Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az idei RENEXPO Central Europe kiállításon tizenkét innovatív energetikai projekt mutatkozik be, amelyek a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) nyilvános közös - Ingatlan - értékesítés, építés magazin
részletek »

RENEXPO 2013. ápr. 25-27.: a megújuló és alternatív energiával foglalkozó cégek és termékeik nemzetközi seregszemléje

Ingatlan magazin - lakást vennél, építkezel, vagy esetleg felújítod a meglévőt? Közvetítőt keresel? Megannyi felmerülő kérdés: életünk egyik legnagyobb célja saját ingatlan megszerzése, építése, birtoklása, szépítése. A válaszokat itt megtalálod.
Ingatlan - értékesítés, építés magazin
Oszd meg másokkal
RENEXPO 2013. ápr. 25-27.: a megújuló és alternatív energiával foglalkozó cégek és termékeik nemzetközi seregszemléje
RENEXPO 2013. ápr. 25-27.: a megújuló és alternatív energiával foglalkozó cégek és termékeik nemzetközi seregszemléje
Az idei RENEXPO Central Europe kiállításon tizenkét innovatív energetikai projekt mutatkozik be, amelyek a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) nyilvános közös pályázatának nyertesei - közölte az NFM hétfőn az MTI-vel.
A hazai fejlesztők, feltalálók, kutatók számára megnyitott kiírásra harminchat pályamunka érkezett, amelyek közül a szakmai zsűri tizenkét terméket, szolgáltatást választott ki a kiállítási részvételre.

A közönség az április 25-27-én megrendezendő RENEXPO kiállításon találkozhat a kiválasztott ötletekkel, eredeti megoldásokkal, köztük a városi szélturbinával, az energiahatékony gyorsházzal vagy a szuper konvektorral.

A pályázatokat elbíráló hat szakértő az ötletek technológiai és gazdasági életképességét, megvalósíthatóságát és az elért eredményeket is vizsgálta az innovatív erő, az újszerűség mellett - fejtette ki Kocsis Tamás zsűritag, a Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség ügyvezető igazgatója a közleményben.
Hirdetés

A pályázat az élenjáró magyar kutatás-fejlesztési és innovációs projektek megvalósulását, hazai és külföldi piacra juttatását hivatott előmozdítani. A RENEXPO rendezvényre és a kapcsolódó konferenciákra egész Európából érkeznek a megújuló és alternatív energiával foglalkozó cégek képviselői. A kiállítási részvétel így kiváló lehetőség a hazai innovátorok eredményeinek megismertetésére, együttműködő partnerek keresésére - áll a közleményben.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - RENEXPO, kiállítás, energiahatékonyság, megújuló, alternatív
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-04-09 14:06:17
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü