Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Idén is több millió forint összértékben díjazzák a Paint Up! virtuális épületfestő pályázat győzteseit. - Ingatlan - értékesítés, építés magazin
részletek »

Újra és meghosszabbított beadási határidővel épületfestő pályázat - Paint UP!

Ingatlan magazin - lakást vennél, építkezel, vagy esetleg felújítod a meglévőt? Közvetítőt keresel? Megannyi felmerülő kérdés: életünk egyik legnagyobb célja saját ingatlan megszerzése, építése, birtoklása, szépítése. A válaszokat itt megtalálod.
Ingatlan - értékesítés, építés magazin
Oszd meg másokkal
Újra és meghosszabbított beadási határidővel épületfestő pályázat - Paint UP!
Újra és meghosszabbított beadási határidővel épületfestő pályázat - Paint UP!
Idén is több millió forint összértékben díjazzák a Paint Up! virtuális épületfestő pályázat győzteseit.
Az animációkészítőknek kiírt, különleges megmérettetésen az első helyezett egy 1 millió forint értékű laptoppal, a második egy több mint fél millió forintot érő projektorral, a harmadik pedig egy közel 400 ezer forintos videokeverővel gazdagodhat.

A 2012-es Paint Up! döntő a Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál egyik kiemelkedő eseménye lesz. Az október 6-án, a Hősök terén megrendezendő döntő során a nézők is kiválaszthatják személyes kedvenceiket, alapdíjas SMS-ben szavazhatnak majd arra a pályázóra, akinek az épületmapping műfajában készülő munkáját szívesen látnák a Budapesti Karácsonyi Vásár ideje alatt.

A közönség által legjobbnak tartott 3 mű alkotója igazán különleges munkalehetőséget kap: díjazás ellenében, egy-egy 3 perc időtartamú animációt készíthetnek a budapesti Vörösmarty téren található Gerbeaud Házra, melyet a 2012. évi Budapesti Karácsonyi vásár alkalmával, 1 hónapon át láthatnak majd az érdeklődők.
Hirdetés

Bordos László Zsolt nemzetközileg elismert videomapping művész (a verseny szakértője, a zsűri tagja) is felajánlott egy különdíjat. Az általa kiválasztott pályamű alkotója megbízási szerződés alapján együtt dolgozhat egy Bordos.ArtWorks projektben a művésszel.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázat beadási határidejét 2012. szeptember 24-ig meghosszabbították a szervezők. A Műcsarnok homlokzatához igazodó, 3 perces, zenei aláfestéssel ellátott épületmozgató animációikat eddig az időpontig juttathatják el az alkotók a kiíró Visualpowerhez.

A nyílt versenyben bárki részt vehet, aki szeretné kipróbálni a hazánkban még kevésbé ismert architekturális vetítés (videomapping) műfaját.
- ÖS -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Paint Up, épületfestő, pályázat, animánció
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-09-13 10:15:25
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü