Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - értékesítés, építés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fekete - Helyiingatlan [7. oldal]
részletek »

Ingatlan - értékesítés, építés képes leírás: Fekete - Helyiingatlan [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 274 db
Fekete-Pencz Ingatlanközvetítő Betéti Társaság

Fekete-Pencz Ingatlanközvetítő Betéti Társaság

Cégünk dinamikus fejlődésének eredményeként megnyitottuk bajai irodánkat, mely az évek során meghatározó szerepet tölt be Baja agglomerációjában. Irodánk folyamatosan megújuló ingatlankínálatában szinte minden igényt kielégítően kínálunk családi és ikerházakat, lakásokat, sorházakat, ipari-kereskedelmi ingatlanokat, építési telkeket, nyaralókat. Ingatlanközvetítéssel kapcsolatos komplex szolgáltatásokkal állunk a lakosság rendelkezésére, ide értve a jogi tanácsadást, szerződéskötést, földhivatali és hitelügyintézést.

Fundus Ingatlanközvetítő

Fundus Ingatlanközvetítő

Pécs mindig soknemzetiségű település volt, kulturális rétegek rakódtak egymásra, nemzetiségek hagyományai, értékei ötvöződtek két évezredes története során. Magyarok, horvátok és svábok ma is békében élnek egymással gazdag kulturális polaritásban, így nem meglepő, hogy a város 2010-ben Essennel és Isztambullal együtt Európa egyik kulturális fővárosa lesz. A 2005-ben elfogadott és győztesnek hirdetett pályázat döntő részét a civilek írták, így a Pécs2010 Kulturális Főváros projekt valóban Pécs programja. A program 4 kulturális beruházásra épül: Pécsi konferencia- és koncertközpont, Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont, Múzeumok utcája és a Zsolnay Kulturális Negyed. Ezeket még kiegészíti a Közterek és parkok újjáélesztése. Mindegyik projektet az Európai Unió társfinanszírozásában valósul meg. A Kulturális Főváros cím hatalmas fejlesztéseket indított el a városban, a Grupo Milton spanyol ingatlanfejlesztő cég a következő években 100 milliárd forintos fejlesztéseket hajt végre. Több 4 csillagos szálloda, bevásárlóközpont és irodaház épül.

G-Inveszt Ingatlanok a Dunakanyarban

G-Inveszt Ingatlanok a Dunakanyarban

Cégünk klasszikus ingatlanközvetítéssel, ingatlanok bérbeadásával, értékbecsléssel, nagy értékű ingatlanok menedzselésével, gazdasági és ingatlanügyletek teljes körű jogi lebonyolításával, valamint hitel- és biztosítási tanácsadással foglalkozik. Az értékesítésre kiajánlott ingatlanok területileg Budapest és környékét érintik. Nagyobb a kínálatunk budai és belvárosi kerületekben, valamint a kedvelt üdülőhelyeken - a Dunakanyarban Göd-től Zebegényig, az Ipoly-völgyében és a Balaton északi, déli részén. Választékunk bővítése érdekében több száz szervező és partnerirodával van szerződésünk. Vállaljuk magánszemélyek, társaságok részére egyedi ingatlanok, ingatlan portfoliók, egyéb eszközök pontos és független értékbecslését, marketing, könyvviteli, banki, vagy egyéb célokra. Ezen kívül hitel- és biztosítás tanácsadással, közvetítéssel is foglalkozunk.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Globalplusz

Globalplusz

A vállalkozás 1992-ben alakult. Működtetője a GLOBÁL PLUSZ '92 Egyéni cég, melyet Törteliné Fodor Mária ingatlanforgalmi szakértő és értékbecslő képvisel, mint cégtulajdonos. Az iroda 4 munkatárssal, 2 jogásszal, valamint idegen nyelvű tolmácsokkal dolgozik. Az elmúlt évek munkái eredményeként, kellő referenciákkal rendelkezünk minden ingatlantípus adását és vételét illetően. Tevékenységünket elsősorban Magyarországon, a Duna és Tisza közötti területen végezzük. Ügyfeleink körében, a hazaiakon kívül német, osztrák, svájci, svéd, holland, belga, amerikai, kanadai, ausztrál állampolgárságú is megtalálható.

Golden Hause Nyíregyháza

Golden Hause Nyíregyháza

A Golden Hause Bau Nyíregyházán és környékén végez építőipari és ingatlanforgalmazású tevékenységet. Kivitelezőként saját ingatlanokat is építünk, a folyamatokba akár a leendő vásárlóink is bekapcsolódhatnak a burkolatok, festések kiválasztása során. Foglalkozunk továbbá használt ingatlanok értékesítésével is,ügyfelünknek új építésű ingatlan vásárlása esetén ingatlan beszámítási lehetősége is van.

