Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az idén Demján Sándor kapta a Resource Property Awards életműdíját, és a TriGranit fejlesztése, a K&H irodaház lett az év ingatlanprojektje. - Ingatlan - értékesítés, építés magazin
részletek »

Mindent vitt a TriGranit: életműdíjat kapott Demján Sándor, az Év projektje díjat is ők vitték

Ingatlan magazin - lakást vennél, építkezel, vagy esetleg felújítod a meglévőt? Közvetítőt keresel? Megannyi felmerülő kérdés: életünk egyik legnagyobb célja saját ingatlan megszerzése, építése, birtoklása, szépítése. A válaszokat itt megtalálod.
Ingatlan - értékesítés, építés magazin
Oszd meg másokkal
Mindent vitt a TriGranit: életműdíjat kapott Demján Sándor, az Év projektje díjat is ők vitték
Mindent vitt a TriGranit: életműdíjat kapott Demján Sándor, az Év projektje díjat is ők vitték
forrás: portfolio.hu
Az idén Demján Sándor kapta a Resource Property Awards életműdíját, és a TriGranit fejlesztése, a K&H irodaház lett az év ingatlanprojektje.
A 8. Portfolio.hu Property Investment Fórumon az idén is több kategóriában osztották ki a Resource Property Awards díjakat az ingatlanszektor kiemelkedő teljesítményeinek elismeréseként. Az életműdíjat idén Demján Sándornak, a TriGranit Fejlesztési Zrt. elnökének ítélte a Portfolio.hu és a Resource IngatlanInfó szerkesztősége - közölték a szervezők.

A közlemény szerint a díjjal azt a szakmai és üzleti karriert ismerik el, amely többek között létrehozta Magyarország és Közép-Európa legmeghatározóbb ingatlanfejlesztő vállalatát.

A mások mellett Demján Sándor érdekeltségébe tartozó TriGranit az elmúlt 15 év során a régió legnagyobb fejlesztőjévé vált. Az üzletember vezetése alatt a cég a budapesti Westend City Center példájára hasonló vegyes funkciójú beruházást valósított meg például Zágrábban, Krakkóban, Poznanban, és jelenleg is a Közép-Európa hét országában van jelen.
Hirdetés

A gazdasági krízis ellenére a cég az elmúlt években több mint 500 ezer négyzetméter ingatlanterületet fejlesztett, és 2011-ben mintegy 100 millió euró osztalékot fizetett ki részvényeseinek - olvasható a közleményben.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - demján sándor, trigranit, ingatlanfejlesztés, resource property awards
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-11-23 11:16:24
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü