Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az idei első félévben 85 millió eurót tett ki a magyar piacon az ingatlanbefektetési forgalom, az év egészében elérheti a 300-350 millió eurót, de ez csupán fele a múlt évi forgalomnak - közölte a - Ingatlan - értékesítés, építés magazin
részletek »

Jelentősen csökken az ingatlanbefektetési forgalom Kelet-Közép-Európában

Ingatlan magazin - lakást vennél, építkezel, vagy esetleg felújítod a meglévőt? Közvetítőt keresel? Megannyi felmerülő kérdés: életünk egyik legnagyobb célja saját ingatlan megszerzése, építése, birtoklása, szépítése. A válaszokat itt megtalálod.
Ingatlan - értékesítés, építés magazin
Oszd meg másokkal
Jelentősen csökken az ingatlanbefektetési forgalom Kelet-Közép-Európában
Jelentősen csökken az ingatlanbefektetési forgalom Kelet-Közép-Európában
Az idei első félévben 85 millió eurót tett ki a magyar piacon az ingatlanbefektetési forgalom, az év egészében elérheti a 300-350 millió eurót, de ez csupán fele a múlt évi forgalomnak - közölte a CBRE ingatlan-tanácsadó az MTI-vel.
A befektetők csak az első osztályú ingatlanokat vásárolják, ez 60 százalékkal vetette vissza a forgalmat az első félévben Kelet-Közép-Európában.

A legtöbb ügyletet Lengyelországban és Oroszországban kötötték, a két országban bonyolították le a régiós forgalom 83 százalékát. A legnagyobb visszaesést a leginkább sérülékenynek tekintett piacok szenvedték el, Romániában például 50 millió euróra esett vissza a forgalom a tavaly első félévi 250 millióról.

Jelentősen csökkent a cseh piac vonzereje is, ami jórészt annak köszönhető, hogy 2011 első féléve nagyon erős időszak volt, és sok prémiumingatlan elkelt, így szűk a jó kínálat a piacon - áll a CBRE elemzésében.
- MTI -
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - ingatlanbefektetési forgalom, közép-kelet-európa
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-08-23 15:52:05
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü