Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veszprém megye képes leírás - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu
részletek »

Veszprém megye - Ingatlan - értékesítés, építés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingatlan.tlap.hu » Veszprém megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ajkai és veszprém megyei ingatlanok

Ajkai és veszprém megyei ingatlanok

Cégünk a Gekotta Kft. ingatlan közvetítéssel és értékbecsléssel foglalkozik a balaton északi partján és veszprém megyében egyaránt. Keressen minket bizalommal és segítünk megállapítani az esetleges eladási és árat, hiszen mi tisztában vagyunk a helyi árakkal. Látogasson el oldalunkra és tekintse meg kínálatunkat és tarifáinkat. Üdvözlettel: Gekotta Ingatlanforgalmazó és Értékbecslő Kft.

Balkon Ingatlaniroda Veszprém

Balkon Ingatlaniroda Veszprém

A Balkon Ingatlaniroda több éves tapasztalattal a háta mögött foglalkozik ingatlankereskedelemmel. Mivel nem csak ingatlan, hanem ügyvédi iroda is vagyunk, így jóval szélesebb körben tudjuk ajánlani az eladó ingatlanokat. Ha oldalunkra látogat, ott megtalálja a Veszprémi lakások széles választékát, a legkedvezőbb árú felújítandó ingatlantól a legigényesebb kivitelezésű új építésű ingatlanokig.

Bhb ingatlanközvetítés

Bhb ingatlanközvetítés

Eladó és kiadó ingatlanokat keresünk illetve kínálunk Veszprém megyében, főként Várpalota, és Veszprém városok környékén. Kínálatunkban szerepel családi ház, nyaraló, panel lakás, tégla lakás, faház, zártkert, irodahelyiség, garázs, telek, stb. Ingatlan adatbázisunkban több Veszprém megyei, és az ország más területein található eladó ingatlan közül válogathat. A BHB Ingatlan a vevők számára igény esetén teljeskörű, ingyenes hitelügyintézést végez. Segítünk az ingatlanvásárlás adminisztrációs teendőinek elvégzésében is, mint biztosítás intézése, biztosítási engedményezés elvégzése, földhivatali ügyintézés. Kedvezményes ingatlanvásárlási lehetőséget kínálunk vevőink számára, ha az általunk kínált ingatlanok között talál magának megfelelőt és a hitelügyintézéssel is minket bíz meg.

Ingatlan - értékesítés, építés magazin hírek
A társasházakat 2014. február 1-től a jegyzők felügyelik
A társasházakat 2014. február 1-től a... A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is. A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kell az előírt formában kifüggeszteni a társasházakban a január 15-től kötelező...
Az idei Lakásvásár fókuszában a fővárosi és az agglomerációs kínálat
Az idei Lakásvásár fókuszában a... Március 14-16. között lesz a 22. Lakásvásár Budapesten, a Syma Rendezvény és...
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17 téglagyár működik
Zsugorodik az építőipar: 41-ből 17... A magyar építőanyag-ipar a válság kirobbanása, 2008 óta évi 7-8 százalékkal...
Ingatlanfejlesztés -és értékesítés | VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.

Ingatlanfejlesztés -és értékesítés | VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.

A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. célja, hogy hosszú távon biztosítsa az önkormányzati tulajdonú cégek közötti szerepkörének stabilizálását, a lakosság életminőségének javulását és egy fenntartahtó gazdasági szerkezet működését. A VKSZ Zrt. az alábbi feladatokat végzi az intézményfenntartás keretein belül: portaszolgálat biztosítása, parkgondozási feladatok ellátása, karbantartás, műszaki üzemeltetési feladatok ellátása, fűtési feladatok ellátása, energiabeszerzés, őrzés-védelmi feladatok ellátása, gépjármű üzemeltetés, üzemanyag beszerzés, ingatlan bérbeadási feladatok.

Kerepesi Ingatlan Bt

Kerepesi Ingatlan Bt

A Kerepesi Ingatlan Bt, Ingatlanközvetítő Hálózat néven, 1999 óta foglalkozik ingatlanok értékesítésével és értékbecsléssel Veszprém megyében. Jelenleg kollégáim segítségével Veszprém legnagyobb eladó ingatlan adatbázisával rendelkezem.

KING-DOM Ingatlanközvetítői Kft.

KING-DOM Ingatlanközvetítői Kft.

Cégünk ingatlan forgalmazással foglalkozik Veszprém megyében, de főként Zirc térségében. Segítséget nyújtunk ügyfeleink számára az ingatlan-vásárlással kapcsolatos alábbi teendőkben: - Ingatlanok ingyenes regisztrációja; - közvetítése; - értékesítése; - állapotának ellenőrzése; - szaktanácsadás ingatlanvásárláskor (Jogi és építészeti területeken); - teljes körű ügyvédi munka lebonyolítása; - Igény esetén hitelügyintézés.

Tuti menü