Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Golden Hause Nyíregyháza

Golden Hause Nyíregyháza

A Golden Hause Bau Nyíregyházán és környékén végez építőipari és ingatlanforgalmazású tevékenységet. Kivitelezőként saját ingatlanokat is építünk, a folyamatokba akár a leendő vásárlóink is bekapcsolódhatnak a burkolatok, festések kiválasztása során. Foglalkozunk továbbá használt ingatlanok értékesítésével is,ügyfelünknek új építésű ingatlan vásárlása esetén ingatlan beszámítási lehetősége is van.

Ingatlanok Nyíregyházán

Ingatlanok Nyíregyházán

Nyíregyházán belvárosban található új társasházakban található üzletek ,garázsok,lakások kiadók és eladók. Födémzsalu rendszer bérbe adás : családi házak és társasházak garantáltan repedés mentes monolit vas-betonfödém készítéséhez ajánljuk,teljesen új rendszer.Energia takarékos ikerházak építése. Szántó földek ,erdők eladása bérbeadása.

Nyíregyháza

Nyíregyháza

Irodánk 2007 májusában alakult egy lelkes csapattal és szakmailag tapasztalt vezetőséggel. Gyors fejlődésünknek köszönhetően ma már a legismertebb irodák közé tartozunk és így még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Első sorban Nyíregyháza és környéki lakóingatlanok értékesítésével, bérbeadásával foglalkozunk. Ügyfeleink igénye szerint vállaljuk megyei és országos szinten az ingatlanok felkutatását, értékesítését. Az eladásra felkínált ingatlanokat számítógépes adatbázisunkon keresztül folyamatosan bemutatjuk az Interneten, képekkel és részletes leírással, továbbá hirdetjük az írott sajtóban is.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Szabolcs Ingatlanközvetitő Iroda

Szabolcs Ingatlanközvetitő Iroda

Az adásvétellel kapcsolatos tanácsadáshoz, és a jogi ügyek előkészítéséhez, lebonyolításához ügyvédet biztosítunk. Elengedhetetlennek tartjuk a diszkrét ügyfélkapcsolat kialakítását, ápolását. Az eladásra felkínált ingatlanokat folyamatosan bemutatjuk az interneten, képekkel és részletes leírással, továbbá hirdetjük az írott sajtóban is. Tisztelettel várjuk régi és új ügyfeleinket, akik értékesíteni, bérbe adni, vásárolni, bérelni akarnak ingatlant.

Szabolcs-Szatmár-Bereg

Szabolcs-Szatmár-Bereg

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei eladó ingatlanok adatbázisa. Országos ingatlanhálózat. ingyenes hirdetésfeladás. Országos Ingatlankereső, eladó ingatlan eladó ingatlanok kiadó ingatlan kiadó ingatlanok ingatlan hirdetés ingatlan hirdetések ingyenes hirdetés hirdetésfeladás ingatlanhirdetés ingatlanadatbázis

Tuti menü