Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Felszínesen szemlélve a zöld energia nagyszerű ötletnek tűnik, sajnálatos módon azonban rendkívül drága és hatalmas állami szubvenciókat emészt fel - írja a Business Insider szombati online kiadása. - Ingatlan - értékesítés, építés magazin
részletek »

Zöld energia: drága, de az ötlet nagyszerű

Ingatlan magazin - lakást vennél, építkezel, vagy esetleg felújítod a meglévőt? Közvetítőt keresel? Megannyi felmerülő kérdés: életünk egyik legnagyobb célja saját ingatlan megszerzése, építése, birtoklása, szépítése. A válaszokat itt megtalálod.
Ingatlan - értékesítés, építés magazin
Oszd meg másokkal
Zöld energia: drága, de az ötlet nagyszerű
Zöld energia: drága, de az ötlet nagyszerű
Felszínesen szemlélve a zöld energia nagyszerű ötletnek tűnik, sajnálatos módon azonban rendkívül drága és hatalmas állami szubvenciókat emészt fel - írja a Business Insider szombati online kiadása.
A lap szerint ennek legszemléletesebb példája az a hatalmas csapás, amelyet az Obama-adminisztráció által támogatott Solyndra napelemgyártó vállalat tavalyi összeomlása mért az egész iparágra.

Szakértők szerint a zöld energiának, mint minden új iparágaknak, időre van szüksége ahhoz, hogy méretgazdaságosság és költséghatékonyság szempontjából elérje a megfelelő szintet.
Hirdetés

A fosszilis energiahordozókkal összehasonlítva óriási a különbség: miközben az elektromos áram fotovoltaikus forrásból kilowattóránként 0,6 dollárba kerül, szén- és földgázforrásból előállítva alig 0,1 dollárba.
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - zöld energia, elektromos áram, földgáz, napelem
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-12-03 10:36:31
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü