Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest megye képes leírás: Raktár - Új [2. oldal]
részletek »

Pest megye: Raktár - Új [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Pest megye
Keresés
Találatok száma - 24 db
Raktár, iroda, terület bérlet a Szabadkikötőben

Raktár, iroda, terület bérlet a Szabadkikötőben

A Budapesti Szabadkikötőben kikötői és logisztikai szolgáltatások Raktárak, irodák és szabadterületek hosszútávra bérbe adók 2008. év végén átadott korszerű Ro-Ro kikötő 13.000 m2 parkolóval Konténerterminál, vámszolgálati hely

Tekintse meg eladó csarnok kínálatunkat!

Tekintse meg eladó csarnok kínálatunkat!

Raktár bérlés magánszemélynek Budapesten és annak vonzáskörzetében! Inkább egy vidéki, eladó műhelyre lenne szüksége? Tekintse meg a weboldalunkon található eladó ipari ingatlanokat, kiadó csarnokokat és találja meg a cége számára legjobbat! Megkönnyítjük a keresést: online, térképes szűrőnk segítségével beállíthatja a megvásárolni kívánt, eladó raktár méretét, felszereltségét és lokációját, teljes Magyarországot lefedően. Már választott? Lépjen kapcsolatba a hirdetés feladójával, hogy már holnap terjeszkedhessen!

Termálfűtéses ingatlanok Veresegyházon

Termálfűtéses ingatlanok Veresegyházon

A Lehár Park egy termálfűtéses lakópark, mely Veresegyházon, Budapest szomszédságában épül, biztosítva a főváros gyors elérését és az egészséges környezetet. A Ligetek városrészben épülő társasház kertvárosi hangulatot sugárzó, nyugodt, csendes életteret tesz lehetővé. A rohamosan emelkedő energiaárak előtérbe helyezik a megújuló energiákat. A Lehár Park elhelyezkedésének és kiváló adottságainak köszönhetően ki tudja használni a termálvíz adta hőenergiát. Ennek igazi nyertesei a Lehár Park lakói lesznek, hiszen akár 40%-kal csökkenthetik a fűtési és melegvíz-ellátási költségeiket. A rohamosan emelkedő energiaárak előtérbe helyezik a megújuló energiákat. A Lehár Park elhelyezkedésének és kiváló adottságainak köszönhetően ki tudja használni a termálvíz adta hőenergiát. Ennek igazi nyertesei a Lehár Park lakói lesznek, hiszen 40%-kal csökkenthetik a fűtési és melegvíz-ellátási költségeiket.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Új építésű ingatlanok Budapest határában - Sedlák Ingatlan

Új építésű ingatlanok Budapest határában - Sedlák Ingatlan

Cégünk kizárólag az üzleti partnereink által eladásra épített ingatlanok reklám-marketing tevékenységének, értékesítésének és finanszírozásának a megszervezésével foglalkozik. Célunk hogy megkönnyítsük, gördülékenyebbé tegyük az ingatlanok adás-vétele körüli teendőket mind a beruházók, mind a vásárolni szándékozók számára. Ennek érdekében reklám-marketing tevékenységet folytatunk, munkatársaink személyesen mutatják be az általunk képviselt ingatlanokat, tárgyalásokat folytatunk, közreműködünk az adás-vételi szerződés megszervezésében és lebonyolításában, valamint teljes körű segítséget nyújtunk a lakásvásárlási hitel és az állami támogatások igénylésében.

Új építésű lakás Budapesten

Új építésű lakás Budapesten

GB Európa lakóparkok építésével foglalkozik Budapest területén, föbb projektjei: Madárhegy, Ciprusház, Dunaterasz.A GB Európa új 420 lakásos lakóparkja a Ciprus utcában. A lakópark a Hungária körút szomszédságában, egy csendes, zöldövezeti részen található.A Duna Terasz Lakópark ötvözi a modern városi létet a nyugodt zöldövezeti életstílussal. A lakások 33-112 m2-ig állnak a vásárlók rendelkezésére. A Ciprus Ház négy épületszárnyából álló, de funkcionálisan egységet képező lakóház, melynek 8 emeletén összesen 426 lakás és két üzlet létesül, egyenként 29-61 m-es alapterülettel. Az épület két ütemben épül fel, az első ütem A-D lépcsőház, a második ütem a B-C lépcsőház. Jelenleg az A lépcsőház lakásait értékestjük. Lakáskínálatunk összeállításakor gondoltunk mind az egyedülálló fiatalokra, mind a többgyermekes családokra. A nyolcszintes épületben a garzontól a 3 szobás lakásokig, számtalan típusból válogathatnak leendő lakóink. Praktikus, modern elrendezésű, nagyrészt erkélyes lakásokból áll, melyek többsége a parkosított belső udvarra néz. A földszinti lakásokhoz kertek tartoznak, a hatodik és a nyolcadik szinten pedig részben tetőkertes otthonok kerülnek kialakításra.

Új kertvárosi övezet Vácon

Új kertvárosi övezet Vácon

Csendesréti Lakókert: az otthon, ahol igazán boldog lehetsz! Első rangú alapanyagokból, gondos tervezés szerint épülnek fel a Csendesréti lakópark sorházai. Amikor megálmodtuk a leendő otthonodat, nem az aktuális divatok, hanem az évtizedek próbáját kiálló megoldások lebegtek a szemünk előtt. Látogasd meg helyszíni mintalakásunkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre a honlapon található elérhetőségek bármelyikén!

Új lakás Budakalász

Új lakás Budakalász

Új lakás Budakalászon: Szivárvány társasház Budakalász szívében. Ez a korábban művelődési házként funkcionáló épület - a komoly és átfogó átalakításnak köszönhetően - egy gyönyörű szivárvány színekben pompázó társasházzá alakul, így Önnek is lehetősége van egy új lakás megszerzésére Budakalászon. A Szivárvány társasház első fázisának hamarosan a végéhez érünk, ahogy a honlapon lévő képeken is látható. Megtörtént az épület homlokzatának hőszigetelése és színre festése, a hátsó udvari rész is füvesítésre került. A lakóegységek az adásvételi szerződéstől számított és a megfelelő burkolatok kiválasztása után 6-8 héten belül beköltözhetők.

Tuti menü