Gödöllő Ingatlanközpont Kft

Gödöllő Ingatlanközpont Kft

Cégünk Gödöllő, Veresegyház, Szada környékén foglalkozik ingatlanok közvetítésével, építésével, bérbeadásával. Munkatársaink jól ismerik a helyi piaci viszonyokat, így hasznos tanácsokkal tudnak segíteni a környéken ingatlant keresők-kínálók számára. Gödöllő és környéke, Szada, Veresegyház, Kerepes, Kistarcsa, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi, családi ház, telek, lakás, albérlet legjobb áron, legnagyobb választékban Irodánkban!

Grifton Property Kft.

Grifton Property Kft.

A Grifton Property Kft. weboldalán a kedves érdeklődők kiváló kiadó és eladó raktárakat, műhelyeket és telephelyeket találhatnak. Cégünknél kiváló szakemberek dolgoznak, akik naprakészek és minél több lehetőséget próbálnak összegyűjteni kedves érdeklődőinknek. Hatalmas kínálatunkban szinte mindenki találhat olyan telephelyet, vagy raktárat, ami megfelel az ő számára. Találhatóak kínálatunkban eladó és kiadó ipari telkek, ipari ingatlanok, műhelyek, befektetési ingatlanok, telephelyek és raktárak is. További információkért látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti ajánlatainkat, valamint elérhetőségeinket is megtalálhatja, melyeken kollégáink bármikor rendelkezésére állnak!

Győrilakások

Győrilakások

Győr virtuális lakáspiaca. Megtalálhatók Győr szinte valamennyi építőipari kivitelezőjének lakásai, illetve a legnagyobb használt lakás és albérlet adatbázis. Egyszerű és hatékony kereséssel rátalálhat az Önnek legmegfelelőbb lakásra.

Habarcs, vakolat készítése

Habarcs, vakolat készítése

A habarcs a falazás egyik segédanyaga. A falat ma már vázkerámia elemekből építik, de hosszú ideig, mi elsősorban a rómaiakat említjük Európában, a kiégetett tégla elemeket illesztették egymás mellé, miközben habarcsot tettek a sorok alá és fölé, gyakran pedig a téglatestek közé is. A habarcs másik fölhasználási területe a vakolat készítése. Mindkét esetben a habarcs mész, homok és víz keverékeként készül. Jó minőségű építkezéshez mindhárom alkotórésznek jó minőségűnek kell lennie. A mész (vagy mészhidrát), régen az oltott mész megnevezéssel szerepelt. A homok leginkább folyami homok kell, hogy legyen, de fontos, hogy kicsi legyen az agyagtartalma. Legjobb, ha a folyami vagy a tavi homokot a habarcs készítése előtt átszitálják. Szokásos recept: 10 liter víz, 3 lapát mész, 3 lapát cement, 16 lapát homok tejföl sűrűségűre keverve.

Hirdetés
Hajdúsági Ingatlanközvetítő Iroda

Hajdúsági Ingatlanközvetítő Iroda

A Hajdúsági Ingatlanközvetítő Iroda 2008-ban alakult, első sorban Debrecen és környéki lakóingatlanok értékesítésével, bérbeadásával foglalkozik. Ügyfeleink igénye szerint vállaljuk megyei és országos szinten az ingatlanok, egyedi igényszerinti felkutatását, értékesítését. A Hajdúsági Ingatlanközvetítő Iroda 4026 Debrecen Burgundia utca 22. szám alatt található. A Fórum bevásárló központ és az Kossuth utca között. Nyitva tartásunk 8-16 óra között van. Időpont egyeztetés szerint természetesen lehetőség van ettől eltérő időpontban is felkeresni munkatársainkat. Megbízóink számos értékesítésre, bérbeadásra szánt ingatlanát számítógépes adatbázisunkon keresztül, az érdeklődők keresési kritériumai alapján tudjuk keresni, illetve a legmegfelelőbb ajánlatot megtalálni. Vezető pénzintézetekkel kapcsolatban állva, segítséget nyújtunk ügyfeleink számára a legkedvezőbb lakáshitel konstrukció kiválasztásában, és az ügyintézés lebonyolításában.

Hasznos tudnivalók - Vidákovics Ügyvédi Iroda

Hasznos tudnivalók - Vidákovics Ügyvédi Iroda

A Vidákovics Ügyvédi Iroda weboldalán hasznos információkat taláhat ingatlan vásárlással kapcsolatban. Ingatlannal kapcsolatos vitás ügye van? Társasházat alapítan? Építési szerződésre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal! Ingatlannal kapcsolatos peres és peren kívüli képviselet, szerződések készítése, véleményezése rövid határidővel. Ha ingatlanjoggal kapcsolatos kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot.

Haszonélvezet

Haszonélvezet

Az alábbiakban az illetéktörvényben meghatározott számítási módszertant ismertetjük a haszonélvezet értékének kiszámítására. Az illetéktörvény a haszonélvezőt a haszonélvezeti jog értékének mértékéig, az öröklő tulajdonost pedig a forgalmi értékből a haszonélvezet értékének kivonásával kapott összeg után terheli ajándékozási illeték. Az illeték mértékét, illetve az illetékmentesség szintjét a következő bejegyzésben részletezzük. A tulajdont szerző megajándékozott vagy öröklő abban az esetben is a (forgalmi érték mínusz haszonélvezeti jog értéke) fenti metódus alapján kiszámolt vagyoni érték után adózik, ha a haszonélvezet mentes az illetékfizetés alól.

Haus-grund ingatlaniroda

Haus-grund ingatlaniroda

Haus-grund ingatlaniroda balatonalmádi. Eladó ingatlanok: családiházak, ikerházak, parasztházak, nyaralók, panziók, sorházak, telkek, építési-telkek! A következő településeken: Alsóörs, Balatonalmádi, Balatonfűzfő, Berhida, Enying, Garabonc, Nick, Palóznak, Várkesző! Csak sikeres eladás után kérünk jutalékot!

Házépítés kalkulátor

Házépítés kalkulátor

Készítsen ingyenes online árkalkulációt a tervezett családi ház vagy társasház becsült építési költségeire. A ház építés kalkulátor használata során az alapterületek megadásánál a belső - nettó - alapterület értékével számoljon, ezen érték az épület külső - bruttó - alapterületének mintegy 85 %-a!

HBB Ingatlan / dr. Várnagyi Ügyvédi Iroda

HBB Ingatlan / dr. Várnagyi Ügyvédi Iroda

HBB Ingatlan Kft. / dr. Várnagyi Ügyvédi Iroda Sopronban, a Várkerület 71. szám alatt várja ügyfeleit. - ingatlanközvetítés - ingatlanforgalmazás - értékbecslés - teljes körű hitelügyintézés - ügyvédi munkák kedvező díjakkal - tégla- és könnyűszerkezetes házak építése sok éves tapasztalattal, minőségben, referenciákkal, ingyenes tervezéssel, alapozással, szerkezet- vagy kulcsrakészen, a legkedvezőbb árakon, árgaranciával - felújítás gyors határidővel, minőségben kedvező árakon Ingatlan kínálatunk folyamatosan bővül. Keresünk ügyfeleink részére kiadó és eladó családi házakat, lakásokat, telkeket, üzlethelyiségeket és ipari ingatlanokat stb. Segítünk Önnek megtalálni álmai otthonát, megkeressük hozzá a legkedvezőbb hitelt (BAR listásoknak is) és igény szerint a földhivatalt, értékbecslését, biztosítását, befektetését és autó hitelét is elintézzük! Mindent egy helyen és díjmentesen, teljes körű jogi háttérrel! Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Hello Home Ingatlan

Hello Home Ingatlan

Ingatlanok: - közvetítése, - keresése megbízásra, - adás-vételének lebonyolítása, - bérletének/albérletének közvetítése, - felértékelése, továbbá: - külföldi ügyfeleink ingatlanszerzési engedélyezésének lebonyolítása, - tanácsadás adó-, illeték-, és lakáshitel ügyekben. Vevőink részére szolgáltatásaink ingyenesek!

Helyiingatlan - Ingyenes hirdetés

Helyiingatlan - Ingyenes hirdetés

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása. Hirdesse meg eladó ingatlanját ingyenesen és kerüljön fel térképes keresőnkre eladó háza, lakása, telke, üzlethelyisége. Oldalunkon településenként kategóriákba bontva böngészheti az eladó ingatlanokat így gyorsan leszűkítheti a megjelenő hirdetéseket az önt érdeklőkre. Várjuk ingatlanirodák jelentkezését is kölcsönösen előnyös együttmüködés céljából. Oldalunkon pár perces időráfordítással hirdetheti ingatlanját évekig kölrségek nélkül. Keressen, hirdessen, nézegesse, válogasson.

Tuti menü