy kielégítsék maximálisan a vevői igényüket. Célunk, hogy Ön megtalálja álmai otthonát. Mindegy, hogy eladni, vagy vásárolni szeretne, vegye fel velünk a a kapcsolatot és megoldjuk a problémáit.

EgerOtthon

EgerOtthon

Ingatlan adásvételének érvényességéhez a szerződés írásba foglalása szükséges. Mivel ingatlan tulajdonjogának az átruházásához az erre irányuló szerződésen felül a tulajdonosváltozásnak az ingatlan-nyilvántartásba való bejegyzése is szükséges, és mivel az okirat bejegyzés alapjául csak akkor szolgálhat, ha ügyvéd ellenjegyzéssel látta el vagy közjegyző készítette, az ingatlan adásvételi szerződést ügyvédnél vagy közjegyzőnél kell megkötni. A szerződéskötésnél a feleknek vagy személyesen kell jelen lenniük, vagy meghatalmazottal kell képviseltetniük magukat. A meghatalmazással szemben ugyanolyan alaki követelmények vannak, mint a szerződéssel szemben, tehát ezt is ügyvédnél vagy közjegyzőnél kell elkészíttetni. Ha a meghatalmazást külföldön adják, a nyilatkozattevő aláírását (kézjegyét) a magyar külképviseleti hatósággal kell hitelesíttetni, illetőleg az aláírás (kézjegy) hitelesítésére jogosult külföldi szerv által történt hitelesítést kell a magyar külképviseleti hatósággal hitelesíttetni (diplomáciai hitelesítés, illetve felülhitelesítés). A kiskorú szerződők nevében törvényes képviselőik - általában szüleik - járnak el.

Eladó Balaton-felvidéki ingatlanok EFBI ajánlásával

Eladó Balaton-felvidéki ingatlanok EFBI ajánlásával

Gyönyörű, nagyszerű állapotban lévő balatonfüredi ingatlanok, hatalmas telkekkel, az Első Független Balatonfüredi Ingatlanfigyelő közvetítésével. Aki ingatlanvásárlás előtt áll, de nincs elképzelése, hogy milyen házat/lakást/telket szeretne, ők mindenben segítenek. Beérkező vevői igényekre 48 órán belül válaszolnak. Az ingatlanpiaci tanácsadás a legfőbb feladatuk. Szolgáltatásaikat alacsony árakon végzik. Az oldalukon található ingatlankereső segítségével, pontosan rá lehet keresni azokra az ingatlanokra, amikre az érdeklődő szeretne. Nem csak Balatonfüreden, de az egész Balaton-Felvidéken lehet keresni eladó ingatlanokat. Oldalukat folyamatosan frissítik és széles választékkal várja látogatóit.

Tuti menü