Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A svájci központú multinacionális építőanyag gyártó Holcim, július 1-jén újra meghirdette a 2 millió dollár összdíjazású, a fenntartható építészetet népszerűsítő Holcim Awards építészeti versenyt - - Ingatlan - értékesítés, építés magazin
részletek »

Már lehet pályázni a Holcim Awards építészeti világversenyre

Ingatlan magazin - lakást vennél, építkezel, vagy esetleg felújítod a meglévőt? Közvetítőt keresel? Megannyi felmerülő kérdés: életünk egyik legnagyobb célja saját ingatlan megszerzése, építése, birtoklása, szépítése. A válaszokat itt megtalálod.
Ingatlan - értékesítés, építés magazin
Oszd meg másokkal
Már lehet pályázni a Holcim Awards építészeti világversenyre
Már lehet pályázni a Holcim Awards építészeti világversenyre
A svájci központú multinacionális építőanyag gyártó Holcim, július 1-jén újra meghirdette a 2 millió dollár összdíjazású, a fenntartható építészetet népszerűsítő Holcim Awards építészeti versenyt - közölte a cég magyar leányvállalata az MTI-vel.
Az immár negyedik alkalommal meghirdetett Holcim Awards-ra az iparág szakértőinek vezető projektjeit és a következő generáció merész ötleteit egyaránt várják.

Olyan pályaművekre számítanak, amelyek hozzájárulhatnak a fenntarthatósághoz az építészet és építőipar, a táj- és városi építészet, valamint az építőanyagok és technológiák területén. A pályázatokat 2014. március 24-ig lehet leadni.

A kétévente megrendezésre kerülő versenyben előbb kontinensenként hirdetnek eredményt, fő- és fiatal szakemberek kategóriában. Ez utóbbira csak 30 év alattiak jelentkezhetnek.
Hirdetés

Az európai régió díjátadója jövő év végén Moszkvában lesz. A kontinens versenyeken továbbjutottak 2015-ben mérkőznek a világ díjért.

A 2008-as európai versenyt Jenesch Péter és csapata nyerte annak a kormányzati negyednek a tervével, amely végül nem épül meg.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Holcim Awards, építészeti világverseny
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-07-04 11:56:32
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü