Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nemcsak az új tulajdonosnak, hanem a városnak is érdeke, hogy a híres debreceni Aranybika szálló ismét régi fényében pompázzon - jelentette ki Pajna Zoltán (Fidesz), Debrecen alpolgármestere, aki - Ingatlan - értékesítés, építés magazin
részletek »

A debreceni Aranybika szálló jövőre, 100. évfordulójára régi pompájában várja a vendégeket - ezt ígéri az új tulajdonos

Ingatlan magazin - lakást vennél, építkezel, vagy esetleg felújítod a meglévőt? Közvetítőt keresel? Megannyi felmerülő kérdés: életünk egyik legnagyobb célja saját ingatlan megszerzése, építése, birtoklása, szépítése. A válaszokat itt megtalálod.
Ingatlan - értékesítés, építés magazin
Oszd meg másokkal
A debreceni Aranybika szálló jövőre, 100. évfordulójára régi pompájában várja a vendégeket - ezt ígéri az új tulajdonos
A debreceni Aranybika szálló jövőre, 100. évfordulójára régi pompájában várja a vendégeket - ezt ígéri az új tulajdonos
Nemcsak az új tulajdonosnak, hanem a városnak is érdeke, hogy a híres debreceni Aranybika szálló ismét régi fényében pompázzon - jelentette ki Pajna Zoltán (Fidesz), Debrecen alpolgármestere, aki pénteken Boros Józseffel, a szálló új tulajdonosával közösen tartott sajtótájékoztatót az Aranybika elsőként megújított éttermében.
A felújítás költségeiről pontos adat nem hangzott el, Pajna Zoltán többmilliárdos költségről beszélt. Az önkormányzat az új európai uniós költségvetési ciklusban pályázaton szeretne támogatást nyerni a szálló környezetének rendbetételére.

Boros József régi patinájába szeretné visszaállítani az egymilliárd forint körüli összegért megvásárolt Aranybikát. Szavai szerint a tulajdonszerzésről "érzelmi alapon döntött", ugyanis negyven évvel ezelőtt pincértanulóként a híres szálloda volt az első munkahelye.
Hirdetés

Most tulajdonosként egy hét alatt átalakította a sarki éttermet, volt sörözőt: a Black Bull Snack nevű étterem elsősorban fiatalok igényeit elégíti ki - mondta a tulajdonos.

Szavai szerint következő lépésként az Aranybika legszebb helyisége, az üvegterem újul meg május végéig, közben kicserélik a szálloda teljes konyhatechnikáját.

Az Aranybika szálló régi épületszárnya építésének 100. évfordulójára, 2015. szeptember 4-re teljesen megújulva, régi fényében várja majd a vendégeit - mondta Boros József, hozzátéve: ezt követően kezdődik majd az új szállodarész rekonstrukciója, amihez a városi önkormányzattal közösen pályáznak majd európai uniós forrásokra.
- MTI -
Az Aranybika szálló épülete Debrecenben, a Kossuth téren 2013. március 29-én. A szálloda új tulajdonosa bejelentette, hogy a régi épületszárny építésének 100. évfordulójára, 2015. szeptember 4-re teljesen felújítják az épületet. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - aranybika, szálló, megújul, debrecen,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-04-02 10:16:18
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü