Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egy 30 négyzetméteres lakást 30 ezer, egy 60 négyzetméterest pedig 48 ezer forintért lehet bérelni Gödöllőn, a kisebb lakások közül a legdrágább a főváros ötödik kerülete 52 ezer, míg a nagyobb - Ingatlan - értékesítés, építés magazin
részletek »

Albérletek árai: országos gyorskép az egyetemi városokban

Ingatlan magazin - lakást vennél, építkezel, vagy esetleg felújítod a meglévőt? Közvetítőt keresel? Megannyi felmerülő kérdés: életünk egyik legnagyobb célja saját ingatlan megszerzése, építése, birtoklása, szépítése. A válaszokat itt megtalálod.
Ingatlan - értékesítés, építés magazin
Oszd meg másokkal
Albérletek árai: országos gyorskép az egyetemi városokban
Albérletek árai: országos gyorskép az egyetemi városokban
Egy 30 négyzetméteres lakást 30 ezer, egy 60 négyzetméterest pedig 48 ezer forintért lehet bérelni Gödöllőn, a kisebb lakások közül a legdrágább a főváros ötödik kerülete 52 ezer, míg a nagyobb lakásoknál Óbuda, 91 ezer forintos havi bérleti díjjal - közölte a Duna House ingatlan franchise hálózat csütörtökön az MTI-vel.
A közlemény felhívja a figyelmet arra, hogy a nagyobb lakások bérleti díja fajlagosan olcsóbb. Szegeden például a már említett 30 négyzetméteres lakás 40 ezer, míg a dupla akkora 56 ezer forintba kerül havonta, Pécsett ugyanez 33 ezer, illetve 57 ezer forint.

A mai olcsó árak mellett népszerűek a piacon az egy vagy két félszobával rendelkező lakások: a tehetősebb szülők ezeket veszik az egyetemi városokban, és a félszobákat kiadják más egyetemistáknak.
Hirdetés

A közlemény felhívja a figyelmet arra, hogy a kaució - amelyből az esetleges károkat fedezi a tulajdonos - egy-három hónap. A cég szakemberei javasolják, hogy erről szülessen írás, mint ahogy a bérleti szerződést is foglalják írásba, és készítsenek jegyzéket a tulajdonos bútorairól is.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - albérlet, lakás, bérlet, egyetemi városok, kaució
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-07-31 11:57:42
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü