Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elkészült a Holcim új, Miskolcra telepített laboratóriuma, amelynek segítségével építőanyagok széles körű, szabványok szerinti vizsgálatát végzik majd - tájékoztatta a társaság hétfőn az MTI-t. - Ingatlan - értékesítés, építés magazin
részletek »

Építőanyagok vizsgálatára hoztak létre új laboratóriumot Miskolcon

Ingatlan magazin - lakást vennél, építkezel, vagy esetleg felújítod a meglévőt? Közvetítőt keresel? Megannyi felmerülő kérdés: életünk egyik legnagyobb célja saját ingatlan megszerzése, építése, birtoklása, szépítése. A válaszokat itt megtalálod.
Ingatlan - értékesítés, építés magazin
Oszd meg másokkal
Építőanyagok vizsgálatára hoztak létre új laboratóriumot Miskolcon
Építőanyagok vizsgálatára hoztak létre új laboratóriumot Miskolcon
Elkészült a Holcim új, Miskolcra telepített laboratóriuma, amelynek segítségével építőanyagok széles körű, szabványok szerinti vizsgálatát végzik majd - tájékoztatta a társaság hétfőn az MTI-t.
A közlemény szerint a miskolci labor Kelet-Magyarország és Kelet-Szlovákia nagyobb városait is gyorsan és hatékonyan ki tudja szolgálni.

A labor alkalmas lesz friss és megszilárdult beton, cement, talaj, homok, homokos kavics és kavics vizsgálatára, valamint a cement minőségellenőrzési folyamatok támogatására.

A laboratórium magas színvonalon végzi a meglévő betonüzemek és a szerződött partnerek gyártásközi ellenőrzését, receptoptimalizálását, a cement- és betontechnológiai tanácsadást, valamint különböző cementtípusok összehasonlító vizsgálatát.
Hirdetés

A csaknem 20 millió forintos beruházással készült laboratórium három szakembert foglalkoztat majd.

A Holcim Hungária Zrt. Magyarország egyik vezető cement- és betongyártó vállalata. Tavalyi nettó árbevétele 17,926 milliárd forint volt. Magyarországon a Holcim - a tavaly december végi adatok szerint - 413 embert foglalkoztat.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - építőanyag, laboratórium, szabvány, minőségellenőrzés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-10-30 09:21:55
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü