Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balassagyarmaton csaknem 277 millió forintot fordítanak három közintézmény energetikai korszerűsítésére, ezzel jelentősen csökkentik a fenntartási költségeiket - tájékoztatta kedden a városháza az - Ingatlan - értékesítés, építés magazin
részletek »

Közintézmények energetikai korszerűsítése pályázatból Balassagyarmaton

Ingatlan magazin - lakást vennél, építkezel, vagy esetleg felújítod a meglévőt? Közvetítőt keresel? Megannyi felmerülő kérdés: életünk egyik legnagyobb célja saját ingatlan megszerzése, építése, birtoklása, szépítése. A válaszokat itt megtalálod.
Ingatlan - értékesítés, építés magazin
Oszd meg másokkal
Közintézmények energetikai korszerűsítése pályázatból Balassagyarmaton
Közintézmények energetikai korszerűsítése pályázatból Balassagyarmaton
Balassagyarmaton csaknem 277 millió forintot fordítanak három közintézmény energetikai korszerűsítésére, ezzel jelentősen csökkentik a fenntartási költségeiket - tájékoztatta kedden a városháza az Önkormányzati Sajtószolgálaton (ÖS) keresztül az MTI-t.
Mint írták, a Szent Erzsébet Idősek Otthonában a tetőszigetelés, az oldalfalak szigetelése és a nyílászárók cseréje történik meg.

Az Oktatási Művelődési Központ és Könyvtár épületében kondenzációs kazánra váltják a rossz hatásfokkal üzemeltethető kazánokat, felújítják a tetőszigetelést, kicserélik a nyílászárókat, a Dózsa György tagiskolában szintén az elavult kazánok cseréjét, valamint az újabb épületszárnyban az ablakok cseréjét tartalmazza a beruházás.

A művelődési központra vonatkozó közbeszerzési eljárás már lezárult, a nyertes cég megkezdte a kivitelezési munkákat. A másik két intézmény felújítása tavasszal kezdődik, a teljes projekt várhatóan 2013 novemberében fejeződik be.
Hirdetés

A fejlesztések összértéke csaknem 277 millió forint, ehhez 207,6 millió forintot nyert Balassagyarmat önkormányzata a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) pályázatán - tartalmazza a közlemény.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Balassagyarmat, közintézmények, energetika, korszerűsítés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-11-16 09:25:58
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü