Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - értékesítés, építés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Eladó - Expressz [6. oldal]
részletek »

Ingatlan - értékesítés, építés képes leírás: Eladó - Expressz [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 274 db
Eladó, kiadó ingatlanok a Balatonnál

Eladó, kiadó ingatlanok a Balatonnál

Több éves értékesítési tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező vállalkozás. Széles választékkal és rugalmas ügyintézéssel várunk minden egyes érdeklődőt. Kínálatunk: - eladó és kiadó ingatlanok közvetítése - hitelügyintézés (több mint 20 bank ajánlata egy helyen) - biztosítások kötése (lakás, vagyon, nyugdíj, utas stb.) - többféle hirdetési lehetőség (szállodák, panziók, campingek, magánszállások részére) - szállásközvetítés Balaton és környékén (magánház, vendégház, apartman, panzió, hotel)

Élvit - Ingatlan

Élvit - Ingatlan

A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára. Hiába hirdet, mégsem talál vevőt? Nálunk ez is könnyebb. Kezdeti költségek nélkül, piaci áron, egyszerűen értékesítheti használt ingatlanát. Ne adja fel! A nálunk vásárolt ingatlanhoz ingyenesen megkeressük a legjobb hitellehetőséget. Nem kell végigjárnia az összes bankot és nem kell vaskos jutalékot fizetnie egy hitelközvetítőnek.

Energetikai tanúsítvány a legjobb áron! Netheat

Energetikai tanúsítvány a legjobb áron! Netheat

2012 Január elsejétől az energiatanúsítvány kiállíttatása kötelező minden ingatlan anyagi ellenérték fejében történő tulajdonoscseréjéhez, egy évnél hosszabb bérbeadáshoz és az új építésű ingatlanok használatba vételi engedélyéhez. Energetikai tanúsítványt több száz szakember kínál Magyarországon. Ennek megfelelően a legjobb árú, és számunkra legmegfelelőbb energiatanúsítvány megtalálása nehéz feladat. Nálunk több tucat tanúsító szakember készít árajánlatot az Ön energiatanúsítványának kiállítására, így biztosan a lehető legjobb árú és minden más szempont szerint is a legmegfelelőbb energiatanúsítványhoz juthat hozzá. A Netheat.hu használata ingyenes, egyszerű és gyors. 2-4 nap alatt érkeznek vissza Önhöz az energetikai tanúsítvány árajánlatok, melyek közül gombnyomásra választhat belátása szerint!

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Energia tanúsítvány ingatlanhoz

Energia tanúsítvány ingatlanhoz

Hivatalos tanúsító mérnökeink a legjobb áron és a leggyorsabb határidővel végzik el az energetikai tanúsítványhoz szükséges felmérést, valamint a dokumentum kiállítását. A tanúsítvány, amely 10 évig érvényes, alkalmas például hivatali, banki ügyintézéshez, illetve kötelezően beszerzendő, ha házát eladásra vagy bérbeadásra bocsátja. Akár néhány nap leforgása alatt, soron kívül pedig néhány órán belül kezében tarthatja az energetikai tanúsítványt. Kizárólag a Magyar Mérnöki Kamara névjegyzékébe vett tanúsítókkal dolgozunk. Kérjen egyedi árajánlatot oldalunkon!

Építési hőszigetelő anyagok

Építési hőszigetelő anyagok

Mi számít hőszigetelő anyagnak? A hőszigetelő anyagok természetes, vagy gyakrabban, mesterséges anyagokból gyártott, nagy pórustérfogatú, kis testsűrűségű, üreges, vagy szálas szerkezetű termékek, amelyeket szilárd váz és levegővel, vagy más gázokkal telített pórusok és kapillárisok rendszere alkot. Hőszigetelő anyagoknak azokat az anyagokat tekintjük, amelyek hővezetési tényezője (l) kisebb 0,15 W/mK értéknél. A hőszigetelő anyagok összes műszaki jellemzőjét a pórusszerkezet mennyisége és minősége határozza meg...

Építkezés Fórum

Építkezés Fórum

Szeretettel vár minden érdeklődőt az ország legnagyobb célirányos fóruma az építkezés témakörében. Tematikus felépítésünknek köszönhetően könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges információt. Fórumunkon a regisztráció után kérdéseket tehet fel az építkezés témakörében, szakértőink szívesen válaszolnak majd Önnek. Feladhatja apróhirdetését, munkát ajánlhat vagy kínálhat az építőipar területén.

Építőanyag Portál

Építőanyag Portál

Építőanyag vásárlás előtt bizony jó ha tisztában vagyunk az árakkal és a kínálattal. Az sem árt ha megismerünk minden olyan terméket is legalább alapszinten, amely eddig eszünkbe sem jutott. Portálunkon megpróbáljuk bemutatni a legfontosabb hazai építőanyag gyártók termékeit, találhat leinformálható kivitelezőket és építőanyag kereskedéseket egyaránt. Reméljük hasznos tartalommal tudunk Önnek többletinformációt nyújtani a jövőbeli vásárlásaihoz.

Épület fotózás

Épület fotózás

Ha akarjuk, ha nem, a kép mindenféleképpen véleményt formál barátainkban, ismerőseinkben vagy akár egy későbbi megrendelőnkben, ügyfelünkben. Gondolatok, érzelmek, történetek, vélemények egyetlen vagy több pillanatba sűrítve az idő múlása folyamán emlékoszlopokká válnak. Segítségükkel egy pillanat alatt fel tudjuk idézni azokat az emlékeket, melyeket egykor oly fontosnak tartottunk. Ezen felelősség tudatában lesz egy jó fotográfus részese életüknek, munkáiknak, élményeiknek. Számomra ez a fotózás lényege. Szakterületeim a portré fotózás, épület fotózás, tárgyfotó, termékfotó, ételfotó, üzleti portré. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bátran!

Épületgépészeti bolt

Épületgépészeti bolt

Cégünk 1995 óta foglalkozik a víz-gáz-fűtés szereléshez szükséges termékek forgalmazásával. 15 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően korrekt tájékoztatást, szaktanácsadást tudunk nyújtani vásárlóinknak. Kollégáink precízen és gyorsan végzik el vevőink kiszolgálását az üzletben és a webshopon keresztül történő megrendeléseknél. Az általunk forgalmazott cikkek kivétel nélkül minőségi, piacvezető termékek. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a termékeink műszaki jellemzőiről kapjanak pontos információt az érdeklődők, hanem árainkról is, éppen ezért minden termékünknél fel van tüntetve a bruttó eladási ára is.

Hirdetés
Érdi ingatlanok - Eladó ingatlan, lakás

Érdi ingatlanok - Eladó ingatlan, lakás

Az ingatlan adás-vétel nem könnyű feladat, ezért jobb ha szakértőre bízza. Ha szeretné eladni Érdi ingatlanát, lakását vagy családi házát, akkor regisztráljon oldalunkra és a többit bízza ránk! Oldalunkon, a www.spih.hu-n több tucat érdi ingatlan közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet! A fényképes érdi ingatlan ajánlatokon minden fontos tudnivalót elolvashat az eladó lakásról vagy házról, továbbá megnézheti az ingatlan pontos helyét is a térképen. Érdi ingatlanok széles választéka!

Erdő és szántóföld

Erdő és szántóföld

Erdőt keres vagy kínál? Bízza erdészre! Honlapunk erdők, szántóföldek, termőföldek és egyéb gazdasági földek adás-vételében segít Önnek. Az erdő jó befektetés! Természetközelség, mint befektetés. Oldalunkon telkeket, erdőket, szántóföldeket és eladó bányatavakat találhat.

Észak-budai agglomerációs ingatltanok

Észak-budai agglomerációs ingatltanok

Eladó ház, telek, lakás, ingatlan Szentendre, Budakalász, Üröm, Pomáz, Leányfalu, Tahitótfalu és Csobánka városokban, az észak-budai agglomeráció területén. Teljes és konkrét kínálatunkat honlapunkon tekintheti meg

Esztergom

Esztergom

A Gábor és Társa Kft., Gábor János és Farkas Enikő vezetésével egy 2005-ben indult - elsősorban - ingatlan közvetítéssel, forgalmazással és hitelügyintézéssel foglalkozó cég. Korábbi ingatlanforgalmazói ill. ingatlanközvetítői tapasztalatainkra alapozva hisszük, hogy ügyfeleink maximális elégedettségének és elismerésének kivívásához a klasszikus irodai tevékenységen túl további hozzáadott értéket biztosító szolgáltatást is nyújtanunk kell. Ezért teljes körű ingatlan tanácsadói szolgáltatásainkon túl új szolgáltatások kidolgozásával biztosítjuk, hogy ügyfeleink kényelmesen és gyorsan intézhessék ingatlanügyeiket.

Etyeki tüzép

Etyeki tüzép

Az Etyeki Tüzép Kft.fő tevékenysége az építőanyag nagy- és kiskereskedelem. A környező településeken már vezető szerepet vívtunk ki a magánépítkezők és a kivitelezők körében egyaránt. Elsők között jelentünk meg a hazai internetes piacon az általunk forgalmazott építőipari termékekkel, így jelentős sikereket könyvelhetünk el ezen a téren. Célunk az ezáltal szerzett versenyelőny folyamatos fenntartása, és a további dinamikus fejlődés. Vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Ha bizonytalan, vagy csak egyszerűen tanácsot kérne, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik szívesen segítenek Önnek.

Euroház

Euroház

Kiemelkedő hozamokkal bíró üzleti, befektetési lehetőséget kínálunk! Nagy presztízzsel rendelkező, elismert üzleti vállalkozást ajánlunk. Kecskemét belváros közeli csendes utcában, I-em-i 92m2-es új építésű ,4 szobás tágas, világos, egyedi fűtéses,gépesített konyhabútorral .

EUROPLUS Ingatlaniroda

EUROPLUS Ingatlaniroda

Honlapunkon keresztül elsősorban betekintést nyerhet eladó és kiadó ingatlan ajánlatainkba, valamint ezenkívül számtalan érdekességet és érvet is felsorakoztattunk Önnek, hogy segítsünk megválaszolni a kérdést: Miért érdemes a dél-Dunántúli régióban élni és ingatlanba fektetni? Amennyiben Ön eladásra váró ingatlannal rendelkezik, több mint tíz éves tapasztalattal szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük ebben az esetben is vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben, telefonon, vagy személyesen dombóvári irodánkban. - Ingatlan ajánlatok helyszíni bemutatása - Adás-vétel lebonyolítása ügyvéddel, saját irodánkban - Minden adás-vétellel kapcsolatos dokumentáció, engedélyeztetés, bejegyeztetés lebonyolítása - Közművek átjelentése új tulajdonosra (pl. víz, villany, gáz, stb.) - Kívánságra segítünk a ház karbantartásának ill. őrzésének megszervezésében - Költöztetés megszervezése

Expressz

Expressz

Ingatlan hirdetések - Több mint 180.000 apróhirdetés fotóval az Expressz-n. Budapesti és vidéki eladó, kiadó lakások, házak, albérlet. Használt és új ingatlanok számos kategóriában. Ingyenes hirdetés feladás!

Tuti menü