Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Somogy megye képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Somogy megye - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Somogy megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Balatonparti lakások eladók Siófokon

Balatonparti lakások eladók Siófokon

Balatonparti új építésű eladó lakások Somogyban, Siófokon. A Solar Villa lakópark a Balaton déli partján, Siófok üdülőövezetében, az Aranyparton található. Nyugodt környezet, közvetlen vízparti lakások. Az eladó prémium-apartman lakások a teljesség igényével készültek. A lakások teraszán üldögélve egy kellemes ital mellett, élvezhetjük a gyönyörű balatoni panorámát. Ideális célpont a kikapcsolódásra minden korosztály számára. A Solar Villa prémium kategóriás vízparti apartman lakásai, igényes otthok. A Solar Villa lakópark a Balaton déli partján, Somogy megyében, Siófok üdülőövezetében található, nyugodt környezetben, közvetlenül a vízparton. A lakóparkban a parkolás, az őrzés, és portaszolgálat is a beköltözők rendelkezésére áll.

Eladó, kiadó ingatlanok a Balatonnál

Eladó, kiadó ingatlanok a Balatonnál

Több éves értékesítési tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező vállalkozás. Széles választékkal és rugalmas ügyintézéssel várunk minden egyes érdeklődőt. Kínálatunk: - eladó és kiadó ingatlanok közvetítése - hitelügyintézés (több mint 20 bank ajánlata egy helyen) - biztosítások kötése (lakás, vagyon, nyugdíj, utas stb.) - többféle hirdetési lehetőség (szállodák, panziók, campingek, magánszállások részére) - szállásközvetítés Balaton és környékén (magánház, vendégház, apartman, panzió, hotel)

Ingatlanok, Somogy megye

Ingatlanok, Somogy megye

Válogasson a Somogy megyei eladó kínálatából! Az ingatlanértékbecslő a értékbecslői szerződésben rá bízott ingatlan adott időintervallumban értelmezett értékét állapítja meg, különböző matematikai és statisztikai módszereken alapuló becslésekkel, díjazás ellenében. Az időintervallumot érvényes szerződés köti ki, rendszerint egy-két hónap a becsült érték szavatossága.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Siófok ingatlan

Siófok ingatlan

Siófoki Lakáskulcs - direct Ingatlan és Hiteliroda: Eladó-kiadó családi házak, lakások, telkek Siófokon, Siófok és a Balaton környékén. Siófok város Somogy megyében, népszerű üdülőhely, a Balatonpart legnagyobb városa és kikötőváros a tó déli partján. Területe a 20. század második felében jelentősen megnőtt, mivel bekebelezte a korábban önálló Balatonkiliti, Balatonszéplak és Balatonújhely községeket, továbbá Balatonszabadi tóparti településrészeit. A városban viharjelző obszervatórium működik. A Sió 1865-ben épült zsilipjén át engedik le a Balaton felesleges vízét.

Siófokvilla

Siófokvilla

Kiadó balatoni nyaraló Siófokon! Balaton mellett, Siófokon 1056 nm-es igényesen parkosított telken 202 nm-es összkomfortos ház kiadó, vagy eladó. A nyaraló (7,5szoba, 2konyha, 3fürdő, 4wc) több generáció számára is ideális pihenési lehetőséget kínál. Az ingatlan az M7-es autópályáról gyorsan megközelíthető, Siófok belvárosához, a vasútállomáshoz és a vízparthoz egyaránt közel található.

Tuti menü