Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest megye képes leírás: Raktár - Új [2. oldal]
részletek »

Pest megye: Raktár - Új [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Pest megye
Keresés
Találatok száma - 23 db
Raktár, iroda, terület bérlet a Szabadkikötőben

Raktár, iroda, terület bérlet a Szabadkikötőben

A Budapesti Szabadkikötőben kikötői és logisztikai szolgáltatások Raktárak, irodák és szabadterületek hosszútávra bérbe adók 2008. év végén átadott korszerű Ro-Ro kikötő 13.000 m2 parkolóval Konténerterminál, vámszolgálati hely

Termálfűtéses ingatlanok Veresegyházon

Termálfűtéses ingatlanok Veresegyházon

A Lehár Park egy termálfűtéses lakópark, mely Veresegyházon, Budapest szomszédságában épül, biztosítva a főváros gyors elérését és az egészséges környezetet. A Ligetek városrészben épülő társasház kertvárosi hangulatot sugárzó, nyugodt, csendes életteret tesz lehetővé. A rohamosan emelkedő energiaárak előtérbe helyezik a megújuló energiákat. A Lehár Park elhelyezkedésének és kiváló adottságainak köszönhetően ki tudja használni a termálvíz adta hőenergiát. Ennek igazi nyertesei a Lehár Park lakói lesznek, hiszen akár 40%-kal csökkenthetik a fűtési és melegvíz-ellátási költségeiket. A rohamosan emelkedő energiaárak előtérbe helyezik a megújuló energiákat. A Lehár Park elhelyezkedésének és kiváló adottságainak köszönhetően ki tudja használni a termálvíz adta hőenergiát. Ennek igazi nyertesei a Lehár Park lakói lesznek, hiszen 40%-kal csökkenthetik a fűtési és melegvíz-ellátási költségeiket.

Új építésű ingatlanok Budapest határában - Sedlák Ingatlan

Új építésű ingatlanok Budapest határában - Sedlák Ingatlan

Cégünk kizárólag az üzleti partnereink által eladásra épített ingatlanok reklám-marketing tevékenységének, értékesítésének és finanszírozásának a megszervezésével foglalkozik. Célunk hogy megkönnyítsük, gördülékenyebbé tegyük az ingatlanok adás-vétele körüli teendőket mind a beruházók, mind a vásárolni szándékozók számára. Ennek érdekében reklám-marketing tevékenységet folytatunk, munkatársaink személyesen mutatják be az általunk képviselt ingatlanokat, tárgyalásokat folytatunk, közreműködünk az adás-vételi szerződés megszervezésében és lebonyolításában, valamint teljes körű segítséget nyújtunk a lakásvásárlási hitel és az állami támogatások igénylésében.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Új építésű lakás Budapesten

Új építésű lakás Budapesten

GB Európa lakóparkok építésével foglalkozik Budapest területén, föbb projektjei: Madárhegy, Ciprusház, Dunaterasz.A GB Európa új 420 lakásos lakóparkja a Ciprus utcában. A lakópark a Hungária körút szomszédságában, egy csendes, zöldövezeti részen található.A Duna Terasz Lakópark ötvözi a modern városi létet a nyugodt zöldövezeti életstílussal. A lakások 33-112 m2-ig állnak a vásárlók rendelkezésére. A Ciprus Ház négy épületszárnyából álló, de funkcionálisan egységet képező lakóház, melynek 8 emeletén összesen 426 lakás és két üzlet létesül, egyenként 29-61 m-es alapterülettel. Az épület két ütemben épül fel, az első ütem A-D lépcsőház, a második ütem a B-C lépcsőház. Jelenleg az A lépcsőház lakásait értékestjük. Lakáskínálatunk összeállításakor gondoltunk mind az egyedülálló fiatalokra, mind a többgyermekes családokra. A nyolcszintes épületben a garzontól a 3 szobás lakásokig, számtalan típusból válogathatnak leendő lakóink. Praktikus, modern elrendezésű, nagyrészt erkélyes lakásokból áll, melyek többsége a parkosított belső udvarra néz. A földszinti lakásokhoz kertek tartoznak, a hatodik és a nyolcadik szinten pedig részben tetőkertes otthonok kerülnek kialakításra.

Új kertvárosi övezet Vácon

Új kertvárosi övezet Vácon

Csendesréti Lakókert: az otthon, ahol igazán boldog lehetsz! Első rangú alapanyagokból, gondos tervezés szerint épülnek fel a Csendesréti lakópark sorházai. Amikor megálmodtuk a leendő otthonodat, nem az aktuális divatok, hanem az évtizedek próbáját kiálló megoldások lebegtek a szemünk előtt. Látogasd meg helyszíni mintalakásunkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre a honlapon található elérhetőségek bármelyikén!

Hirdetés
Új lakás Budakalász

Új lakás Budakalász

Új lakás Budakalászon: Szivárvány társasház Budakalász szívében. Ez a korábban művelődési házként funkcionáló épület - a komoly és átfogó átalakításnak köszönhetően - egy gyönyörű szivárvány színekben pompázó társasházzá alakul, így Önnek is lehetősége van egy új lakás megszerzésére Budakalászon. A Szivárvány társasház első fázisának hamarosan a végéhez érünk, ahogy a honlapon lévő képeken is látható. Megtörtént az épület homlokzatának hőszigetelése és színre festése, a hátsó udvari rész is füvesítésre került. A lakóegységek az adásvételi szerződéstől számított és a megfelelő burkolatok kiválasztása után 6-8 héten belül beköltözhetők.

Tuti menü