Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban - mondta Borsi László, a szervező Lakásvásár Média Csoport elnöke hétfőn az MTI-nek. - Ingatlan - értékesítés, építés magazin
részletek »

Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat

Ingatlan magazin - lakást vennél, építkezel, vagy esetleg felújítod a meglévőt? Közvetítőt keresel? Megannyi felmerülő kérdés: életünk egyik legnagyobb célja saját ingatlan megszerzése, építése, birtoklása, szépítése. A válaszokat itt megtalálod.
Ingatlan - értékesítés, építés magazin
Oszd meg másokkal
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban - mondta Borsi László, a szervező Lakásvásár Média Csoport elnöke hétfőn az MTI-nek.
Miután piacra szánt új lakás alig épül, így ebben a kategóriában a készleten maradt lakásokat kínálják a fejlesztők. A használt lakások kínálata a megszokott lesz, vagyis elsősorban a fővárosi és az agglomerációs kínálatot hozzák el a közvetítők, abból viszont több tízezer lesz megtalálható a rendezvényen - közölte.

Újdonságként a társasházak felé nyit idén a bemutató. A Lakásvásárt kísérő konferencia középpontjában is a társasházak állnak - tette hozzá az elnök.
Hirdetés

A 2003-ban indult rendezvénysorozat gyorsan fejlődött, Budapesten volt tavaszi és őszi kiállítás is, majd bekapcsolódott a Lakásvásárba Szeged, Debrecen és Miskolc. A piaci helyzet romlása miatt előbb a vidéki helyszínek maradtak el, majd a fővárosi bemutató is a tavaszira korlátozódott.
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - lakásvásár, használt lakások, társasházak
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2014-01-22 13:17:22
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü