Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan - értékesítés, építés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ingatlan - Ingatlan.com [9. oldal]
részletek »

Ingatlan - értékesítés, építés képes leírás: Ingatlan - Ingatlan.com [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 274 db
Ingatlan eladó - Családi ház, apartman - Zalakaros

Ingatlan eladó - Családi ház, apartman - Zalakaros

Egy kirándulás vagy egy nyaralás során beleszeretett városunkba? Szeretne több időt tölteni Zalakaroson? Vásároljon ingatlant, családi házat, lakást és máris részese lehet a természet csodájának, Zalakarosnak! Válogasson a www.zalakaros.info.hu/ingatlan oldalon vagy keresse fel a Hollus Invest Kft weboldalát!

Ingatlan értékbecslést, üzemeltetés végez az Urbs Kft. Budapesten.

Ingatlan értékbecslést, üzemeltetés végez az Urbs Kft. Budapesten.

Az URBS Ingatlan Kft. 1990 óta végzi a következő tevékenységeket: ingatlan vagyonkezelés, társasház kezelés, műszaki szakértés, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány, építőipari kivitelezés, építőipari bonyolítás, Cégünk az üzemeltetéstől az ingatlanértékelésen és forgalmazáson át a kivitelezésig is jelen van. Számos referenciával rendelkezünk. Cégünk alapítása óta országos hatáskörű szervezeteknek és több önkormányzatnak is végzett ingatatlan értékbecslést, vagyonértékelést, műszaki mérnöki tevékenységet.

Ingatlan és jogi angol szótár

Ingatlan és jogi angol szótár

Hasznosnak találta? Ajánlja másoknak is! Ha teheti, helyezze el az alábbi linket a honlapján vagy továbbítsa a webmesternek: Szerzői jogok fenntartva: Csobay-Novák Tamás 2010. Konkrét szavakra keresési lehetőség adott.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Ingatlan fogalom

Ingatlan fogalom

Ezeket a jogokat a törvény, az állami és önkormányzatok előírásai, a helyi közösségi kulturális hagyományok, illetve a privát hatalmi eszközök teremtik meg. A piacgazdaságokban az ingatlanhoz kapcsolódó jogokat le lehet bontani de jure és de facto jogokra. Hasonlóképpen szét lehet bontani a tulajdonlást jogi illetve gazdasági attribútumokra (ez utóbbiak az ingatlanból származó direkt vagy indirekt jövedelmek, illetve jólét). A hivatalosan létező jogok és az informális szokásjogok is két külön csoportot alkotnak.

Ingatlan Hu

Ingatlan Hu

Ingatlanok értékesítésére létrehívott weboldalunk eladó, kiadó ingatlan apróhirdetéseket mutat be listázva és kategóriákba szedve. Internetes platformunk feladatául tűzte ki maga elé, hogy egy Magyarországot átölelő, legfrissebb információkat közlő ingatlanhirdetés adatbázist hoz létre, ahol könnyen eligazodik és megtalálja számítását vevő és eladó is. Ennélfogva várjuk a legkisebb, családi vállalkozásként működő ingatlanirodáktól a legnagyobb ingatlan franchise cégekig az ingatlanközvetítők megkeresését, figyelmét és ingatlanhirdetéseit.

Ingatlan kvíz

Ingatlan kvíz

A Kvíz katalógusban olyan speciális témák kapnak helyet, amelyek pontosan a specialitásuk miatt nem szerepelnek más kvíz portálokon. Az oldalon ennek megfelelően jelen vannak szakmai kvíz kérdések, ingatlan kvíz, pénzügyi és egyéb más speciális témák. Az ingatlan kvízből például megtudhatjuk, hogy mi az az osztatlan közös tulajdon.

Ingatlan magánszemélytől

Ingatlan magánszemélytől

0% közvetítői jutalék! Ingatlan eladás közvetítők nélkül gyorsabban! A vevők elsősorban azokat az ingatlanokat keresik, amelyeket közvetlenül az eladója hirdeti. Ingatlanmagánszemélytől.com kizárólag tulajdonostól felvett hirdetéseket tartalmazó ingatlan portál. Természetesen a közvetítő nélküli ingatlan eladás több energiát és akár pénzt igényel a tulajdonostól, de az eladáskor van mit nyerni: 3-5% közötti jutalék marad a zsebben.A legtöbb vevő nem akar közvetítőtől vásárolni,tehát itt kezdi a keresést. Hirdessen Ön is itt, hogy megtalálják!

Ingatlan Magyarország

Ingatlan Magyarország

Az Ingatlan Magyarország weboldalon a hirdetések elhelyezése mind magánszemélyek, mind irodák részére ingyenes. Abban az esetben, ha rajtunk keresztül sikerül értékesíteni az ingatlant, tehát mi tudunk vevőt küldeni, 2 %-os jutalékot számítunk fel az ingatlan vételára után. A szerződés nem kizárólagos, bárhol hirdetheti ingatlanát. Ha meggondolja magát vagy Ön adja el az ingatlant nekünk semmit nem kell fizetnie. Az oldalainkon minden ingatlan kategóriában elhelyezhető hirdetés megyénként, városonként különválasztva. A Főváros, Balaton környéke kiemelt terület.

Ingatlan Plusz Hungary Kft

Ingatlan Plusz Hungary Kft

Működési területünk magába foglalja az ingatlanok közvetítését, kivitelezését, felújítását, legyen az új építésű, használt vagy panellakás, nyaraló, garázs, építési telek, zártkert vagy kereskedelmi ingatlan. Ügyfeleink részére jogi szaktanácsadást, adás-vétel teljes körű lebonyolítását, hitelügyintézését vállaljuk. Fontos számunkra a gyors és korrekt magas színvonalú munka, az állandó kapcsolattartás és a rendszeres tájékoztatás. Természetesen, ügyfeleinkről minden birtokunkba jutott információt a legnagyobb diszkrécióval kezelünk.

Hirdetés
Ingatlan szakemberek

Ingatlan szakemberek

Az ingatlaniroda hatékonyabb működéséhez és az ingatlanügynökök munkájának eredményesebbé tételéhez adunk segítséget ingatlaniroda vezetési megoldásokkal és ingatlanmarketinggel. Ez egy teljes körű képzési rendszer, amelynek anyagaiból szerzett tudással fel lehet állítani egy ingatlanirodát, vagy rövid idő alatt fel lehet fejleszteni a már meglévő ingatlanirodát hatékonyabb szintre. Az ingatlanközvetítés gyakorlati alkalmazásaiba, üzletkötési technikákba, valamint az eredményes és pénzt hozó ingatlanügynöki szisztémába kaphatunk mélyebb betekintést.

Ingatlan tanácsadás

Ingatlan tanácsadás

Független ingatlan tanácsadó Budapesten. Megbízható munkatársaimmal az ingatlanügylet minden pillanatában segítséget jelentenek megbízóink számára, legyen szó értékbecslésről, jogi tanácsadásról, ügyvédi munkáról, felújításról, társasházi állapotok felméréséről, tulajdoni lap beszerzésről az alaprajz és megfelelő képek elkészítésétől, az adózással és illetékkel kapcsolatos tudnivalókig. Független személyes tanácsadókként úgy segítsük ügyfeleinket ingatlanokkal kapcsolatos ügyeikben, hogy megbízóinknak maximálisan kifizetődő legyen. Munkánkra, kiadott beszámolóinkra, tényvázlatainkra, jelentéseinkre, garanciát vállalunk.

Ingatlan ügyek jogi megoldása

Ingatlan ügyek jogi megoldása

Ingatlanjog tanácsadás, jogi konzultáció ingatlan vásárlás előtt, tulajdoni lap beszerzés, ellenőrzés. Adásvételi szerződés készítés-ellenjegyzés, teljeskörű ingatlan nyilvántartási ügyintézés. jelzálogjog törlés. Földhivatali képviselet. Ingatlan átruházási, ajándékozási, öröklési illeték tájékoztatás. Birtokháborítási, elbirtoklási, hagyatéki ügyekben jogi képviselet. Mezőgazdasági ingatlanok (föld,erdő) adásvételi szerződéskötés.

Ingatlan ügyvéd

Ingatlan ügyvéd

Dr. Bodócs Krisztián ingatlanforgalmi szakjogász, ügyvéd honlapja. Az oldal kiemelten foglalkozik az ingatlanokkal kapcsolatos jogszabályokkal, valamint azokkal az ügyvédi szolgáltatásokkal amelyek az ingatlanok megszerzéséhez, (átruházásához, örökléséhez) használatához kötődnek. Részletezi az ingatlanok megszerzésével felmerülő illetékfizetési szabályokat, valamint az ingatlan-nyilvántartási szabályokat.

Ingatlan-abc

Ingatlan-abc

Amennyiben ingatlan szeretne venni, vagy eladni, az Ingatlan-abc az Ön számára megfelelő weboldal. Nálunk regisztráció nélkül is böngészhet a hirdetések között, amiben segítségére lesz a felhasználóbarát és letisztult kezelőfelület. Regisztráció után legyen szó magánszemélyről, vagy ingatlan irodáról, korlátlan mennyiségben tehet fel hirdetéseket. Az egyes házakhoz akár 20 képet is lehet csatolni.

Ingatlan-Apró

Ingatlan-Apró

Ingyenes Ingatlan Apróhirdetési oldal max 5 kép feltöltési lehetőséggel! Bérleti jog adásvétel - Építkezés - Építőanyag - Garázs - Ingatlant keres (Buda) - Ingatlant keres (Pest) - Ingatlant keres (vidék) - Ingatlant keres - külföld - Ingatlant kínál (Buda) - Ingatlant kínál (Pest)

Ingatlan-nyilvántartás

Ingatlan-nyilvántartás

Az ingatlan-nyilvántartás olyan közhiteles nyilvántartás, amely településenként tartalmazza az ország valamennyi ingatlanának a törvényben meghatározott adatait, az ingatlanhoz kapcsolódó jogokat és más, jogi szempontból lényeges (releváns) tényeket. Tartalmazza továbbá az oda bejegyzett személyeknek a nyilvántartáshoz szükséges, a törvényben meghatározott személyazonosító- és lakcímadatait is.

Ingatlan.com

Ingatlan.com

Az ország ingatlanhirdetési központja. Ingatlanok - lakások, házak, nyaralók, hétvégi házak, irodák, raktárak, kereskedelmi és vengéglátó egységek, telkek, feljesztési területek -, ingyenes hirdetésfigyelés, magánszemélyeknek ingyenes hirdetésfeladás.

Tuti menü