Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az idén 19 ezer négyzetméteren 18 ország mintegy 500 kiállítója lesz jelen a jövő szerdán a Hungexpo vásárközpontjában nyíló Construma kiállításon, amelyet négy betétkiállítás is kísér - mondta - Ingatlan - értékesítés, építés magazin
részletek »

Jövő héten Construma építőipari szakkiállítás : benne még 3 másik mellett az Otthon Design kiállítás is helyet kap

Ingatlan magazin - lakást vennél, építkezel, vagy esetleg felújítod a meglévőt? Közvetítőt keresel? Megannyi felmerülő kérdés: életünk egyik legnagyobb célja saját ingatlan megszerzése, építése, birtoklása, szépítése. A válaszokat itt megtalálod.
Ingatlan - értékesítés, építés magazin
Oszd meg másokkal
Jövő héten Construma építőipari szakkiállítás : benne még 3 másik mellett az Otthon Design kiállítás is helyet kap
Jövő héten Construma építőipari szakkiállítás : benne még 3 másik mellett az Otthon Design kiállítás is helyet kap
Az idén 19 ezer négyzetméteren 18 ország mintegy 500 kiállítója lesz jelen a jövő szerdán a Hungexpo vásárközpontjában nyíló Construma kiállításon, amelyet négy betétkiállítás is kísér - mondta Siklósi Csaba, a Hungexpo kereskedelmi igazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.
A jövő vasárnap estig nyitva tartó bemutatón a Construma mellett megtekinthető lesz a klíma- és szanitertechnikát felvonultató Hungarotherm, a megújuló energiákkal foglalkozó Reneo, a településfejlesztési Urb:Icon, továbbá a belsőépítészeti és lakásfelszerelési Otthon Design szakkiállítás.

Noll Tamás, a Magyar Építész Kamara elnöke elmondta, hogy a Construma a szakemberek szakmai fóruma, amelyre a 7 ezer hazai építész fele látogat el évente.

A kiállítást kísérő konferenciák közül Széman György, a Magyar Építőanyag Szövetség elnöke a 2014 és 2020 között uniós költségvetési időszak építésgazdasági problémáiról szólót, valamint az uniós építési termék rendeletet bemutatót emelte ki.
Hirdetés

Tolnay Tibor, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) elnöke a közbeszerzési gyakorlatot uniós keretben bemutató, valamint a fenntartható építésről szóló konferenciát ajánlotta a szakértők figyelmébe. A témákat azért választották, mivel "a panaszkodásnak nem sok értelme lett volna" - mondta az elnök, utalva az építésügyi ágazat piac nélküli, sanyarú helyzetére.

A kiállítást szerdán Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára nyitja meg. Az első három nap a szakmáé, szombaton és vasárnap pedig a nagyközönséget várják a rendezők.

A kiállítást kertépítési tanácsadás, és egyéb szakmai gyakorlati bemutató kíséri. Megtekinthető lesz a készházépítők szövetsége által épített "nulla energiás" ház is.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Construma, építőipar, szakkiállítás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-04-05 13:34:49
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü