Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vas megye képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Vas megye - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Vas megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
In-Ga Társasházkezelő Ingatlanközvetítő Kft.

In-Ga Társasházkezelő Ingatlanközvetítő Kft.

Cégünk egyik főprofilja az ingatlanközvetítés, melyet szakképzett munkatársaink mind az eladó mind pedig a vevő érdekeit szem előtt tartva végzik. Ügyfeleink igényeihez igazodva kötetlen, előre egyeztetett munkaidőben dolgozunk, ezzel is elősegítve a gyors és eredményes ingatlaneladást, kiadást vagy akár bérlést.Minden eladni kívánt házzal vagy lakással ugyanolyan erőbedobással dolgozunk, legyen szó egy kis garzonlakásról vagy akár nagyobb ipari épületről. Számunkra fontos, hogy aki megtisztelt bennünket bizalmával az elégedetten távozzunk tőlünk és nyugodt szívvel ajánlhasson minket olyan barátainak vagy ismerőseinek, aki szeretnék eladni vagy kiadni ingatlanjaikat. Az ingatlanközvetítés nem csak azt jelenti, hogy ügyfeleink részére megtaláljuk a megálmodott ingatlanát vagy eladjuk eladásra szánt házát, lakását. Ennél jóval több! Mindig naprakésznek kell lenni az ingatlanpiac helyzetével, divatirányzatával. Olyan tudás birtokában kell lenni, melynek segítségével hasznos információkkal láthatjuk el a vevőket vagy eladókat az ingatlan műszaki állapotával kapcsolatban.

Ingatlanközvetítés az Őrségben

Ingatlanközvetítés az Őrségben

Mi nem csupán az ingatlanok tulajdonosaitól fogadunk megbízásokat, hanem vásárolni szándékozóktól is, azaz ha Ön nem talál az ajánlataink között megfelelőt, megteheti, hogy saját, egyéni igényeit részletezve úgynevezett vevő-képviseleti megbízást ad nekünk. Így mi az ügyintézés folyamatában csak és kizárólag az Ön érdekeit képviseljük. Ezzel elkerülheti a feleslegesen lerótt köröket: biztos lehet benne, hogy amit elképzelt, az meg is valósul (ebben az esetben is csak a tényleges adás-vételkor történik teljesítés, azaz a jutalék kifizetése is csak akkor esedékes). Ha ön is igényt tart szakszerű érdekképviseletre, bízzon meg minket!

Krisztina Park Sárvár

Krisztina Park Sárvár

A Krisztina Park Sárvár gyógyhellyé minősített zöldövezeti területén, egy közel 10 hektáros ligetben kerül felépítésre. Ezen terület déli része a Rába folyó védtöltéséhez csatlakozik, míg nyugati oldalról a sétálóerdő határolja. Az ingatlan középső részén egy 1 hektár területű tó található. A beruházás legfőbb vonzerejét az ingatlan elhelyezkedése adja, hiszen a páratlan természeti adottságok mellett a park közel esik a régióban méltán közismert és számtalan szakmai díjjal kitüntetett Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőhöz, Magyarország legexkluzívabb ötcsillagos szállodájához, a Spirit Hotelhez, valamint a lovaglás, a vadászat és a horgászat terén széleskörű szolgáltatásokat nyújtó Vadkert Majorhoz. A városközpont a tavakat érintő sétaútvonalon keresztül gyalogosan is megközelíthető.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Tiborcz Ingatlanközvetítő

Tiborcz Ingatlanközvetítő

Cégünk 1997. áprilisában alalkult. Fő tevékenységi területünk Vas megye, azon belül is Szombathely és közvetlen környéke. Főként lakások, családi házak és építési telkek értékesítésével és bérbeadásával foglalkozunk, de tevékenységi körünket képezik az üzleti és ipari ingatlanok is. Társaságunk megalakulása óta dinamikusan fejlődik, elismert és megbecsült szereplői vagyunk a szombathelyi ingatlanpiacnak. Célunk, hogy a kialakult jó hírnevünket megtartva, piacvezetővé váljunk a régió ingatlanforgalmazói között. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük szolgáltatásinkat és azok színvonalát. Valamennyi munkatársaunk szakmilag felkészült és rendelkezik az ingatlanközvetítéshez szükséges végzetségekkel és többéves szakmai tapasztalattal. A folyamatos szakmai továbbképzéseknek köszönhetően (jelenleg a Dunántúlon egyedüliként) rendelkezünk a Magyar Ingatlanszövetség Ingatlanforgalmazó szakemberek 'EUFIM' Európai Felsőszintű Ingatlanszakmai Minősítésével.

Top Ingatlan Sárvár

Top Ingatlan Sárvár

Irodánk független hitel és biztosításközvetítőként kapcsolatban áll az összes nagyobb hazai bankkal és biztosítóval, így a legoptimálisabb megoldást tudjuk Önnek ajánlani! További tevékenységünk a pénzügyi szolgáltatásokon túl, használt ingatlanok értékesítése és bérbeadása Sárváron és vonzáskörzetében. Irodánk az eladó és a vevő/bérlő érdekeit egyaránt figyelembe véve végzi munkáját, kedvező szolgáltatási feltételekkel, ügyvédi háttérrel. Naprakész információval, tanácsadással várjuk irodánkban illetve igény szerint otthonában keressük fel Önt. Korrekt és hatékony ügyintézésünknek köszönhetően folyamatosan növekszik visszatérő ügyfeleink és ajánlásaink száma

Zsolt - Lak Ingatlanközvetítő Iroda

Zsolt - Lak Ingatlanközvetítő Iroda

Irodánk folyamatosan fejlődik, köszönhetően az egyre több hozzánk forduló ügyfélnek és a visszatérő régi partnereinknek. Barátok, ismerősök és sokan mások megkérdezik tőlünk: ez hogyan lehetséges. Nem titok, nálunk csak egy a fontos: Mindent az ügyfélért. Irodánk filozófiája: lehető legmagasabb színvonalon történő minőségi szolgáltatás nyújtása, ügyfeleink megelégedettségének kielégítése és bizalmának elnyerése. Közvetítés - Célunk, hogy az ingatlanközvetítés terén Szombathely és környékén, valamint ország egész területén az Eladói és a Vevői kört összehozzuk egymással. Kollégáink segítik ügyfeleinket ingatlanuk biztonságos eladásában, illetve megvásárlásában.

Tuti menü