Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hivatalosan is elindította aláírás-gyűjtési akcióját a rezsicsökkentés megvédése érdekében a Fidesz. - Ingatlan - értékesítés, építés magazin
részletek »

Ma indult el az országos aláírásgyűjtés a rezsicsökkentést támogatandó - mindegy ki indította: a lényeg, hogy értünk!

Ingatlan magazin - lakást vennél, építkezel, vagy esetleg felújítod a meglévőt? Közvetítőt keresel? Megannyi felmerülő kérdés: életünk egyik legnagyobb célja saját ingatlan megszerzése, építése, birtoklása, szépítése. A válaszokat itt megtalálod.
Ingatlan - értékesítés, építés magazin
Oszd meg másokkal
Ma indult el az országos aláírásgyűjtés a rezsicsökkentést támogatandó - mindegy ki indította: a lényeg, hogy értünk!
Ma indult el az országos aláírásgyűjtés a rezsicsökkentést támogatandó - mindegy ki indította: a lényeg, hogy értünk!
Hivatalosan is elindította aláírás-gyűjtési akcióját a rezsicsökkentés megvédése érdekében a Fidesz.
Az első aláíró szerdán a budapesti Kálvin téren látta el kézjegyével a petíciót, majd Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatót tartott a helyszínen, ahol közölte: a következő napokban az ország minden pontján megjelennek a kormánypárt aktivistái, akik kizárólag törvényes eszközökkel megkezdik az aláírások gyűjtését. Megjegyezte, minden más magánakciótól elhatárolódnak.

Az aláírásgyűjtést Magyarország nem hagyja magát címmel indította el a Fidesz, azt kérve az emberektől, álljanak ki a rezsicsökkentés mellett, támogassák a Fidesz és a kormány elképzeléseit, ami azért is fontos, mert nem az első támadás érte a rezsicsökkentést az elmúlt hetekben, amikor a szolgáltatók bírósági keresetekkel próbálták megakadályozni a közüzemi díjak mérséklésének megvalósítását - mondta Rogán Antal. Jelezte, folyamatos belföldi és nemzetközi nyomás tapasztalható a rezsicsökkentéssel kapcsolatban, ezért mindenki számára nyilvánvalóvá kell tenni, hogy ez nem a Fidesz vagy a kabinet, hanem a magyar családok ügye.
Hirdetés

A külföldi nyomásgyakorlást firtató kérdésre azt válaszolta: a szolgáltatók Brüsszeltől kezdve, Berlinen át, egészen Rómáig vagy Párizsig "mindenhol lobbiznak azért, hogy a nemzeti kormányok is az Európai Unión belül fejtsenek ki nyomást Magyarországra". Ennek szerinte csak akkor lehet ellenállni, ha a magyar parlamentben minden képviselőnek egyértelmű, hogy a családok akarják a rezsicsökkentést.

Az aláírásgyűjtés hivatalos elindításán - amelyen részt vett Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke és Kocsis Máté, a párt kommunikációs igazgatója is - több tucat érdeklődő jelent meg, hogy a kihelyezett standoknál ellássa kézjegyével a Fidesz petícióját.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Rezsicsökkentés, aláírásgyűjtés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-03-20 12:36:08
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü